اليوم TREXIPTV

دليل البرامج الإلكترونيCZ--PRIMA-COOL-HD

Prima Partička hledá parťáka! Ti nejvtipnější, nejpohotovější a nejodvážnější z Čech i z Moravy změří své síly v nové talentové show! Kdo se stane improvizační star a polechtá bránici gigantům televizní zábavy v podání Michala Suchánka, Richarda Genzera a Daniela Dangla v moderaci Michala Novotného? A kdo si naopak vyslechne jejich nemilosrdný ortel? Uvidíte v novém zábavném pořadu Partička Nová krev.

Starting: 11-09-2024 05:40:00

End
11-09-2024 06:25:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2007 - 2008. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 11-09-2024 06:25:00

End
11-09-2024 07:25:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008-2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 11-09-2024 07:25:00

End
11-09-2024 08:30:00

Na začátku nabídne vazal Anubise lord Zipacna Usirevovi v těle Sarah, přítelkyně Daniela Jacksona, poddanství Anubisovi. Pak do SGC přichází Tok'rové a oznamují, že když zemřel Kronos s Apophisem, vládci se snaží spojit, a proto chtějí uspořádat schůzku na jedné velmi chráněné neutrální planetě, kam se smí pouze na nákladní lodi a to pouze s jediným lidským otrokem - lo'taurem. Otrok musí mluvit plynně goa'uldsky, takže je vybrán Daniel. Spolu s SG-1 jde tým SG-17 s poručíkem Elliotem viz... Proving Ground. Na Revanně planeta Tok'rů jim Jacob vysvětlí, jak se Daniel dostane na schůzku. Po mocí nově vytvořené chemikálie Tok'rů bude vládci Yu vsugerováno, že je jeho věrný lo'taur. Dále dostane ampulku se dvěmi složkami, které když se smíchají dohromady, vytvoří silný jed, který zabije symbionta, ale ne normálního člověka. Jednání se má účastnit sedm Vládců Soustavy - Baal, Kálí, Svorog, Bastet, Yu [Ti], Olokun a Morrigan. Když se Daniel chystá použít jed, přichází Usirev, jehož hostitelka Sára zná Daniela a ví, že není lo'taur vládce Yu. Naštěstí to nedává znát a žádá jménem Anubise, aby se Anubis znovu stal Vládcem Soustavy. Mezitím se lord Zipacna se svou armádou a flotilou přepravuje k Revanně, kterou dostal od Anubise za úkol zničit. Tok'rové se nemůžou dostat pryč, protože brána je blokována zvenčí, a proto se budou muset bránit. Všechen jed, který by mohli případně použít ale bohužel má u sebe Daniel. Planeta je bombardována bombami z al'keshů, tunely Tok'rů se začínají bortit. Část týmu SG-17, který doprovází SG-1, je společně s Tok'ry pohřben pod troskami a poručíka Elliota se snaží zachránit Lantash, bývalý symbiont Martoufa. Je ale velmi slabý a na zranění poručíka Elliota asi stačit nebude. Na jednání zatím vládci přijmou Anubise jako dalšího Vládce Soustavy. Do tunelů pronikají Jaffové a pobíjí zbytek Tok'rů bránících se jenom zat'nik'ately. Epizoda pokračuje dílem Last Stand.

Starting: 11-09-2024 08:30:00

End
11-09-2024 09:25:00

Tato epizoda je pokračováním první části tohoto dvoudílu s názvem dílu Summit. Za Danielem přichází Sarah/Usirev, hrozí mu dýkou a žádá informace, na jakém spiknutí se podílí. Daniel ji ale vpíchne chemikálii, kterou vpíchl i vládci Yu, takže jej začne považovat za obyčejného sluhu Yu. Jacob žádá okamžité použití jedu, ale Daniel nechce Sarah společně s Usirevem a Vládci Soustavy zabít. Anubise pak Goa'uldi na sumitu přijmou jako dalšího Vládce Soustavy. To znamená, že Daniel nemůže všechny... vládce zabít, protože nepřítomný Anubis by se stal nepřemožitelný. Major Carterová společně s Lantas hem v těle poručíka Elliota jsou uvězněni v tunelu a Jack s Teal'cem se musí pokusit dostat je ven pomocí krystalů Tok'rů. Pak si tvoří nové tunely a unikají Jaffům. Daniel objeví na chodbě během schůzky nádržku s Goa'uldy a obává se, že po skončení každý lo'taur jednoho dostane a stane se hostitelem. Místo toho je zúčastnění Goa'uldi zabijí a snědí. Tohle podle jednoho sluhy dělají každý večer. Zatím na Revanně se SG-1 podaří dostat se z tunelů na povrch. Musí se dostat k signálnímu zařízení, pomocí kterého by oznámili, že jsou naživu. Daniel chce ukrást teltak vládce Yu a unést i Usireva. Usirev pak na palubě teltaku bodne dýkou Yu a chce zabít Daniela, ale tomu se podaří vystřelit se v záchranném modulu a Jacob jej transportuje na svůj teltakc a letí k Revanně. Tam dostanou varování o napadení základny a chvíli poté vyšle zbytek SG-1 zprávu, že jsou na planetě. Jacob s Danielem letí k nim, ale vydávají se za nimi dva bojové letouny a sestřelí je. Podaří se jim však přistát, ale teltak je příliš poškozený, než aby mohl znovu vzlétnout. Chtějí použít jed, který měl u sebe Daniel, ale nemůžou jej použít, protože by uvolněný plyn neměl dosah až k bráně a navíc by zabil i Teal'ca, Jakoba a Elliota. Elliot navrhne, že se nechá donést k bráně Jaffy, kteří jej zajmou pod záminkou, že jim poskytne informace o vzorci tohoto jedu, a tam jed použije. Ostatní nakonec souhlasí, SG-1 s Jacobem odchází a za chvíli k Elliotovi přichází oddíl Jaffů.

