اليوم TREXIPTV

دليل البرامج الإلكترونيCZ--NOVA-CINEMA-HEVC

Čápi nosí děti, nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě, na divoké a objevné cestě, která by mohla... pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání.

Starting: 11-09-2024 05:20:00

End
11-09-2024 06:50:00

V bytech, které patří uvězněnému pasákovi, jsou nalezeny dvě mrtvé ženy. Ve spodním bytě dívka, do které kdosi vyprázdnil zásobník, a o patro výše stařena. Snoubenka pasáka je následně na to pohřešovaná. Zdá se, že právě ona vraždila..

Starting: 11-09-2024 06:50:00

End
11-09-2024 07:50:00

Přímo na služebně se opilý muž, který byl zadržen s mrtvolou jelena oblečenou do baletních šatů, pokusí o útěk. Jeden z policistů použije paralyzér, aby ho zastavil. Jenže v tu chvíli se stane něco, co nikdo nečekal. Muž vzplane jako pochodeň. Tím záhadné případy teprve začínají. Zanedlouho je nalezena místní bláznivá žena mrtvá, z rány na hlavě po srážce s automobilem jí vytéká zelená krev. Další dva mrtví lidé, bezdomovec a kutil, mají také zelenou krev a dokonce i celé orgány. Naštěstí... Grissom všechny případy objasní.

Starting: 11-09-2024 07:50:00

End
11-09-2024 08:50:00

V Irsku mají pěknou tradici. Na přestupný rok může právě 29. února požádat holka kluka o ruku Normálně to jde jen naopak.. V romantické komedii Ananda Tuckera zjistíte, co všechno je moderní mladá žena ochotná podstoupit, aby si tenhle obyčej mohla vyzkoušet na vlastní kůži. Anna Brady je pohledná a úspěšná bytová návrhářka z Bostonu. Má všechno, na co si vzpomene, tedy kromě zásadního vyjádření svého přítele, nadějného kardiologa Jeremyho. Ten se totiž k tomu, aby před ní poklekl a... nabídnul jí prsten, stále nějak nemá. A tak když Jeremy odletí do Dublinu na lékařský kongres a navíc se b líží magický 29. únor, rozhodne se Anna chytit šanci za pačesy. Plán je jednoduchý. Odletí za Jeremym a požádá o ruku ona jeho, přesně v souladu s tradicí. Jenže buď osud nebo rozmary počasí s ní mají jiné plány. Letadlo musí nouzově přistát ve Walesu a Anně začíná zoufalý závod s časem. Když už se jí podaří přeplavit z jednoho ostrova na druhý, zjistí, že má za sebou tu snazší část cesty. Kde najít v tom nejzapadlejším koutě Britských ostrovů taxík, nebo aspoň někoho, kdo by ji hodil do irské metropole? Naštěstí se nad ní slituje Declan, pohodářský majitel těžce prodělečné hospůdky, jenž jí nabídne nejprve střechu nad hlavou a posléze i svezení do Dublinu. V tu chvíli si Anna řekla, že má to nejhorší za sebou, a to rozhodně neměla dělat. Nemá smysl zacházet do detailů, nicméně letmý výčet pohrom, zahrnující nesnesitelně drzého Declana za volantem, stádo krav na cestě, auto ve škarpě, bahenní koupel a ztrátu luxusního kufru, který má vlastní jméno, úplně stačí k tomu, abyste si udělali představu, že ne všechno běželo podle plánu. A ještě jedna věc se vymkla kontrole - narůstající vzájemné sympatie, kvůli kterým začne Anna vážně přemýšlet o tom, jestli má smysl dojet až do cíle.

Starting: 11-09-2024 08:50:00

End
11-09-2024 10:55:00

Starting: 11-09-2024 10:55:00

End
11-09-2024 11:25:00

Když se komik amatér Lance Barton ocitne před nebeskou bránou, zdá se mu, že se někde musela stát chyba. A má pravdu, protože i Bůh se může dopustit omylu, což se právě stalo. Lance se však už nemůže vrátit na Zemi do svého těla, takže je mu dočasně přiděleno tělo náhradní, dokud se nenajde něco lepšího. Lance vklouzne do tělesné schránky zdravého leč starého boháče Charlese Wellingtona. Ten by se však brzy mohl stát obětí vražedného komplotu, který chystá jeho manželka spolu s milencem.... Mladý Lance ve starcově těle vede nečekaně bizarní život, ale když se sám zamiluje, uvědomí si, jaký do opravdy je a pokusí se naplnit své někdejší sny..

Starting: 11-09-2024 11:25:00

End
11-09-2024 13:05:00

Nejúspěšnější film roku . Egyptoložka Evelyn chce objevit tajemné Město mrtvých a učinit ta k zásadní vědecký objev. O tomo místě ví muž jménem Rick. Společně s Evelyným bratrem se musí vypořádat s tajemnými pouštními jezdci, skaraby a oživlým veleknězem Imhotepem.

Starting: 11-09-2024 13:05:00

End
11-09-2024 15:40:00

Vtipný a nonšalantní Samuel si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně... netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. R odinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.

Starting: 11-09-2024 15:40:00

End
11-09-2024 18:00:00

Letní komedie, která nás zavede na moravské vinice, je příběhem dvou kamarádů Honzy a Jirky. Honza je typický městský floutek. Jeho kámoš Jirka je podvodníček, který moc rozumu nepobral, ale má jednu skvělou vlastnost. Umí geniálně oblbnout ženský. Právě toho oba využívají při svých podvodech. Kšeftují s byty, auty a vůbec se vším, co se právě namane. Jednoho dne se Honza dozví, že jeho moravský děda, kterého dlouho neviděl, je vážně nemocný. Tato zpráva vytrhne Honzu ze zajetých kolejí a... rozhodne se splnit dědovi jeho životní sen. Zajistí mu dovolenou snů a aniž to tuší, splní si tím i s vůj sen. Najde to, co dlouho hledal a po čem toužil.

Starting: 11-09-2024 18:00:00

End
11-09-2024 20:00:00

Riddick strávil posledních pět let cestováním po zapomenutých světech na okraji galaxie a snažil se tak vyhnout žoldákům, kteří mu šli po krku. Nyní, na útěku, se nachází na planetě Helion, domovu pokrokové multikulturní společnosti, která byla přepadena lordem Marshalem, despotou, který si chce s pomocí své armády, zvané Necromongerové, podmanit lidstvo. Riddick je vypovězen do podzemního vězení, kde extrémní teploty kolísají mezi arkticky chladnými nocemi a vulkanicky žhavými dny.... Zde potkává osamělou Kyru, s kterou se již setkal v minulém úseku svého života. Jeho snaha osvobod it sebe a Kyru ho vede do necromongerské velitelské lodi, kde je nucen postavit se lordu Marshalovi v apokalyptickém boji o možný osud všeho lidstva.

Starting: 11-09-2024 20:00:00

End
11-09-2024 22:20:00

Stárnoucí šerif Ray Owens si užívá poklidnou práci. Kdysi dávno po nepovedené akci opustil speciální protidrogovou jednotku v LA a skončil v zapadlém městečku na mexické hranici. Jednoho dne do města přijedou dva kamiony. Jsou mu podezřelé, nechá je prověřit, ale na nic nepřijde. Ráno posílá šerif své pomocníky, aby zkontrolovali farmáře, který nedodal mléko do místního obchodu. Muže najdou zavražděného a na cestě objeví hluboké stopy pneumatik. Ty je zavedou ke kaňonu, kde neznámí muži... staví mobilní most přes hranice. Šerifovi telefonuje agent FBI a oznámí mu, že při převozu z Las Vegas d o mexické věznice unikl mezinárodní drogový magnát Gabriel Cortez. Je přesvědčený, že míří k hranici, a žádá ho, aby se pokusil Corteze zastavit. Jeho pronásledování je sice úspěšné, skutečný problém ale přichází až s chladnokrevným mafiánským komandem, jehož členové jsou rozhodnuti vysvobodit svého šéfa za každou cenu.

Starting: 11-09-2024 22:20:00

End
12-09-2024 00:20:00

Vlk

Will Randall, stárnoucí, životem unavený šéfredaktor předního newyorského nakladatelství, je při návratu ze služební cesty pokousán vlkem. Krátce nato na sobě začne pozorovat první podivné změny. Vrátí se mu ztracená životní energie, vypadá mladší, zostří se mu smysly, získá ztracený apetit, mimo jiné i na svou stárnoucí manželku. Najde v sobě odvahu k boji s vlčím světem newyorských vydavatelů, poté co se ho majitel firmy Raymond Alden pokusí vyřadit ze hry. Je neodolatelně přitahován... Aldenovou dcerou, krásnou Laurou. S její pomocí a kouzelným amuletem od Aleziase, starého odborníka na vl kodlaky, má šanci zvířecí proměnu zvrátit. Ve finále se však musí rozhodnout mezi zachováním lidské podoby a záchranou milované ženy.