Starting: 11-09-2024 09:25:00

End
11-09-2024 10:25:00

Poté, co Buffy zabije telepatického démona, je zasažena myšlenkami všech kolem ní - včetně studenta, který vypadá, že plánuje vyvraždění školy.

Starting: 11-09-2024 10:25:00

End
11-09-2024 11:35:00

Bart zase řádí jako černá ruka a Nelsonovou puškou zastřelí ptáka sedícího na vajíčkách. Svědomí se v něm ale ozývá čím dál hlasitěji, a tak se Bart o ta opuštěná vajíčka začne starat..

Starting: 11-09-2024 11:35:00

End
11-09-2024 12:05:00

Pekelné tupé - Haďák jde na elektrické křeslo a jeho tělo je rozprodáno. Homer vždycky toužil mít vlasy, a tak si koupí ty bývalé Haďákovy. Jenže mu Haďákovy vlasy ,,vlezly na mozek".

Starting: 11-09-2024 12:05:00

End
11-09-2024 12:35:00

Homer čirou náhodou zjistí, že v opuštěné vile nedaleko Springfieldu se rekreují Alec Baldwin a Kim Basingerová. A ti mu na jeho vlastní žádost dovolí, aby jim posluhoval. Ovšem pod podmínkou, že o nich veřejnost nebude informovat.

Starting: 11-09-2024 12:35:00

End
11-09-2024 13:05:00

Homer pátrá v minulosti své matky a zjistí, že v 60. letech byla nadšenou stoupenkyní hippies.

Starting: 11-09-2024 13:05:00

End
11-09-2024 13:25:00

Amatérský astronom objeví obří asteroid, který směřuje k Zemi. Má délku 137 kilometrů a od doby objevení za jedenáct dní má zničit všechen život na planetě. SG-1 doufá v pomoc mimozemských spojenců, tj. Tok'rů a Asgardů. Ti však nemůžou pomoci kvůli Smlouvě o chráněných planetách. Tok'rové mají zase po útocích na Revanně velice snížené počty, takže také nemohou pomoci. Rozhodnou se tedy zničit asteroid sami. Pokusí se opravit teltak na Revanně a pak se dostat k asteroidu dříve, než se... dostane k Zemi a zničí ji. Cesta z Revanny bude trvat při 100 % výkonu motoru osm dní. Naštěstí se jim spo lečně s vědeckým týmem podaří teltak spravit a mohou odletět. Z planety letí pryč už jenom SG-1.

Starting: 11-09-2024 13:25:00

End
11-09-2024 14:25:00

Teal'c s Bra'tacem jsou na planetě Cal Mah, kde nalezli útočiště jaffští povstalci vedení Jaffou K'tanem, který zabil bezvýznamného goa'ulda Imhotepa. Po příchodu do SGC oba informují o situaci a žádají, aby se lidé spojili s Jaffy. Tollani jsou možná zahubeni a Tok'rů zbývá málo - to jeden z důvodů. Hammond vysílá SG-1 na planetu se zásobami a zbraněmi. Jaffové nejsou pozemskými zbraněmi příliš nadšení. Myslí si o nich, že jsou primitivní; čekali tyčové zbraně. Členové SG-1 sledují... probíhající tvrdý trénink Jaffů. Při jedné ukázce zvláště tvrdého souboje O'Neill zasáhne s tím, že se Jaffo vé nemusí při tréninku zabít, že je potřebují živé. Jeden z Jaffů vyzve O'Neilla na souboj, ale právě se vrací K'tano, který z výpravy přinesl zbraně. K'tano se vítá s Teal'cem , Bra'tacem a s SG-1. I K'tanovi se zdají být pozemské zbraně primitivní, a tak mu Carterová předvede malou ukázku, co pozemské zbraně dokážou. K'tano zbraně přijme, ale obává se, že Země nebude dodávat pravidelně náboje a že budou na pozemšťanech příliš závislí. K'tano hodlá přepadnout nějaký jaffský transport a ukořistit zat'nik'ately a zbraňový naqadah a chce, aby se toho zúčastnili i členové SG-1. Přepadení a převzetí kořisti je ale nějak jednoduché. Teal'c je nadšen a rád by se přidal k Jaffům, ale pochybuje o spojení s lidmi, protože jsou jiní. K'tano vysílá tým Jaffů na planetu Nirrti. O'Neillovi se to nelíbí a mezi ním a Teal'cem vznikají rozpory, protože Jack se domnívá, že K'tano hraje divadýlko. K'tano také plánuje útok na Goa´ulda Yuho[Tiho]. O'Neill, který nesouhlasí s K'tanem, přikazuje Teal'covi, jako členu SG-1, aby se sbalil, že odcházejí. Teal'c ale odmítne a odchází na misi, na kterou ho vyslal K'tano; padne však do rukou Yuho [Tiho]. Yu ví, že Teal'c ho měl na K'tanův příkaz zabít, a přesto ho propustí s tím, že ví o planetě, kde se ukrývají jaffští povstalci. Tým SG-1 se hodlá vrátit do SGC, ale zadávání adresy se přeruší, když je brána aktivována zvenčí. Brána se otevře a proběhne jí Teal'c. Nikoho nevnímá a běží do tábora s výkřiky, že K'tano je zrádce, že Yu a ostatní Vládci Soustavy o všem ví a k základně jaffských povstalců se blíží mateřské lodě. Teal'c vyzve K'tana souboj, při kterém vyjde najevo, že K'tano není Jaffa, ale Goa'uld Imhotep. Teal'c ho v souboji zabije. Na planetu zaútočí goa'uldské lodě a Jaffové i členové SG-1 prchají bránou do bezpečí.

Starting: 11-09-2024 14:25:00

End
11-09-2024 15:20:00

Starosta uvězní Willow poté, co mu Buffy a Angel ukradnou skříňku obsahující démonickou energii, kterou nutně potřebuje pro své Povýšení.

Starting: 11-09-2024 15:20:00

End
11-09-2024 16:20:00

Starosta uvězní Willow poté, co mu Buffy a Angel ukradnou skříňku obsahující démonickou energii, kterou nutně potřebuje pro své Povýšení.

Starting: 11-09-2024 15:25:00

End
11-09-2024 16:20:00

Homer se s Marge v restauraci ve stylu 50. let zúčastní taneční soutěže a vyhraje motorku Harley Davidson. A protože svou lásku k rychlému stroji nemůže skrývat, jezdí na motorce i do kostela. Spolu se svými přáteli založí motorkářský gang Pekelní satani, což se ale nelíbí stejnojmennému gangu ze sousedního města.

Starting: 11-09-2024 16:20:00

End
11-09-2024 16:45:00

Kvůli nedostatku financí jsou radní nuceni uzavřít základní školu ve Springfieldu. Rodiče jsou zděšeni a začínají shánět peníze, kde se dá.

Starting: 11-09-2024 16:45:00

End
11-09-2024 17:15:00

Kvůli nedostatku financí jsou radní nuceni uzavřít základní školu ve Springfieldu. Rodiče jsou zděšeni a začínají shánět peníze, kde se dá.

Starting: 11-09-2024 16:50:00

End
11-09-2024 17:15:00

Simpsonovi vyrážejí na hory. Homer na lyžích sjíždí černou sjezdovku, Líza si půjčí běžky, Brt skateboard, Maggie nevystupuje z lanovky a Marge v bufetu popíjí grog, aby se nezranila.

Starting: 11-09-2024 17:15:00

End
11-09-2024 17:45:00

Homer se zase jednou dostane do průšvihu a na pomoc mu přispěchá Bart. Ten při té příležitosti zjistí, že má.

Starting: 11-09-2024 17:45:00

End
11-09-2024 18:15:00

Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.

Starting: 11-09-2024 18:15:00

End
11-09-2024 19:20:00

V šesté řadě Fotra na tripu obohatí posádku i pes Lumi, aby tak s Pepou a jeho dcerami objevoval zajímavosti Normanských ostrovů, Irska, Walesu, Skotska, Shetlandských ostrovů, ale také i staré dobré Anglie.

Starting: 11-09-2024 19:20:00

End
11-09-2024 20:05:00

V šesté řadě Fotra na tripu obohatí posádku i pes Lumi, aby tak s Pepou a jeho dcerami objevoval zajímavosti Normanských ostrovů, Irska, Walesu, Skotska, Shetlandských ostrovů, ale také i staré dobré Anglie.

Starting: 11-09-2024 19:25:00

End
11-09-2024 20:10:00

Stíhačka z letadlové lodi Allegiance se srazila s neidentifikovaným létajícím objektem. Agenti Námořní vyšetřovací služby musí vypátrat, kdo za tím stojí.

Starting: 11-09-2024 20:05:00

End
11-09-2024 21:05:00

Stíhačka z letadlové lodi Allegiance se srazila s neidentifikovaným létajícím objektem. Agenti Námořní vyšetřovací služby musí vypátrat, kdo za tím stojí.

Starting: 11-09-2024 20:10:00

End
11-09-2024 21:10:00

Vydejte se na motorce cestou necestou a objevte exotické krásy Turecka. Extrémní výprava českých celebrit do míst, kam se normální člověk nedostane a kde se může přihodit cokoli. Účinkují Pavel Liška, Filip Blažek a Egon Kulhánek.

Starting: 11-09-2024 21:05:00

End
11-09-2024 21:30:00

Vydejte se na motorce cestou necestou a objevte exotické krásy Turecka. Extrémní výprava českých celebrit do míst, kam se normální člověk nedostane a kde se může přihodit cokoli. Účinkují Pavel Liška, Filip Blažek a Egon Kulhánek.