Starting: 12-09-2024 00:20:00

End
12-09-2024 02:15:00

Rabdy Disher zdědil farmu po strýčkovi, který spáchal sebevraždu a je rozhodnut odejít od policie a začít nový život na venkově. Brzy však pojme podezření, že jeho strýc byl zavražděn a obrátí se na Monka. Ten se vydává za španělsky mluvícího dělníka a nechá se najmout na farmu Jima Belmonta, nejbližšího strýcova souseda. Belmont je jediný, kdo slyšel výstřel z pušky, kterou se údajně strýc Disher zastřelil, Monk je však přesvědčen, že nic slyšet nemohl, protože v blízké hospodě se právě... konala velice hlučná veselice.

Starting: 12-09-2024 02:15:00

End
12-09-2024 02:55:00

Katherine Watson v roce 1953 přijíždí na prestižní univerzitu Wellesley, kde získala místo profesorky historie umění. Krátce po svém příjezdu zjistí, že prostředí na prestižní škole je velmi konzervativní. Když Katherine začne své studentky povzbuzovat k tomu, aby začaly přemýšlet nezávisle, dostane se do konfliktu s ostatními profesory, některými absolventy a dokonce i jednou ze svých studentek. Katherine se snaží učit své studentky myslet samostatně a nezávisle ve světě, ve kterém jim... všichni ostatní říkali, jakým způsobem mají žít. Jejich pokusy o nalezení vlastní cesty nakonec pomohou změnit životní kurs i jí samotné.

Starting: 12-09-2024 02:55:00

End
12-09-2024 04:45:00

Když se komik amatér Lance Barton ocitne před nebeskou bránou, zdá se mu, že se někde musela stát chyba. A má pravdu, protože i Bůh se může dopustit omylu, což se právě stalo. Lance se však už nemůže vrátit na Zemi do svého těla, takže je mu dočasně přiděleno tělo náhradní, dokud se nenajde něco lepšího. Lance vklouzne do tělesné schránky zdravého leč starého boháče Charlese Wellingtona. Ten by se však brzy mohl stát obětí vražedného komplotu, který chystá jeho manželka spolu s milencem.... Mladý Lance ve starcově těle vede nečekaně bizarní život, ale když se sám zamiluje, uvědomí si, jaký do opravdy je a pokusí se naplnit své někdejší sny..

Starting: 12-09-2024 04:45:00

End
12-09-2024 06:20:00

Tým je přivolán k vraždě herečky, která byla nalezena ve svém pokoji s proraženou lebkou a na následky tohoto zranění vykrvácela. Podezřelých je mnoho - od jejího podivného milence, přes scénáristy až k jejím hereckým kolegům. Ty všechny tato stárnoucí hvězda s rozpadající se osobností terorizovala..

Starting: 12-09-2024 06:20:00

End
12-09-2024 07:15:00

Warrick si nedá pokoj v případě nebezpečného mafiána. Když ho z rozkazu Grissoma nemůže vyšetřovat sám, najme si soukromého detektiva. Jenže jeho mrtvola se shodou okolností objeví přímo při pohřbu jednoho z místních ctihodných občanů..

Starting: 12-09-2024 07:15:00

End
12-09-2024 08:15:00

Gus Lobel býval celé desítky let špičkovým hledačem baseballových talentů, teď se mu ale začínají hlásit léta. Příští zápas bude zřejmě poslední v jeho kariéře a on odmítá jenom zahřívat lavičku. Jedinou osobou, která by mu v krizovém období mohla pomoct, je jeho dcera Amy Adams. Tato nadějná právnička neváhá dát v sázku vlastní kariéru, aby zachránila otcovu.

Starting: 12-09-2024 08:15:00

End
12-09-2024 10:35:00

Starting: 12-09-2024 10:35:00

End
12-09-2024 11:10:00

Cobbler je o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty.

Starting: 12-09-2024 11:10:00

End
12-09-2024 13:05:00

Existuje-li život, existuje i naděje. Výjimečný a neuvěřitelný životní příběh Stephena Hawkinga, jednoho z nejvýznamnějších vědců historie. Příběh začíná v roce 1963, kdy má jednadvacetiletý Stephen, student kosmologie na Cambridge, před sebou vidinu skvělé budoucnosti. Náhle ale přichází šok, když se po jednom lékařském vyšetření dozvídá, že trpí neléčitelným onemocněním, u kterého dojde k postupnému ochrnutí nervového systému. Lékaři mu předpovídají dva roky života.

Starting: 12-09-2024 13:05:00

End
12-09-2024 15:40:00

Postarší zkušený detektiv Joe a jeho mladý parťák K. C. pátrají po vrazích raperské skupiny. Joe si snaží bokem polepšit realitním makléřstvím. Calden touží po kariéře herce a vyučuje tantrickou jógu. Stopa vede k hudebnímu magnátu Sartainovi, který má bohatou kriminální minulost. Na lovu za důkazy jsou však oba detektivové stále více zdržováni svými vedlejšáky.

Starting: 12-09-2024 15:40:00

End
12-09-2024 18:00:00

Volné pokračování úspěšného filmu, v němž hlavní roli hrála supersilná auta a nelegální uliční závody ve speciálně upravených vozech, nás tentokrát zavede do Miami. Někdejší policista Brian O'Connor při vyšetřování svého posledního případu selhal. On sám se sice cítí jako oběť, ale zároveň si je vědom, že za svůj prohřešek musí platit. Proto opustil Los Angeles a nový případ chápe jako svoji poslední šanci. Hlavním podezřelým je tentokrát bohatý obchodník, který s největší pravděpodobností,... pod rouškou vývozních a dovozních aktivit, pere špinavé peníze pro jakýsi mezinárodní kartel. Víc ne ž rok už je sledován celníky i policií, ale jediným výsledkem je poznání, že Carter Verone má živé styky s organizátory adrenalinových automobilových závodů. Vše je tedy na Brianovi, který už nemá co ztratit ..

Starting: 12-09-2024 18:00:00

End
12-09-2024 20:10:00

Detektivové z oddělení narkotik v Miami Mike Lowrey a Marcus Burnett jsou přiděleni k úderné jednotce, jejímž úkolem je zastavit přísun extáze do města. Během vyšetřování shodou okolností odhalí rozsáhlý konspirační plán bezcitného drogového bosse Tapia, který chce rozšířit své impérium a ovládnout obchod s narkotiky v celém městě, přičemž hodlá zabít každého, kdo se mu postaví do cesty. Věci se dále komplikují, když se Marcusova půvabná sestra Syd, tajná agentka vládní organizace... pro boj s drogami, dostane během křížové palby do zajetí zločinců, což oba hlavní hrdiny přinutí zajít až na samotnou hranici zákona. Mezi Mikem a Syd se navíc začne odvíjet romantický vztah, který jejího přehnaně starostlivého bratra přívádí k šílenství. Marcus a Mike se však musejí povznést nad rozdíly ve svých povahách a společnými silami svrhnout Tapiu a jeho drogové království. Když se navíc Syd a její tajná identita ocitnou v nebezpečí, je sehrané duo Mizerů jedinou šancí na její vysvobození.

Starting: 12-09-2024 20:10:00

End
12-09-2024 23:00:00

Mezi zkorumpovanými kolegy a uprostřed války marseilleských gangů musí vzít poctivý policista věci do vlastních rukou, aby ochránil svůj tým.

Starting: 12-09-2024 23:00:00

End
13-09-2024 01:10:00

Dramatický thriller Unforgettable sleduje rozvedenou ženu Tessu, jejíž žárlivost překročí všechny meze poté, co začne spřádat pomstu proti exmanželově nové snoubence Julii.

Starting: 13-09-2024 01:10:00

End
13-09-2024 02:50:00

Gus Lobel býval celé desítky let špičkovým hledačem baseballových talentů, teď se mu ale začínají hlásit léta. Příští zápas bude zřejmě poslední v jeho kariéře a on odmítá jenom zahřívat lavičku. Jedinou osobou, která by mu v krizovém období mohla pomoct, je jeho dcera Amy Adams. Tato nadějná právnička neváhá dát v sázku vlastní kariéru, aby zachránila otcovu.

Starting: 13-09-2024 02:50:00

End
13-09-2024 04:30:00

Postarší zkušený detektiv Joe a jeho mladý parťák K. C. pátrají po vrazích raperské skupiny. Joe si snaží bokem polepšit realitním makléřstvím. Calden touží po kariéře herce a vyučuje tantrickou jógu. Stopa vede k hudebnímu magnátu Sartainovi, který má bohatou kriminální minulost. Na lovu za důkazy jsou však oba detektivové stále více zdržováni svými vedlejšáky.