Starting: 11-09-2024 21:10:00

End
11-09-2024 21:30:00

Homer se s Marge v restauraci ve stylu 50. let zúčastní taneční soutěže a vyhraje motorku Harley Davidson. A protože svou lásku k rychlému stroji nemůže skrývat, jezdí na motorce i do kostela. Spolu se svými přáteli založí motorkářský gang Pekelní satani, což se ale nelíbí stejnojmennému gangu ze sousedního města.

Starting: 11-09-2024 21:30:00

End
11-09-2024 21:50:00

Kvůli nedostatku financí jsou radní nuceni uzavřít základní školu ve Springfieldu. Rodiče jsou zděšeni a začínají shánět peníze, kde se dá.

Starting: 11-09-2024 21:50:00

End
11-09-2024 22:20:00

Kvůli nedostatku financí jsou radní nuceni uzavřít základní školu ve Springfieldu. Rodiče jsou zděšeni a začínají shánět peníze, kde se dá.

Starting: 11-09-2024 21:55:00

End
11-09-2024 22:25:00

Simpsonovi vyrážejí na hory. Homer na lyžích sjíždí černou sjezdovku, Líza si půjčí běžky, Brt skateboard, Maggie nevystupuje z lanovky a Marge v bufetu popíjí grog, aby se nezranila.

Starting: 11-09-2024 22:20:00

End
11-09-2024 22:50:00

Simpsonovi vyrážejí na hory. Homer na lyžích sjíždí černou sjezdovku, Líza si půjčí běžky, Brt skateboard, Maggie nevystupuje z lanovky a Marge v bufetu popíjí grog, aby se nezranila.

Starting: 11-09-2024 22:25:00

End
11-09-2024 22:55:00

Homer se zase jednou dostane do průšvihu a na pomoc mu přispěchá Bart. Ten při té příležitosti zjistí, že má.

Starting: 11-09-2024 22:50:00

End
11-09-2024 23:10:00

Homer se zase jednou dostane do průšvihu a na pomoc mu přispěchá Bart. Ten při té příležitosti zjistí, že má.

Starting: 11-09-2024 22:55:00

End
11-09-2024 23:15:00

Starosta uvězní Willow poté, co mu Buffy a Angel ukradnou skříňku obsahující démonickou energii, kterou nutně potřebuje pro své Povýšení.

Starting: 11-09-2024 23:10:00

End
12-09-2024 00:10:00

Starosta uvězní Willow poté, co mu Buffy a Angel ukradnou skříňku obsahující démonickou energii, kterou nutně potřebuje pro své Povýšení.

Starting: 11-09-2024 23:15:00

End
12-09-2024 00:15:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008-2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 12-09-2024 00:10:00

End
12-09-2024 01:20:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008-2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 12-09-2024 00:15:00

End
12-09-2024 01:20:00

Tým Námořní vyšetřovací služby má za úkol najít ukradený bojový radar. Má podezření, že za krádeží stojí nepřátelští agenti.

Starting: 12-09-2024 01:20:00

End
12-09-2024 02:25:00

Americký krimiseriál 2021.

Starting: 12-09-2024 02:25:00

End
12-09-2024 03:35:00

Tohle není jenom nějaká špinavá práce, tohle je opravdu těžká dřina! Co mimořádného jde zažít tam, kde se tvrdě maká.

Starting: 12-09-2024 03:35:00

End
12-09-2024 04:15:00

Reklamace: Tatiana Dyková vrací harpunu.

Starting: 12-09-2024 04:00:00

End
12-09-2024 04:05:00

Polský animovaný seriál.

Starting: 12-09-2024 04:05:00

End
12-09-2024 04:15:00

Tohle není jenom nějaká špinavá práce, tohle je opravdu těžká dřina! Co mimořádného jde zažít tam, kde se tvrdě maká.

Starting: 12-09-2024 04:15:00

End
12-09-2024 04:40:00

Oblíbená a nespoutaná Partička! Sledujte show, která srší humorem, improvizací a neskutečnými momenty, za kterými i letos budou stát Michal Suchánek, Richard Genzer, Daniel Dangl, Igor Chmela a Michal Novotný společně se speciálními hosty.

Starting: 12-09-2024 04:40:00

End
12-09-2024 05:55:00

Herní magazín o novinkách na počítačové scéně. Recenze, rozhovory, novinky, triky, preview... Přesně to, co máte rádi a na co čekáte. Hrajte s námi.

Starting: 12-09-2024 05:55:00

End
12-09-2024 06:25:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2007-2008. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 12-09-2024 06:25:00

End
12-09-2024 07:25:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008-2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 12-09-2024 07:25:00

End
12-09-2024 08:30:00

Amatérský astronom objeví obří asteroid, který směřuje k Zemi. Má délku 137 kilometrů a od doby objevení za jedenáct dní má zničit všechen život na planetě. SG-1 doufá v pomoc mimozemských spojenců, tj. Tok'rů a Asgardů. Ti však nemůžou pomoci kvůli Smlouvě o chráněných planetách. Tok'rové mají zase po útocích na Revanně velice snížené počty, takže také nemohou pomoci. Rozhodnou se tedy zničit asteroid sami. Pokusí se opravit teltak na Revanně a pak se dostat k asteroidu dříve, než se... dostane k Zemi a zničí ji. Cesta z Revanny bude trvat při 100 % výkonu motoru osm dní. Naštěstí se jim spo lečně s vědeckým týmem podaří teltak spravit a mohou odletět. Z planety letí pryč už jenom SG-1.