Starting: 13-09-2024 04:30:00

End
13-09-2024 06:45:00

Ve speciálním policejním týmu působí poněkud zvláštní vyšetřovatel Patrick Jane, který dokáže využít svých paranormálních a duševních schopností při odhalování zločinců. S týmem právě řeší dvojnásobnou vraždu. Známý golfista se vrátil domů, kde našel svou ženu a jejího psychiatra mrtvé. Na stěně pak byl krví obětí namalovaný symbol, který používá známý masový vrah Red John. Patrickovi je jasné, že za vraždou je někdo jiný než tento zabiják. Z týmu mu však nikdo příliš nevěří, a tak musí... skutečného vraha usvědčit sám.

Starting: 13-09-2024 06:45:00

End
13-09-2024 07:40:00

Tým vyšetřuje vraždu mladé servírky z místního motelu. Dívka byla bezproblémová, dokonce měla na podzim nastoupit na univerzitu. Přesto ji někdo unesl z parkoviště před restaurací, svázal a ubodal a tělo odhodil na opuštěné místo. Lisbon, vedoucí vyšetřovacího týmu, nakonec velmi uvítá zjištění, že mrtvá Melanie měla utajený milenecký poměr s místním drogovým dealerem. Jenže Patrick dá na své vnitřní schopnosti, které mu říkají, že dealer není vrahem. Zanedlouho se mu podaří objevit jiný... hotel a v něm pokoj, kde se pachatel zřejmě připravoval na svůj čin. Přesvědčí Lisbon a spolu pak v hot elovém pokoji čekají, zda se pachatel znovu objeví.

Starting: 13-09-2024 07:40:00

End
13-09-2024 08:40:00

Vtipný a nonšalantní Samuel si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně... netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. R odinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.

Starting: 13-09-2024 08:40:00

End
13-09-2024 11:05:00

Starting: 13-09-2024 11:05:00

End
13-09-2024 11:40:00

Sidda Walkerová poskytuje rozhovor reportérce magazínu Time. Jako hlavní zdroj inspirace pro svá díla uvede své nešťastné dětství. Hlavním motivem článku se tak stanou temná rodinná tajemství úspěšné spisovatelky. Článek rozlítí Siddinu matku Vivi, která ihned Siddě zavolá a rozzlobeně prohlásí, že pro ni už neexistuje.

Starting: 13-09-2024 11:40:00

End
13-09-2024 14:05:00

Rodina Griswaldovcých opět na vašich obrazovkách, tentokrát jako výherci TV soutěže. I přes velkou konkurenci Griswaldovi zvítězí a vyhrají fantastický výlet do Evropy. Už za letu si každý z rodiny sní o té nejoptimálnější verzi evropských prázdnin..

Starting: 13-09-2024 14:05:00

End
13-09-2024 16:05:00

V prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou, psycholožku, specialistku na partnerské vztahy.

Starting: 13-09-2024 16:05:00

End
13-09-2024 18:00:00

Příběh začíná záhadným zmizením špičkového detektiva Harryho Goodmana, které přiměje jeho syna Tima, aby začal pátral po tom, co se stalo. V pátrání mu přitom asistuje parťák jeho otce, detektiv Pikachu - okouzlující a vtipný superslídil.

Starting: 13-09-2024 18:00:00

End
13-09-2024 20:00:00

Při výbuchu vesmírné stanice Patriot osvítila oblohu mezi Dallasem a Washingtonem obrovská exploze a na území Ameriky se snesla spousta trosek. Psychiatrička Carol Bennel má obavu, že neznámá látka z paluby lodi se nepozorovaně dostává do ulic města i k ní domů. Carol se spojí se svým kolegou Benem Driscollem a svěří se mu se svým tušením. Zdá se totiž, že v celém Washingtonu její obava nikoho nezajímá. Epidemie se šíří a Carol si uvědomuje, že ti, kteří by s virem měli bojovat, šíří něco... mnohem horšího - zárodky neznámého viru, které zaútočí na DNA spícího člověka a postupně jej promění v něco, co je nám navlas podobné, ale zbavené všech emocí. Během jediné noci se většina lidí v její blízkosti promění v bytosti, jež mají jediný cíl: infikovat druhé a ovládnout prostor.

Starting: 13-09-2024 20:00:00

End
13-09-2024 21:55:00

Riddick strávil posledních pět let cestováním po zapomenutých světech na okraji galaxie a snažil se tak vyhnout žoldákům, kteří mu šli po krku. Nyní, na útěku, se nachází na planetě Helion, domovu pokrokové multikulturní společnosti, která byla přepadena lordem Marshalem, despotou, který si chce s pomocí své armády, zvané Necromongerové, podmanit lidstvo. Riddick je vypovězen do podzemního vězení, kde extrémní teploty kolísají mezi arkticky chladnými nocemi a vulkanicky žhavými dny.... Zde potkává osamělou Kyru, s kterou se již setkal v minulém úseku svého života. Jeho snaha osvobod it sebe a Kyru ho vede do necromongerské velitelské lodi, kde je nucen postavit se lordu Marshalovi v apokalyptickém boji o možný osud všeho lidstva.

Starting: 13-09-2024 21:55:00

End
14-09-2024 00:05:00

Stárnoucí šerif Ray Owens si užívá poklidnou práci. Kdysi dávno po nepovedené akci opustil speciální protidrogovou jednotku v LA a skončil v zapadlém městečku na mexické hranici. Jednoho dne do města přijedou dva kamiony. Jsou mu podezřelé, nechá je prověřit, ale na nic nepřijde. Ráno posílá šerif své pomocníky, aby zkontrolovali farmáře, který nedodal mléko do místního obchodu. Muže najdou zavražděného a na cestě objeví hluboké stopy pneumatik. Ty je zavedou ke kaňonu, kde neznámí muži... staví mobilní most přes hranice. Šerifovi telefonuje agent FBI a oznámí mu, že při převozu z Las Vegas d o mexické věznice unikl mezinárodní drogový magnát Gabriel Cortez. Je přesvědčený, že míří k hranici, a žádá ho, aby se pokusil Corteze zastavit. Jeho pronásledování je sice úspěšné, skutečný problém ale přichází až s chladnokrevným mafiánským komandem, jehož členové jsou rozhodnuti vysvobodit svého šéfa za každou cenu.

Starting: 14-09-2024 00:05:00

End
14-09-2024 01:40:00

Mezi zkorumpovanými kolegy a uprostřed války marseilleských gangů musí vzít poctivý policista věci do vlastních rukou, aby ochránil svůj tým.

Starting: 14-09-2024 01:40:00

End
14-09-2024 03:25:00

Za málo peněz hodně muziky.

Starting: 14-09-2024 03:25:00

End
14-09-2024 03:55:00

Vtipný a nonšalantní Samuel si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně... netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. R odinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.

Starting: 14-09-2024 03:55:00

End
14-09-2024 06:05:00

Na pláži je nalezena utopená dívka s tržnou ránou na temeni hlavy. Patolog však zjistí, že se dívka utopila ve sladké vodě. Není problém zjistit, že dívka patřila do skupinky mladých středoškolských surfařů a že se hodně starala o životní prostředí pláže. Ukáže se však, že měla milenecký poměr s velmi bohatým mužem, otcem jednoho z mladíků ze skupiny svých kamarádů. On by tedy mohl být ten, kdo ji zabil. Jenže detektiv Patrick ví, že podnikatel pachatelem není. Proto připraví na surfaře... malou past s hypnózou.

Starting: 14-09-2024 06:05:00

End
14-09-2024 07:05:00

Policisté jsou přivoláni k případu pohřešovaného milionáře. Patrick však tvrdí, že muž je kdesi v domě. Zanedlouho jej objeví mrtvého v tajném pokoji, vykrvácel na následky mučení. Brzy se objeví mužova milenka, s níž a se svou malou dcerkou chtěl mrtvý utéci. Když se policisté dozvědí, že kdosi unesl malou dcerku mrtvého a po vdově chce jakési peníze, Patrick už ví, kdo je pachatelem a nastraží malou past..

Starting: 14-09-2024 07:05:00

End
14-09-2024 08:05:00

Cobbler je o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty.

Starting: 14-09-2024 08:05:00

End
14-09-2024 10:05:00

Rodina Evermanových se vydává spolu se svým přítelem námořníkem na třítýdenní plavbu plachetnicí na Bermudy. Během cesty je zastihne náhlá bouře, která zničí jejich člun. S pomocí přátelských delfínů se dostávají na břeh nehostinného ostrova, který ani není zanesen na mapách a který obývají domorodci obdařeni záhadnými schopnostmi. Nebezpečí vrcholí ve chvíli, kdy se k životu probouzí obrovská sopka.

Starting: 14-09-2024 10:05:00

End
14-09-2024 11:55:00

Dobrodružná fantasy vypráví o přátelství osamělého skotského chlapce a příšerky Crusoe, která se vyklubala z nalezeného vejce. Jenže trochu moc rychle roste a Angus ji musí ochránit před nevítanou pozorností okolí. Tak se zrodí legenda.