Starting: 12-09-2024 08:30:00

End
12-09-2024 09:25:00

Teal'c s Bra'tacem jsou na planetě Cal Mah, kde nalezli útočiště jaffští povstalci vedení Jaffou K'tanem, který zabil bezvýznamného goa'ulda Imhotepa. Po příchodu do SGC oba informují o situaci a žádají, aby se lidé spojili s Jaffy. Tollani jsou možná zahubeni a Tok'rů zbývá málo - to jeden z důvodů. Hammond vysílá SG-1 na planetu se zásobami a zbraněmi. Jaffové nejsou pozemskými zbraněmi příliš nadšení. Myslí si o nich, že jsou primitivní; čekali tyčové zbraně. Členové SG-1 sledují... probíhající tvrdý trénink Jaffů. Při jedné ukázce zvláště tvrdého souboje O'Neill zasáhne s tím, že se Jaffo vé nemusí při tréninku zabít, že je potřebují živé. Jeden z Jaffů vyzve O'Neilla na souboj, ale právě se vrací K'tano, který z výpravy přinesl zbraně. K'tano se vítá s Teal'cem , Bra'tacem a s SG-1. I K'tanovi se zdají být pozemské zbraně primitivní, a tak mu Carterová předvede malou ukázku, co pozemské zbraně dokážou. K'tano zbraně přijme, ale obává se, že Země nebude dodávat pravidelně náboje a že budou na pozemšťanech příliš závislí. K'tano hodlá přepadnout nějaký jaffský transport a ukořistit zat'nik'ately a zbraňový naqadah a chce, aby se toho zúčastnili i členové SG-1. Přepadení a převzetí kořisti je ale nějak jednoduché. Teal'c je nadšen a rád by se přidal k Jaffům, ale pochybuje o spojení s lidmi, protože jsou jiní. K'tano vysílá tým Jaffů na planetu Nirrti. O'Neillovi se to nelíbí a mezi ním a Teal'cem vznikají rozpory, protože Jack se domnívá, že K'tano hraje divadýlko. K'tano také plánuje útok na Goa´ulda Yuho[Tiho]. O'Neill, který nesouhlasí s K'tanem, přikazuje Teal'covi, jako členu SG-1, aby se sbalil, že odcházejí. Teal'c ale odmítne a odchází na misi, na kterou ho vyslal K'tano; padne však do rukou Yuho [Tiho]. Yu ví, že Teal'c ho měl na K'tanův příkaz zabít, a přesto ho propustí s tím, že ví o planetě, kde se ukrývají jaffští povstalci. Tým SG-1 se hodlá vrátit do SGC, ale zadávání adresy se přeruší, když je brána aktivována zvenčí. Brána se otevře a proběhne jí Teal'c. Nikoho nevnímá a běží do tábora s výkřiky, že K'tano je zrádce, že Yu a ostatní Vládci Soustavy o všem ví a k základně jaffských povstalců se blíží mateřské lodě. Teal'c vyzve K'tana souboj, při kterém vyjde najevo, že K'tano není Jaffa, ale Goa'uld Imhotep. Teal'c ho v souboji zabije. Na planetu zaútočí goa'uldské lodě a Jaffové i členové SG-1 prchají bránou do bezpečí.

Starting: 12-09-2024 09:25:00

End
12-09-2024 10:25:00

Starosta uvězní Willow poté, co mu Buffy a Angel ukradnou skříňku obsahující démonickou energii, kterou nutně potřebuje pro své Povýšení.

Starting: 12-09-2024 10:25:00

End
12-09-2024 11:35:00

Líza onemocní a nemůže do školy. Nejprve nastalou situací značně trpí, ale brzy si najde náhradu: videohry. Jenže pro hraní videoher zapomene na přípravu do školy, takže když se po nemoci znovu objeví ve třídě a má psát test, dostane se do maléru. A tak před ní vyvstává otázka: buď bude poprvé ve svém životě podvádět, anebo dostane pětku..

Starting: 12-09-2024 11:35:00

End
12-09-2024 12:05:00

Dědečkovi prasknou obě ledviny. Zachránit ho může jen jeho vlastní syn - Homer, když mu daruje jednu svou ledvinu. Zpočátku je Homer odhodlán otci život zachránit, ale na operačním lůžku už vše vidí jinak..

Starting: 12-09-2024 12:05:00

End
12-09-2024 12:35:00

After rescuing Mayor Quimby and actor Mark Hamill from a stampede at a sci-fi convention,Homer becomes the mayor's bodyguard but finds that Quimby is knowingly allowing Fat Tony to sell rats' milk to the school and makes Quimby expose him.At a performance of 'Guys and Dolls' starring Mark Hamill the Mafia boss and his henchmen try to rub the mayor out but Homer swings into action to save him,advised by the 'Star Wars' actor to 'use the forks'.

Starting: 12-09-2024 12:35:00

End
12-09-2024 13:05:00

Flanders se trápí tím, že byť už je v důchodu, za celý svůj život si nic pořádně neužil.

Starting: 12-09-2024 13:05:00

End
12-09-2024 13:25:00

Členové SG-1 se vydávají na misi na opuštěnou planetu. Carterová zachytí slabý zdroj energie a naleznou mladou ženu, ležící na jakémsi stole nebo oltáři s přikrytou tváří. Energie vychází z ní. Spojí se základnou a informují generála Hammonda o nálezu. Carterová by ženu ráda vzala na Zemi. Hammond souhlasí. Po návratu na základnu dr. Fraiserová spolu s Carterovou ženu-androida probudí. Žena neví kde je a je velice vystrašená. Jmenuje se Reese a zajímá se, kde je a kdo jsou oni. Na nic si... nevzpomíná, jen na to, že její otec věděl o nějakém nebezpečí a jí řekl, aby šla spát, že ji probudí, a ž nebezpečí pomine. Vypadá to, že si ani neuvědomuje, že je androidka. Daniel s Carterovou se domluví, že jí to raději neřeknou a počkají s tím na pozdější dobu. Plukovník O´Neill se vrací zpět na planetu spolu s Teal'cem a s dvěma vojáky z jiného týmu. Jeden z vojáků najde něco, co v životě neviděl, a podá to O´Neillovi. Ten poznává díl replikátora a okamžitě se vrací na základnu.

Starting: 12-09-2024 13:25:00

End
12-09-2024 14:25:00

Členové týmu SG-9 mají jedenáct hodin zpoždění a nehlásí se. Byli vysláni na planetu P2A-018 - Latonu, kterou už dříve navštívil tým NID a zajímal se o obranný systém Latony, místními nazývaný strážce. Spojení se základnou je sice navázáno, ale je velice špatně slyšet hlášení. Dozví se jen to, že Latona byla napadena Jaffy a jaffská hlídka stojí i u brány. Generál Hammond se obává, že tým pod vedením plukovníka Grievese z NID s tímto obranným systémem něco provedl a když byli... zatčeni, zamlčeli to. Latona již není nadále chráněna a proto ji napadli Jaffové. O´Neill navrhuje p oslat průzkumný letoun a Carterová říká, že by si měli promluvit s plukovníkem Grievesem, který zkoumal strážce. O´Neill jde do vězení za Grievesem. Ten je v cele smrti. Jack žádá, aby mu řekl, jak zařízení opravit. Po slovní přestřelce Grieves nakonec začne mluvit. Říká, že strážce rozebrali a zase složili a že Latoňané o ničem nevěděli. Dál však chce mluvit, jen když mu změní rozsudek a vezmou ho spolu s poručíkem Kershawovou na Latonu. O´Neill nemá na výběr.

Starting: 12-09-2024 14:25:00

End
12-09-2024 15:20:00

Buffy bojuje se třemi nebezpečnými Pekelnými psi, které vyvolal student, aby napadli studenty během Maturitního večírku.

Starting: 12-09-2024 15:20:00

End
12-09-2024 16:20:00

Buffy bojuje se třemi nebezpečnými Pekelnými psi, které vyvolal student, aby napadli studenty během Maturitního večírku.

Starting: 12-09-2024 15:25:00

End
12-09-2024 16:20:00

Pan Burns svěří správu svého sídla po dobu své nepřítomnosti do rukou rodiny Simpsonových, která si na životní styl.

Starting: 12-09-2024 16:20:00

End
12-09-2024 16:45:00

Simpsonovi mají nového člena rodiny - koně, jenž byl kdysi pouťovou atrakcí, ale pro neschopnost měl být utracen. Jenže i pro Simpsonovy jsou výdaje na jeho obživu neúnosné, a tak přemýšlejí, jak by si na sebe mohl vydělat. Spásná myšlenka napadne samozřejmě Homera - dostihy! A kdo jiný by se měl ujmout role trenéra než sám veliký Homer a jako žokej se přece nabízí Bart.

Starting: 12-09-2024 16:45:00

End
12-09-2024 17:15:00

Simpsonovi mají nového člena rodiny - koně, jenž byl kdysi pouťovou atrakcí, ale pro neschopnost měl být utracen. Jenže i pro Simpsonovy jsou výdaje na jeho obživu neúnosné, a tak přemýšlejí, jak by si na sebe mohl vydělat. Spásná myšlenka napadne samozřejmě Homera - dostihy! A kdo jiný by se měl ujmout role trenéra než sám veliký Homer a jako žokej se přece nabízí Bart.

Starting: 12-09-2024 16:50:00

End
12-09-2024 17:15:00

Homer's juvenile antics at the speedway track result in Maude Flanders falling to her death. For once Homer is genuinely sorry for his bereaved neighbour and attempts to help Ned find a new lady-friend via video dating. However, it does not work and Ned is in danger of losing his faith - until he meets the lead singer in a Christian rock band, Rachel Jordan, with whom he strikes up a new friendship.

Starting: 12-09-2024 17:15:00

End
12-09-2024 17:45:00

Nebyl by to Homer, kdyby se svým vlastním přičiněním nedostal do maléru - tentokrát jej pronásledují producenti televizní stanice kvůli sponzorskému daru. Zoufalý Homer hledá azyl v kostele. Reverend ve snaze zachránit ještě, co se dá, posílá Homera do Mikronésie jakožto misionáře.

Starting: 12-09-2024 17:45:00

End
12-09-2024 18:15:00

Oblíbená a nespoutaná Partička! Sledujte show, která srší humorem, improvizací a neskutečnými momenty, za kterými i letos budou stát Michal Suchánek, Richard Genzer, Daniel Dangl, Igor Chmela a Michal Novotný společně se speciálními hosty.