Starting: 14-09-2024 11:55:00

End
14-09-2024 14:05:00

Příběh začíná záhadným zmizením špičkového detektiva Harryho Goodmana, které přiměje jeho syna Tima, aby začal pátral po tom, co se stalo. V pátrání mu přitom asistuje parťák jeho otce, detektiv Pikachu - okouzlující a vtipný superslídil.

Starting: 14-09-2024 14:05:00

End
14-09-2024 16:05:00

Letní komedie, která nás zavede na moravské vinice, je příběhem dvou kamarádů Honzy a Jirky. Honza je typický městský floutek. Jeho kámoš Jirka je podvodníček, který moc rozumu nepobral, ale má jednu skvělou vlastnost. Umí geniálně oblbnout ženský. Právě toho oba využívají při svých podvodech. Kšeftují s byty, auty a vůbec se vším, co se právě namane. Jednoho dne se Honza dozví, že jeho moravský děda, kterého dlouho neviděl, je vážně nemocný. Tato zpráva vytrhne Honzu ze zajetých kolejí a... rozhodne se splnit dědovi jeho životní sen. Zajistí mu dovolenou snů a aniž to tuší, splní si tím i s vůj sen. Najde to, co dlouho hledal a po čem toužil.

Starting: 14-09-2024 16:05:00

End
14-09-2024 18:00:00

San Angeles roku 2032, dokonalé město plné harmonie, míru a bezpečné telepatické lásky. Avšak jen do okamžiku, kdy skupina rebelů toužících po větší svobodě oživí masového vraha z dvacátého století, Wesleyho Snipese. Jedinou možností bezradné policie je rozmrazit i jeho dávného pronásledovatele Sylvestera Stallona, poldu ze staré drsné školy.

Starting: 14-09-2024 18:00:00

End
14-09-2024 20:25:00

Peněz a drog není nikdy dost. Bouřlivý život burzovního makléře Jordana Belforta. Proslulého podvodníka, který snídal kokain a šampaňské až do doby, kdy si ho všimla FBI.

Starting: 14-09-2024 20:25:00

End
14-09-2024 23:50:00

Při výbuchu vesmírné stanice Patriot osvítila oblohu mezi Dallasem a Washingtonem obrovská exploze a na území Ameriky se snesla spousta trosek. Psychiatrička Carol Bennel má obavu, že neznámá látka z paluby lodi se nepozorovaně dostává do ulic města i k ní domů. Carol se spojí se svým kolegou Benem Driscollem a svěří se mu se svým tušením. Zdá se totiž, že v celém Washingtonu její obava nikoho nezajímá. Epidemie se šíří a Carol si uvědomuje, že ti, kteří by s virem měli bojovat, šíří něco... mnohem horšího - zárodky neznámého viru, které zaútočí na DNA spícího člověka a postupně jej promění v něco, co je nám navlas podobné, ale zbavené všech emocí. Během jediné noci se většina lidí v její blízkosti promění v bytosti, jež mají jediný cíl: infikovat druhé a ovládnout prostor.

Starting: 14-09-2024 23:50:00

End
15-09-2024 01:45:00

Amy je mladá žena, kterou jednoho dne brutálně znásilní muž, jehož náhodně potkala v restauraci. Aby toho nebylo málo, Amy po tomto incidentu otěhotní a následně musí bojovat za to, aby násilník, který si činí právo na otcovství a vídání se se svou dcerou, nedostal malou Maddie do péče..

Starting: 15-09-2024 01:45:00

End
15-09-2024 03:10:00

Existuje-li život, existuje i naděje. Výjimečný a neuvěřitelný životní příběh Stephena Hawkinga, jednoho z nejvýznamnějších vědců historie. Příběh začíná v roce 1963, kdy má jednadvacetiletý Stephen, student kosmologie na Cambridge, před sebou vidinu skvělé budoucnosti. Náhle ale přichází šok, když se po jednom lékařském vyšetření dozvídá, že trpí neléčitelným onemocněním, u kterého dojde k postupnému ochrnutí nervového systému. Lékaři mu předpovídají dva roky života.

Starting: 15-09-2024 03:10:00

End
15-09-2024 05:25:00

Sidda Walkerová poskytuje rozhovor reportérce magazínu Time. Jako hlavní zdroj inspirace pro svá díla uvede své nešťastné dětství. Hlavním motivem článku se tak stanou temná rodinná tajemství úspěšné spisovatelky. Článek rozlítí Siddinu matku Vivi, která ihned Siddě zavolá a rozzlobeně prohlásí, že pro ni už neexistuje.

Starting: 15-09-2024 05:25:00

End
15-09-2024 07:40:00

Král Tobald slíbil své umírající manželce, že se znovu ožení jedině s ženou stejně krásnou jako ona. Tuto podmínku splňovala pouze jeho dcera Lotte. Král si usmyslel, že se ožení s ní, a nikdo mu to nedokázal vymluvit. Lotte proto oblékla kožíšek sešitý z tisíce kůží a v přestrojení utekla z paláce. Jenže princezny se nezapřou.

Starting: 15-09-2024 07:40:00

End
15-09-2024 08:55:00

Dobrodružná fantasy vypráví o přátelství osamělého skotského chlapce a příšerky Crusoe, která se vyklubala z nalezeného vejce. Jenže trochu moc rychle roste a Angus ji musí ochránit před nevítanou pozorností okolí. Tak se zrodí legenda.

Starting: 15-09-2024 08:55:00

End
15-09-2024 11:05:00

Příběh začíná záhadným zmizením špičkového detektiva Harryho Goodmana, které přiměje jeho syna Tima, aby začal pátral po tom, co se stalo. V pátrání mu přitom asistuje parťák jeho otce, detektiv Pikachu - okouzlující a vtipný superslídil.

Starting: 15-09-2024 11:05:00

End
15-09-2024 13:10:00

Tom Cruise září jako Jerry Maguire, sportovní agent, který zažívá životní krizi. Když se vší parádou přichází o práci i o přítelkyni, jeho osobní i profesionální kariéra se rázem ocitá na úplném dnu. Pak do jeho života i do jeho srdce vstupuje svobodná matka a Jerry si uvědomuje, že ho čeká to nejtěžší vyjednávání v životě. V sázce je totiž srdce ženy, kterou doopravdy miluje.

Starting: 15-09-2024 13:10:00

End
15-09-2024 16:00:00

V Alabamě 60. let 20. století narazí osiřelý afroamerický chlapec, který je ubytován v hotelu se svou babičkou, na konferencí zlomyslných čarodějnic. Poté, co ho Hlavní nejvyšší čarodějnicepromění v mluvící myš, dojde k odvážné a komické konfrontaci.

Starting: 15-09-2024 16:00:00

End
15-09-2024 18:00:00

Marcus a Mike musí čelit novým výzvám - změnám v profesní dráze a krizi středního věku - poté, co spojí síly s mladšími kolegy z elitní jednotky AMMO, aby jim pomohli dopadnout podlého šéfa miamského drogového kartelu Armanda Armase.

Starting: 15-09-2024 18:00:00

End
15-09-2024 20:35:00

Andrew Briggman je mladý rekrut americké armády, který v roce 2009 slouží na základně v Afghánistánu. Poté, co je velitel jejich roty zabit při výbuchu bomby, přebírá velení rotný Deeks. Jenže seržat Deeks, ve snaze vypátrat afghánce zodpovědné za výbuch, začne zabíjet i nevinné civilisty.

Starting: 15-09-2024 20:35:00

End
15-09-2024 22:10:00

San Angeles roku 2032, dokonalé město plné harmonie, míru a bezpečné telepatické lásky. Avšak jen do okamžiku, kdy skupina rebelů toužících po větší svobodě oživí masového vraha z dvacátého století, Wesleyho Snipese. Jedinou možností bezradné policie je rozmrazit i jeho dávného pronásledovatele Sylvestera Stallona, poldu ze staré drsné školy.

Starting: 15-09-2024 22:10:00

End
16-09-2024 00:20:00

Peněz a drog není nikdy dost. Bouřlivý život burzovního makléře Jordana Belforta. Proslulého podvodníka, který snídal kokain a šampaňské až do doby, kdy si ho všimla FBI.

Starting: 16-09-2024 00:20:00

End
16-09-2024 03:20:00

Postarší zkušený detektiv Joe a jeho mladý parťák K. C. pátrají po vrazích raperské skupiny. Joe si snaží bokem polepšit realitním makléřstvím. Calden touží po kariéře herce a vyučuje tantrickou jógu. Stopa vede k hudebnímu magnátu Sartainovi, který má bohatou kriminální minulost. Na lovu za důkazy jsou však oba detektivové stále více zdržováni svými vedlejšáky.