Starting: 12-09-2024 18:15:00

End
12-09-2024 19:45:00

Oblíbená a nespoutaná Partička! Sledujte show, která srší humorem, improvizací a neskutečnými momenty, za kterými i letos budou stát Michal Suchánek, Richard Genzer, Daniel Dangl, Igor Chmela a Michal Novotný společně se speciálními hosty.

Starting: 12-09-2024 18:15:00

End
12-09-2024 20:00:00

Reklamace: Zubní kartáček.

Starting: 12-09-2024 19:45:00

End
12-09-2024 19:50:00

Starting: 12-09-2024 19:50:00

End
12-09-2024 20:00:00

Ve městě, postiženém smrtícím virem, je každá vteřina drahá. Rančer v podání Stevena Seagala je nebezpečnou infekcí sám nakažen, přesto o záchranu všech nepřestává bojovat.

Starting: 12-09-2024 20:00:00

End
12-09-2024 21:45:00

Pan Burns svěří správu svého sídla po dobu své nepřítomnosti do rukou rodiny Simpsonových, která si na životní styl.

Starting: 12-09-2024 21:45:00

End
12-09-2024 22:15:00

Simpsonovi mají nového člena rodiny - koně, jenž byl kdysi pouťovou atrakcí, ale pro neschopnost měl být utracen. Jenže i pro Simpsonovy jsou výdaje na jeho obživu neúnosné, a tak přemýšlejí, jak by si na sebe mohl vydělat. Spásná myšlenka napadne samozřejmě Homera - dostihy! A kdo jiný by se měl ujmout role trenéra než sám veliký Homer a jako žokej se přece nabízí Bart.

Starting: 12-09-2024 22:15:00

End
12-09-2024 22:45:00

Homer's juvenile antics at the speedway track result in Maude Flanders falling to her death. For once Homer is genuinely sorry for his bereaved neighbour and attempts to help Ned find a new lady-friend via video dating. However, it does not work and Ned is in danger of losing his faith - until he meets the lead singer in a Christian rock band, Rachel Jordan, with whom he strikes up a new friendship.

Starting: 12-09-2024 22:45:00

End
12-09-2024 23:15:00

Nebyl by to Homer, kdyby se svým vlastním přičiněním nedostal do maléru - tentokrát jej pronásledují producenti televizní stanice kvůli sponzorskému daru. Zoufalý Homer hledá azyl v kostele. Reverend ve snaze zachránit ještě, co se dá, posílá Homera do Mikronésie jakožto misionáře.

Starting: 12-09-2024 23:15:00

End
12-09-2024 23:35:00

Buffy bojuje se třemi nebezpečnými Pekelnými psi, které vyvolal student, aby napadli studenty během Maturitního večírku.

Starting: 12-09-2024 23:35:00

End
13-09-2024 00:35:00

Tým námořní vyšetřovací služby má za úkol najít matku novorozence, kterého naleznou opuštěného na lodi. Musí ji vypátrat dřív, než zemře, času proto není nazbyt.

Starting: 13-09-2024 00:35:00

End
13-09-2024 01:35:00

Policajný komisár Frank Reagan sa dostane do konfliktu s vlastným tímom, keď jeho asistentka na večierku fyzicky spacifikuje opitého hosťa. Jamie a Danny sa spoja, aby vyšetrili sériu krádeží áut, do ktorých je zapletený jeden z Dannyho informátorov.

Starting: 13-09-2024 01:35:00

End
13-09-2024 02:40:00

Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.

Starting: 13-09-2024 02:40:00

End
13-09-2024 04:25:00

Starting: 13-09-2024 04:00:00

End
13-09-2024 04:10:00

Bolek a Lolek se s námi podělí o své dobrodružství.

Starting: 13-09-2024 04:10:00

End
13-09-2024 04:15:00

Bolek a Lolek se s námi podělí o své dobrodružství.

Starting: 13-09-2024 04:15:00

End
13-09-2024 04:25:00

Improvizační show, kde je zábava tak hustá, že by se dala krájet. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze "Suchoše a Geni", konkrétně tedy jejich kolegové Igor Chmela, Ondřej Sokol a Daniel Dangl. A jak takové trápení bavičů vypadá? Uvidíte v Partičce.

Starting: 13-09-2024 04:25:00

End
13-09-2024 04:55:00

Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.

Starting: 13-09-2024 04:55:00

End
13-09-2024 05:50:00

Tohle není jenom nějaká špinavá práce, tohle je opravdu těžká dřina! Návrat kultu, který nám umožňuje netradiční vhled do míst, kde se fakt tvrdě maká.