Starting: 16-09-2024 03:20:00

End
16-09-2024 05:30:00

Dobrodružná fantasy vypráví o přátelství osamělého skotského chlapce a příšerky Crusoe, která se vyklubala z nalezeného vejce. Jenže trochu moc rychle roste a Angus ji musí ochránit před nevítanou pozorností okolí. Tak se zrodí legenda.

Starting: 16-09-2024 05:30:00

End
16-09-2024 07:45:00

Rodina Evermanových se vydává spolu se svým přítelem námořníkem na třítýdenní plavbu plachetnicí na Bermudy. Během cesty je zastihne náhlá bouře, která zničí jejich člun. S pomocí přátelských delfínů se dostávají na břeh nehostinného ostrova, který ani není zanesen na mapách a který obývají domorodci obdařeni záhadnými schopnostmi. Nebezpečí vrcholí ve chvíli, kdy se k životu probouzí obrovská sopka.

Starting: 16-09-2024 07:45:00

End
16-09-2024 09:35:00

Starting: 16-09-2024 09:35:00

End
16-09-2024 10:10:00

Sherlocka Holmese a dr. Watsona požádá mladá dáma o pomoc při rozluštění záhad, které ji obklopují od doby nevyjasněného zmizení jejího otce. Pátrání odhalí tajemství krádeže orientálního pokladu nedozírné ceny.

Starting: 16-09-2024 10:10:00

End
16-09-2024 12:00:00

Rodina Griswaldovcých opět na vašich obrazovkách, tentokrát jako výherci TV soutěže. I přes velkou konkurenci Griswaldovi zvítězí a vyhrají fantastický výlet do Evropy. Už za letu si každý z rodiny sní o té nejoptimálnější verzi evropských prázdnin..

Starting: 16-09-2024 12:00:00

End
16-09-2024 14:00:00

Bankovní úředník Stanley Ipkiss je nešika a smolař, a navíc nemá ani štěstí v lásce. Jednoho dne se ale jeho život změní. Cestou z práce mu na mostě vypoví službu auto a Stanley zahlédne v řece starobylou dřevěnou masku plovoucí na hladině. Mladík masku vyloví, a když si ji později téhož večera náhodou nasadí, promění se v bytost se zelenou tváří, která má schopnosti kresleného hrdiny a využívá animovaných rekvizit. V masce je z něj úplně jiný člověk: vytrestá svou zlou bytnou, na ulici... přechytračí partu násilníků, potrestá podvodníky v autoopravně. Před policejním poručíkem Mitchem Kellaw ayem, jenž podivné noční události vyšetřuje, Stanley předstírá nevědomost. Ostatně sám si není jist, jestli se mu všechno jenom nezdálo.

Starting: 16-09-2024 14:00:00

End
16-09-2024 16:00:00

Volné pokračování úspěšného filmu, v němž hlavní roli hrála supersilná auta a nelegální uliční závody ve speciálně upravených vozech, nás tentokrát zavede do Miami. Někdejší policista Brian O'Connor při vyšetřování svého posledního případu selhal. On sám se sice cítí jako oběť, ale zároveň si je vědom, že za svůj prohřešek musí platit. Proto opustil Los Angeles a nový případ chápe jako svoji poslední šanci. Hlavním podezřelým je tentokrát bohatý obchodník, který s největší pravděpodobností,... pod rouškou vývozních a dovozních aktivit, pere špinavé peníze pro jakýsi mezinárodní kartel. Víc ne ž rok už je sledován celníky i policií, ale jediným výsledkem je poznání, že Carter Verone má živé styky s organizátory adrenalinových automobilových závodů. Vše je tedy na Brianovi, který už nemá co ztratit ..

Starting: 16-09-2024 16:00:00

End
16-09-2024 18:00:00

T'Challa se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Náhle jsou však T.

Starting: 16-09-2024 18:00:00

End
16-09-2024 20:45:00

Marcus a Mike musí čelit novým výzvám - změnám v profesní dráze a krizi středního věku - poté, co spojí síly s mladšími kolegy z elitní jednotky AMMO, aby jim pomohli dopadnout podlého šéfa miamského drogového kartelu Armanda Armase.

Starting: 16-09-2024 20:45:00

End
16-09-2024 23:15:00

Roman Coleman sedí již dvanáct let ve vězení. Brutálně zmlátil svou partnerku, která utrpěla trvalé poškození mozku. Sám si je si vědom své vznětlivé povahy a násilnických sklonů, a proto se brání jakékoliv snaze vrátit se zpět do společnosti. V rámci sociálního programu pro vězně, vedeného rančerem Mylesem, začne pomáhat s výcvikem divokých mustangů.

Starting: 16-09-2024 23:15:00

End
17-09-2024 01:10:00

Při výbuchu vesmírné stanice Patriot osvítila oblohu mezi Dallasem a Washingtonem obrovská exploze a na území Ameriky se snesla spousta trosek. Psychiatrička Carol Bennel má obavu, že neznámá látka z paluby lodi se nepozorovaně dostává do ulic města i k ní domů. Carol se spojí se svým kolegou Benem Driscollem a svěří se mu se svým tušením. Zdá se totiž, že v celém Washingtonu její obava nikoho nezajímá. Epidemie se šíří a Carol si uvědomuje, že ti, kteří by s virem měli bojovat, šíří něco... mnohem horšího - zárodky neznámého viru, které zaútočí na DNA spícího člověka a postupně jej promění v něco, co je nám navlas podobné, ale zbavené všech emocí. Během jediné noci se většina lidí v její blízkosti promění v bytosti, jež mají jediný cíl: infikovat druhé a ovládnout prostor.

Starting: 17-09-2024 01:10:00

End
17-09-2024 02:40:00

Rodina Evermanových se vydává spolu se svým přítelem námořníkem na třítýdenní plavbu plachetnicí na Bermudy. Během cesty je zastihne náhlá bouře, která zničí jejich člun. S pomocí přátelských delfínů se dostávají na břeh nehostinného ostrova, který ani není zanesen na mapách a který obývají domorodci obdařeni záhadnými schopnostmi. Nebezpečí vrcholí ve chvíli, kdy se k životu probouzí obrovská sopka.

Starting: 17-09-2024 02:40:00

End
17-09-2024 04:00:00

Rodina Griswaldovcých opět na vašich obrazovkách, tentokrát jako výherci TV soutěže. I přes velkou konkurenci Griswaldovi zvítězí a vyhrají fantastický výlet do Evropy. Už za letu si každý z rodiny sní o té nejoptimálnější verzi evropských prázdnin..

Starting: 17-09-2024 04:00:00

End
17-09-2024 05:55:00

Policisté jsou přivoláni k případu dvou pohřešovaných dívek. Jenže přímo u auta obou dívek vyšetřovatel Patrick zjistí, že jedna z pohřešovaných leží ubodaná pod vozem. Všichni hledají druhou dívku. Ta se celá zkrvavená a s nožem v ruce brzy objeví v jednom z místních obchodů. Zdá se, že právě ona svou kamarádku zabila. Patrick však ví, že dívka je také obětí. Když se vyšetřování nehýbě z místa, unese dívku z nemocnice a na místě činu ji pomocí svých schopností přiměje vzpomenout na... okolnosti osudné noci.

Starting: 17-09-2024 05:55:00

End
17-09-2024 06:55:00

Přímo na hranici mezi Nevadou a Kalifornií je na silnici nalezena useknutá ruka, v dlani má napsáno inkoustem jakési číslo. Týmu se podaří vypátrat, že ruka patřila místnímu řediteli kasina. Z patologie pak přijde zpráva, že ruka byla od těla oddělena posmrtně. Patrick tuší, že stopa vede k rodině mrtvého. Vraha se mu podaří odhalit, když před tím ještě díky svým specifickým schopnostem vyhraje v kasinu velké peníze a odhalí podvodnici z řad zaměstnanců.

Starting: 17-09-2024 06:55:00

End
17-09-2024 07:50:00

Příběh začíná záhadným zmizením špičkového detektiva Harryho Goodmana, které přiměje jeho syna Tima, aby začal pátral po tom, co se stalo. V pátrání mu přitom asistuje parťák jeho otce, detektiv Pikachu - okouzlující a vtipný superslídil.

Starting: 17-09-2024 07:50:00

End
17-09-2024 09:50:00

Bankovní úředník Stanley Ipkiss je nešika a smolař, a navíc nemá ani štěstí v lásce. Jednoho dne se ale jeho život změní. Cestou z práce mu na mostě vypoví službu auto a Stanley zahlédne v řece starobylou dřevěnou masku plovoucí na hladině. Mladík masku vyloví, a když si ji později téhož večera náhodou nasadí, promění se v bytost se zelenou tváří, která má schopnosti kresleného hrdiny a využívá animovaných rekvizit. V masce je z něj úplně jiný člověk: vytrestá svou zlou bytnou, na ulici... přechytračí partu násilníků, potrestá podvodníky v autoopravně. Před policejním poručíkem Mitchem Kellaw ayem, jenž podivné noční události vyšetřuje, Stanley předstírá nevědomost. Ostatně sám si není jist, jestli se mu všechno jenom nezdálo.

Starting: 17-09-2024 09:50:00

End
17-09-2024 11:45:00

Starting: 17-09-2024 11:45:00

End
17-09-2024 12:20:00

V Alabamě 60. let 20. století narazí osiřelý afroamerický chlapec, který je ubytován v hotelu se svou babičkou, na konferencí zlomyslných čarodějnic. Poté, co ho Hlavní nejvyšší čarodějnicepromění v mluvící myš, dojde k odvážné a komické konfrontaci.

Starting: 17-09-2024 12:20:00

End
17-09-2024 14:20:00

Druhý příběh cyklu detektivních příběhů vás zavede do malého hotýlku v horách, kde se sešla kromě jiných i společnost zahraničních lovců, aby si ulovila nějakého jelena. Mezi mnoha muži je jediná krásná žena. A střílí se. Nikoliv ovšem jen na zvěř..

Starting: 17-09-2024 14:20:00

End
17-09-2024 15:35:00

Držitel nominace na Oscara Will Smith ztvárňuje hlavní roli Bena Thomase, muže, který se ocitl na křižovatce a hledá způsob, jak ulevit svému svědomí. Zjistí, že má moc změnit život sedmi cizích osob, které si zaslouží druhou šanci. Když se však do jedné z nich zamiluje, musí se rozhodnut, zda má odhalit své tajemství, i kdyby to znamenalo vzdát se nadobro svého plánu. Snímek Sedm životů od tvůrců filmu Štěstí na dosah je podmanivým tajemstvím plným emocí, okořeněným láskyplným milostným... příběhem a smutným, ale inspirativním koncem.

Starting: 17-09-2024 15:35:00

End
17-09-2024 18:00:00

Uplynulo skoro deset let od doby, kdy dobrodruh Rick O'Connell a nebojácná egyptoložka Evelyn bojovali o své životy s 3000 let starou mumií. Vzali se, usadili se v Londýně a mají osmiletého syna Alexe, který je kombinací vlastností svých rodičů, chytrý a zvídavý po mamince, silný a odvážný po tatínkovi. Prapodivný Evelynin sen přivede celou rodinu zpátky do Egypta, kde objeví vzácný zlatý náramek boha Anúbida. Svůj vzácný nález dopraví do svého domu v Londýně, ale záhy jsou přepadeni... nevítanými hosty, kteří znají jeho zázračnou moc. V první chvíli náramek zachrání malý Alex, který si ho na sadí na ruku. Protože nejde sundat, stane se rukojmím těch, co neváhají znovu oživit mumii egyptského velekněze Imhotepa a riskovat zánik celé civilizace. Rick, Evelyn i její potrhlý bratr Jonathan se neprodleně vydávají na cestu za záchranou Alexe.

Starting: 17-09-2024 18:00:00

End
17-09-2024 20:40:00

Obchodník Steven spekuloval na burze tak, že jedinou možností jak odvrátit konkurz, je vražda jeho bohaté manželky Emily. Na tuto vraždu si najme milence své manželky Davida, kterého Steven vydírá. Avšak plán se mu vymkne z ruky: naopak je to Steven, na koho padne podezření.

Starting: 17-09-2024 20:40:00

End
17-09-2024 22:45:00

San Angeles roku 2032, dokonalé město plné harmonie, míru a bezpečné telepatické lásky. Avšak jen do okamžiku, kdy skupina rebelů toužících po větší svobodě oživí masového vraha z dvacátého století, Wesleyho Snipese. Jedinou možností bezradné policie je rozmrazit i jeho dávného pronásledovatele Sylvestera Stallona, poldu ze staré drsné školy.

Starting: 17-09-2024 22:45:00

End
18-09-2024 00:55:00

Andrew Briggman je mladý rekrut americké armády, který v roce 2009 slouží na základně v Afghánistánu. Poté, co je velitel jejich roty zabit při výbuchu bomby, přebírá velení rotný Deeks. Jenže seržat Deeks, ve snaze vypátrat afghánce zodpovědné za výbuch, začne zabíjet i nevinné civilisty.

Starting: 18-09-2024 00:55:00

End
18-09-2024 02:45:00

V Alabamě 60. let 20. století narazí osiřelý afroamerický chlapec, který je ubytován v hotelu se svou babičkou, na konferencí zlomyslných čarodějnic. Poté, co ho Hlavní nejvyšší čarodějnicepromění v mluvící myš, dojde k odvážné a komické konfrontaci.

Starting: 18-09-2024 02:45:00

End
18-09-2024 04:15:00

Sherlocka Holmese a dr. Watsona požádá mladá dáma o pomoc při rozluštění záhad, které ji obklopují od doby nevyjasněného zmizení jejího otce. Pátrání odhalí tajemství krádeže orientálního pokladu nedozírné ceny.

Starting: 18-09-2024 04:15:00

End
18-09-2024 06:05:00

Bohatou vdovu Rosemary úmyslně přejede na ulici auto. Při vyšetřování vyjde najevo, že po smrti manžela měla poměr s podivným fotografem Jeremym, známým sukničkářem, kvůli kterému z domu utekl Rosemaryin syn Travis. Jeremy navíc ženu nutil, aby Travise vydědila. V jejím okolí se také pohybovala podivná věštkyně Kristina. Právě na tu si Patrick dává velký pozor, je přesvědčen, že právě ona měla se smrtí Rosemary něco společného. Jeho přesvědčení ještě zesílí ve chvíli, kdy věštkyně správně... určí, kde hledat auto, které vdovu porazilo. Patrick však nakonec seance této věštkyně využije, aby od halil skutečného vraha.

Starting: 18-09-2024 06:05:00

End
18-09-2024 07:05:00

Policista nalezne v motelovém pokoji zavražděného muže a ženu. Ukáže se, že muž byl pod policejní ochranou, protože svědčil v případu drogového mafiána. Tým je zprvu přesvědčen, že vrahem je buď tento mafián, nebo někdo z jeho lidí. Patrick však tuší, že jeho vyšetřování má zamířit přímo do policejního týmu. Lest, kterou vymyslí, zabere a odhalení vraha je víc než překvapivé.

Starting: 18-09-2024 07:05:00

End
18-09-2024 08:05:00

Bankovní úředník Stanley Ipkiss je nešika a smolař, a navíc nemá ani štěstí v lásce. Jednoho dne se ale jeho život změní. Cestou z práce mu na mostě vypoví službu auto a Stanley zahlédne v řece starobylou dřevěnou masku plovoucí na hladině. Mladík masku vyloví, a když si ji později téhož večera náhodou nasadí, promění se v bytost se zelenou tváří, která má schopnosti kresleného hrdiny a využívá animovaných rekvizit. V masce je z něj úplně jiný člověk: vytrestá svou zlou bytnou, na ulici... přechytračí partu násilníků, potrestá podvodníky v autoopravně. Před policejním poručíkem Mitchem Kellaw ayem, jenž podivné noční události vyšetřuje, Stanley předstírá nevědomost. Ostatně sám si není jist, jestli se mu všechno jenom nezdálo.

Starting: 18-09-2024 08:05:00

End
18-09-2024 10:00:00

Starting: 18-09-2024 10:00:00

End
18-09-2024 10:35:00

Tom Cruise září jako Jerry Maguire, sportovní agent, který zažívá životní krizi. Když se vší parádou přichází o práci i o přítelkyni, jeho osobní i profesionální kariéra se rázem ocitá na úplném dnu. Pak do jeho života i do jeho srdce vstupuje svobodná matka a Jerry si uvědomuje, že ho čeká to nejtěžší vyjednávání v životě. V sázce je totiž srdce ženy, kterou doopravdy miluje.

Starting: 18-09-2024 10:35:00

End
18-09-2024 13:20:00

Uplynulo skoro deset let od doby, kdy dobrodruh Rick O'Connell a nebojácná egyptoložka Evelyn bojovali o své životy s 3000 let starou mumií. Vzali se, usadili se v Londýně a mají osmiletého syna Alexe, který je kombinací vlastností svých rodičů, chytrý a zvídavý po mamince, silný a odvážný po tatínkovi. Prapodivný Evelynin sen přivede celou rodinu zpátky do Egypta, kde objeví vzácný zlatý náramek boha Anúbida. Svůj vzácný nález dopraví do svého domu v Londýně, ale záhy jsou přepadeni... nevítanými hosty, kteří znají jeho zázračnou moc. V první chvíli náramek zachrání malý Alex, který si ho na sadí na ruku. Protože nejde sundat, stane se rukojmím těch, co neváhají znovu oživit mumii egyptského velekněze Imhotepa a riskovat zánik celé civilizace. Rick, Evelyn i její potrhlý bratr Jonathan se neprodleně vydávají na cestu za záchranou Alexe.

Starting: 18-09-2024 13:20:00

End
18-09-2024 15:55:00

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde... opravdu o všechno.

Starting: 18-09-2024 15:55:00

End
18-09-2024 18:00:00

Opět budeme sledovat eskapády dvojice kamarádů Honzy a Jirky. Jirka se zaplete s mladou krásnou dívkou, jejíž otec má ovšem o nápadnících své dcery úplně jiné představy...a Jirka raději prchá za kamarádem Honzou na jižní Moravu. Honza zatím žije s Klárou na dědečkově vinařství a jakožto vinař začátečník se pouští do vrcholného umění slámového vína. Nejen, že čelí neúspěchům, ale po nečekaném příchodu kumpána Jirky se jeho život obrátí naruby. Jirkova slabost pro ženy se totiž doslova... zvrhla v zápas o život.

Starting: 18-09-2024 18:00:00

End
18-09-2024 20:00:00

Drsné hlášky, zabijácké nestvůry, lovci hlav - nejnovější pokračování sci-fi hitu slibuje dynamické scény, tvrdé souboje a poctivou akci. Riddick se ocitá na nehostinné planetě zraze-ný svými druhy. Aby přežil útoky nelítostných predátorů, aktivuje záchranný signál, který k němu přivede i jeho nepřátele. Po příletu dvou lodí začíná boj na život a na smrt. Nemilosrdní žoldáci chtějí Riddickovu hlavu jako tu nejcennější trofej. Ale ten, který vidí v černočerné tmě, prahne po krvavé pomstě.

Starting: 18-09-2024 20:00:00

End
18-09-2024 22:30:00

Obchodník Steven spekuloval na burze tak, že jedinou možností jak odvrátit konkurz, je vražda jeho bohaté manželky Emily. Na tuto vraždu si najme milence své manželky Davida, kterého Steven vydírá. Avšak plán se mu vymkne z ruky: naopak je to Steven, na koho padne podezření.

Starting: 18-09-2024 22:30:00

End
19-09-2024 00:35:00

Roman Coleman sedí již dvanáct let ve vězení. Brutálně zmlátil svou partnerku, která utrpěla trvalé poškození mozku. Sám si je si vědom své vznětlivé povahy a násilnických sklonů, a proto se brání jakékoliv snaze vrátit se zpět do společnosti. V rámci sociálního programu pro vězně, vedeného rančerem Mylesem, začne pomáhat s výcvikem divokých mustangů.

Starting: 19-09-2024 00:35:00

End
19-09-2024 02:10:00

Sherlocka Holmese a dr. Watsona požádá mladá dáma o pomoc při rozluštění záhad, které ji obklopují od doby nevyjasněného zmizení jejího otce. Pátrání odhalí tajemství krádeže orientálního pokladu nedozírné ceny.

Starting: 19-09-2024 02:10:00

End
19-09-2024 03:30:00

Tom Cruise září jako Jerry Maguire, sportovní agent, který zažívá životní krizi. Když se vší parádou přichází o práci i o přítelkyni, jeho osobní i profesionální kariéra se rázem ocitá na úplném dnu. Pak do jeho života i do jeho srdce vstupuje svobodná matka a Jerry si uvědomuje, že ho čeká to nejtěžší vyjednávání v životě. V sázce je totiž srdce ženy, kterou doopravdy miluje.

Starting: 19-09-2024 03:30:00

End
19-09-2024 06:05:00

Tým řeší případ podivného žhářství v malém venkovském městečku, ale na místě hned zjistí, že se jednalo o vraždu muže upáleného v garáži. Zanedlouho vypukne požár i v místní policejní stanici. Někdo se pokusil zabít šerifa. Detektivové brzy přijdou na to, že oba muži byli dříve s dalšími dvěma ve válečné misi jako příslušníci Národní gardy. Tehdy tam uhořel první z nich - Dave. Patrick začíná tušit, že klíčem k vyřešení případu bude nález pramenu vody v této vyprahlé krajině a společné... podnikaní všech čtyř původních kamarádů. Zaměří se tedy na posledního živého ze čtveřice - Machada..

Starting: 19-09-2024 06:05:00

End
19-09-2024 07:05:00

Patrickovi zavolá známá psychiatrička Sofie a požádá ho o pomoc při vyšetřování vraždy jednoho ze svých kolegů. Muž byl přímo při proslovu na univerzitní akci otráven kyanidem. Patrick se svým týmem zjistí, že psychiatr pracoval na programu manipulace s lidským vědomím. A jelikož vědci tento výzkum zkoušejí na zvířatech, zdá se, že muž byl zabit aktivisty, kteří vědeckému týmu již vyhrožovali. Brzy nato však Patrick zjistí, že mrtvý manipuloval s lidmi okolo sebe, a to především se ženami, z... nichž mnohé byly jeho milenkami. Pak tým objeví mrtvolu vědcovy asistentky, která spáchala sebevraž du.

Starting: 19-09-2024 07:05:00

End
19-09-2024 08:00:00

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde... opravdu o všechno.

Starting: 19-09-2024 08:00:00

End
19-09-2024 10:05:00

Starting: 19-09-2024 10:05:00

End
19-09-2024 10:40:00

Držitel nominace na Oscara Will Smith ztvárňuje hlavní roli Bena Thomase, muže, který se ocitl na křižovatce a hledá způsob, jak ulevit svému svědomí. Zjistí, že má moc změnit život sedmi cizích osob, které si zaslouží druhou šanci. Když se však do jedné z nich zamiluje, musí se rozhodnut, zda má odhalit své tajemství, i kdyby to znamenalo vzdát se nadobro svého plánu. Snímek Sedm životů od tvůrců filmu Štěstí na dosah je podmanivým tajemstvím plným emocí, okořeněným láskyplným milostným... příběhem a smutným, ale inspirativním koncem.

Starting: 19-09-2024 10:40:00

End
19-09-2024 13:10:00

Skvěle zpívají a nádherně vypadají. Jsou to vítězky několika po sobě jdoucích ročníků pěvecké soutěže a capella. To znamená, že napodobují hudební nástroje svými hlasy. Celá Amerika jim leží u nohou, dokonce jsou pozvány, aby zazpívaly na oslavě narozenin prezidenta Obamy. Při vystoupení se Tlusté Amy roztrhnou kalhoty přímo v rozkroku, a protože nenosí spodní prádlo, je odhaleno nejintimnější místo jejího těla. Široká veřejnost je tím pohoršena a skupina dostane zákaz vystupovat. Jedinou... jejich šancí, jak si napravit pověst, je vyhrát celosvětovou soutěž. V cestě za vítězstvím jim stojí n ěmecká skupina Der Sound.

Starting: 19-09-2024 13:10:00

End
19-09-2024 15:30:00

Příběh tří lidí, které nějakým způsobem postihla smrt. Matt Damon je americký dělník, který má zvláštní napojení na posmrtný život. Na druhé straně světa prožije francouzská novinářka Cécile De France okamžik, kdy se ocitne blízko smrti, což naprosto otřese jejím vnímáním reality. A když londýnský školák Marcus ztratí nejbližšího člověka, potřebuje nutně odpovědi na otázky, které s odchodem milované osoby vyvstávají.

Starting: 19-09-2024 15:30:00

End
19-09-2024 18:00:00

Záliba v rychlých autech a ještě rychlejší jízdě přivedla Shauna na práh vězení. Aby se base vyhnul, stěhuje se dočasně ze Států ke strýci do Tokia. Jenže i tady existuje subkultura vyznavačů zběsilých jízd po japonské megapoli. Řada z nich je navíc napojena na Jakuzu, takže v závodech, která tu Shauna čekají, půjde opravdu o život.

Starting: 19-09-2024 18:00:00

End
19-09-2024 20:10:00

Policejní detektiv ve službách FBI pátrá po unesené dcerce čínského velvyslance. Na pomoc mu přichází velvyslancův přítel, který považuje za svoji povinnost pomoci při její záchráně. Rozjíždí se pátrání protkané spoustou neuvěřitelných honiček, akčních scén a prvky asijských bojových umění. Nakonec je dcerka zachráněna a únosci předáni spravedlnosti.

Starting: 19-09-2024 20:10:00

End
19-09-2024 22:05:00

Silné téma, vynikající scénář plný zvratů a životní herecké výkony poskládaly dohromady thriller o pátrání po dvou zmizelých děvčatech, který je napínavý až k nesnesení. Keller Dover čelí asi nejhorší noční můře každého rodiče, jeho šestiletá dcera Anna a její kamarádka Joy jednoho večera na Díkuvzdání zmizí. Jejich hledání nebere konce, hodiny se vlečnou a dívky jsou stále pohřešovány. Do objektu zájmu se při pátrání dostane zchátralý karavan, který parkoval před jejich domem a u kterého si... dívky naposledy hrály. K případu je povolán detektiv Loki, který zatýká řidiče karavanu, retardovan ého Alexe Jonese, ale pro nedostatek důkazů je Jones po nějaké době propuštěn. Oficiální pátrání sice stále pokračuje, ale Dover se cítí bezradný, jeho strach se mísí se vztekem a zlobou. Bere spravedlnost do svých rukou a bez ohledu na následky se rozhodne vyslechnout jediné pojítko k případu sám, po svém a bez rukaviček.

Starting: 19-09-2024 22:05:00

End
20-09-2024 00:50:00

Obchodník Steven spekuloval na burze tak, že jedinou možností jak odvrátit konkurz, je vražda jeho bohaté manželky Emily. Na tuto vraždu si najme milence své manželky Davida, kterého Steven vydírá. Avšak plán se mu vymkne z ruky: naopak je to Steven, na koho padne podezření.

Starting: 20-09-2024 00:50:00

End
20-09-2024 02:25:00

U nudistické pláže je v noci ubodána mladá žena Vickie. Při oblídce těla Monk dedukuje, že Vickie musela v okamžiku, kdy zemřela, něco pevně svírat v ruce. Pak se ale vyděsí, když spatří naháče Chance Singera, který se právě vrací domů po noci strávené ve vězení. Singer Monkovi sdělí, že se smrtí Vickie by mohl mít něco společného počítačový magnát Magneri, majitel luxusního sídla, v jehož blízkosti k vraždě došlo. Ale Magneri, se kterým Monk sdílí odpor k nudistům, má neprůstřelné alibi.... Monk vyslýchá Arlene, spolubydlící Vickie, která mu řekne, že Vickie v poslední době často chodila na pláž, a zřejmě měla známost. Monk a Natalie se vydají prohledat Singerův přívěs: nic podezřelého nenaleznou, ale jsou nuceni se ukrýt ve skříni, když se Singer nečekaně vrátí i se svými přáteli. Monkovi se podaří vypnout v přívěsu světlo, ale když jej ve spěchu opouští, popadne za ruku místo Natalie právě Singera.

Starting: 20-09-2024 02:25:00

End
20-09-2024 03:10:00

Držitel nominace na Oscara Will Smith ztvárňuje hlavní roli Bena Thomase, muže, který se ocitl na křižovatce a hledá způsob, jak ulevit svému svědomí. Zjistí, že má moc změnit život sedmi cizích osob, které si zaslouží druhou šanci. Když se však do jedné z nich zamiluje, musí se rozhodnut, zda má odhalit své tajemství, i kdyby to znamenalo vzdát se nadobro svého plánu. Snímek Sedm životů od tvůrců filmu Štěstí na dosah je podmanivým tajemstvím plným emocí, okořeněným láskyplným milostným... příběhem a smutným, ale inspirativním koncem.

Starting: 20-09-2024 03:10:00

End
20-09-2024 05:25:00

Patricka kontaktuje vězeň s tím, že může poskytnout cenné informace o Red Johnovi, který zabil Patrickovu rodinu. Tvrdí, že byl odsouzen nevinně a že poté, co bude osvobozen, pomůže Red Johna chytit. Patrick se tedy ponoří do jeho případu. Muž byl zatčen v ložnici, u mrtvoly své milenky. Čím více se Patrick s případem seznamuje, tím je jasnější, že je muž skutečně nevinný. Jenže když se začne ochomýtat kolem domu bohaté rodiny, bratr vězně si na něj stěžuje u nadřízeného týmu. Patrick je... důrazně varován, aby případ nechal být.

Starting: 20-09-2024 05:25:00

End
20-09-2024 06:25:00

Tým vyšetřuje zmizení mladíka z malého města. Brzy po příjezdu Patrick na základě rozhovoru s místními dětmi zjistí, že by pohřešovaného měli hledat v lese. Když tam Patrick tým přivede, naleznou tam mladíkovu mrtvolu a blízko ní předměty, které ukazují na možnou rituální vraždu. Z vyprávění rodičů oběti Patrik zjistí, že je možné, že ve vraždě chlapce může být zapletena místní čarodějka. První výslech naznačuje, že čarodějka je tím, kdo by o možné vraždě mohl vědět víc. Patrick však dá na... svůj instinkt a neomylně míří do rodiny oběti.

Starting: 20-09-2024 06:25:00

End
20-09-2024 07:20:00

Král Tobald slíbil své umírající manželce, že se znovu ožení jedině s ženou stejně krásnou jako ona. Tuto podmínku splňovala pouze jeho dcera Lotte. Král si usmyslel, že se ožení s ní, a nikdo mu to nedokázal vymluvit. Lotte proto oblékla kožíšek sešitý z tisíce kůží a v přestrojení utekla z paláce. Jenže princezny se nezapřou.

Starting: 20-09-2024 07:20:00

End
20-09-2024 08:40:00

Příběh tří lidí, které nějakým způsobem postihla smrt. Matt Damon je americký dělník, který má zvláštní napojení na posmrtný život. Na druhé straně světa prožije francouzská novinářka Cécile De France okamžik, kdy se ocitne blízko smrti, což naprosto otřese jejím vnímáním reality. A když londýnský školák Marcus ztratí nejbližšího člověka, potřebuje nutně odpovědi na otázky, které s odchodem milované osoby vyvstávají.

Starting: 20-09-2024 08:40:00

End
20-09-2024 11:15:00

Starting: 20-09-2024 11:15:00

End
20-09-2024 11:50:00

Eik Meiers přestal hledat poklady, když při jedné z dobrodružných výprav tragicky zahynula jeho žena Marie. Když se ovšem osm let po nehodě doslechne, že byly nalezeny indicie, které by mohly vést k bájnému pokladu Nibelungů, ukrytým před dvanácti stoletími samotným Karlem Velikým, vydává se společně se svým asistentem Justusem a přitažlivou archeoložkou Katharinou vstříc dalšímu dobrodružství.

Starting: 20-09-2024 11:50:00

End
20-09-2024 14:25:00

Earl Montgomery, nabubřelý mladík, kterého nevzali do policejní akademie, a Hank Rafferty, neoblíbený uhlazený policista, před sebou zřejmě neutečou. Potkají se během běžné dopravní zácpy, která se vymkne kontrole a při níž každý z nich stojí na opačné straně zákona. Nyní musí jako řadový ozbrojený doprovod znemožnit pašerácký obchod. Přes odpor nadporučíka Washingtona a detektiva McDuffa, začínají Earl a Hank rozplétat složitý plán, který vymyslel Nash se svými kumpány. Našim hochům se... dostane do rukou nezničitelná kovová slitina v hodnotě milionů dolarů. Vymyslí plán, který je stejně pot rhlý jako oni dva, přesto se zdá, že tito dva beznadějní partneři vyřeší zločin, pokud se nejdřív vzájemně nezabijí..

Starting: 20-09-2024 14:25:00

End
20-09-2024 16:05:00

Opět budeme sledovat eskapády dvojice kamarádů Honzy a Jirky. Jirka se zaplete s mladou krásnou dívkou, jejíž otec má ovšem o nápadnících své dcery úplně jiné představy...a Jirka raději prchá za kamarádem Honzou na jižní Moravu. Honza zatím žije s Klárou na dědečkově vinařství a jakožto vinař začátečník se pouští do vrcholného umění slámového vína. Nejen, že čelí neúspěchům, ale po nečekaném příchodu kumpána Jirky se jeho život obrátí naruby. Jirkova slabost pro ženy se totiž doslova... zvrhla v zápas o život.

Starting: 20-09-2024 16:05:00

End
20-09-2024 18:00:00

Přišlo jaro a divoká zvířátka se probírají ze zimního spánku, jenže uprostřed jejich domova vyrostla podivná věc jménem živý plot a za ním se rozkládá svět lidí. Je na čase své nové sousedy poznat a vybrat jim popelnice.

Starting: 20-09-2024 18:00:00

End
20-09-2024 19:35:00

Hra

Nicholas Van Orton, velmi movitý a úspěšný sanfranciský bankéř, je tak osamělý, že i své narozeniny slaví sám. Když dosáhne 48 let věku, v němž jeho otec spáchal sebevraždu, dostane od svého bratra Conrada, který před lety odešel a teď se náhle vrátil, neobyčejný dárek - kartičku, která ho opravňuje k tomu, aby se zapojil do neobvyklé hry společnosti Consumer Recreation Services. Celá záležitost vypadá natolik kuriózně, že se Nicholas rozhodne společnost navštívit. Aniž to ví, dává tím... impulz, aby se věci daly do pohybu..

Starting: 20-09-2024 19:35:00

End
20-09-2024 22:10:00