Starting: 13-09-2024 05:50:00

End
13-09-2024 06:20:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2007 - 2008. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 13-09-2024 06:20:00

End
13-09-2024 07:25:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2007 - 2008. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 13-09-2024 06:25:00

End
13-09-2024 07:25:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 13-09-2024 07:25:00

End
13-09-2024 08:30:00

Členové SG-1 se vydávají na misi na opuštěnou planetu. Carterová zachytí slabý zdroj energie a naleznou mladou ženu, ležící na jakémsi stole nebo oltáři s přikrytou tváří. Energie vychází z ní. Spojí se základnou a informují generála Hammonda o nálezu. Carterová by ženu ráda vzala na Zemi. Hammond souhlasí. Po návratu na základnu dr. Fraiserová spolu s Carterovou ženu-androida probudí. Žena neví kde je a je velice vystrašená. Jmenuje se Reese a zajímá se, kde je a kdo jsou oni. Na nic si... nevzpomíná, jen na to, že její otec věděl o nějakém nebezpečí a jí řekl, aby šla spát, že ji probudí, a ž nebezpečí pomine. Vypadá to, že si ani neuvědomuje, že je androidka. Daniel s Carterovou se domluví, že jí to raději neřeknou a počkají s tím na pozdější dobu. Plukovník O´Neill se vrací zpět na planetu spolu s Teal'cem a s dvěma vojáky z jiného týmu. Jeden z vojáků najde něco, co v životě neviděl, a podá to O´Neillovi. Ten poznává díl replikátora a okamžitě se vrací na základnu.

Starting: 13-09-2024 08:30:00

End
13-09-2024 09:25:00

Členové týmu SG-9 mají jedenáct hodin zpoždění a nehlásí se. Byli vysláni na planetu P2A-018 - Latonu, kterou už dříve navštívil tým NID a zajímal se o obranný systém Latony, místními nazývaný strážce. Spojení se základnou je sice navázáno, ale je velice špatně slyšet hlášení. Dozví se jen to, že Latona byla napadena Jaffy a jaffská hlídka stojí i u brány. Generál Hammond se obává, že tým pod vedením plukovníka Grievese z NID s tímto obranným systémem něco provedl a když byli... zatčeni, zamlčeli to. Latona již není nadále chráněna a proto ji napadli Jaffové. O´Neill navrhuje p oslat průzkumný letoun a Carterová říká, že by si měli promluvit s plukovníkem Grievesem, který zkoumal strážce. O´Neill jde do vězení za Grievesem. Ten je v cele smrti. Jack žádá, aby mu řekl, jak zařízení opravit. Po slovní přestřelce Grieves nakonec začne mluvit. Říká, že strážce rozebrali a zase složili a že Latoňané o ničem nevěděli. Dál však chce mluvit, jen když mu změní rozsudek a vezmou ho spolu s poručíkem Kershawovou na Latonu. O´Neill nemá na výběr.

Starting: 13-09-2024 09:25:00

End
13-09-2024 10:25:00

Buffy bojuje se třemi nebezpečnými Pekelnými psi, které vyvolal student, aby napadli studenty během Maturitního večírku.

Starting: 13-09-2024 10:25:00

End
13-09-2024 11:35:00

Všechny děti jsou dospělými neprávem obviněny, že zdemolovaly školu.

Starting: 13-09-2024 11:35:00

End
13-09-2024 12:05:00

Homer chce vidět utkání v americkém fotbale. Ten se však nekoná přímo ve Springfieldu.

Starting: 13-09-2024 12:05:00

End
13-09-2024 12:35:00

V televizi začíná mid-season, a tak Homer čeká na nové seriály. V Policejtských poldech je detektiv, který se jmenuje stejně jako on. Homer se okamžitě s postavou ztotožní. Když se ale tvůrci dozví, že pravý Homer Simpson je tlustý ňouma, upraví seriálovou postavu, aby víc odpovídala skutečnosti. Z Homera si všichni začnou dělat legraci, a tak si Homer změní jméno na Maxi Obr..

Starting: 13-09-2024 12:35:00

End
13-09-2024 13:05:00

Blíží se den sv. Valentýna. Apu si chce udobřit svou ženu Manjulu, a proto ji po celých sedm dní před oním svátkem zahrnuje dárky a připravuje jí příjemná překvapení. Jenže jeho počínání neujde bdělé pozornosti springfieldských žen, které popadne závist.

Starting: 13-09-2024 13:05:00

End
13-09-2024 13:25:00

Na planetě Kelowna, kde se nachází prvek, který se nevyskytuje nikde jinde v galaxii - naquadria, která vznikla z normálního naquadahu, probíhá výzkum tohoto prvku. Daniel se zde seznámí s Jonasem Quinnem, kelownským vědcem, který se později stane členem SG-1. Když pozorují jeden experiment, dojde k havárii a nestabilní naquadria začne vydávat energii a radiaci. Vědci, kteří se pokusu účastnili, skoro okamžitě zemřeli na nemoc z ozáření. V té chvíli hrozí exploze naquadrie a tím by prakticky... započala řetězová reakce, protože na planetě jsou dvě žíly naquadahu - jedna je přeměněna na naquad rii a druhá, hlubší obsahuje nepřeměněný naquadah, což by zničilo celou planetu. Daniel však rozstřílí sklo laboratoře a vrhne se dovnitř. Zde se mu podaří zažehnat hrozbu, ale to vše za cenu obrovské dávky záření, která je bohužel smrtelná. Kelownská vláda však nezná pravdu a mylně se domnívá, že nehodu způsobil dr. Jackson. Protože však Země chce udržet s Kelownou diplomatické styky kvůli naquadrii, která je velmi důležitá pro mnoho projektů, nemohou říci pravdu a generál Hammond raději uzná Danielovu vinu. Jack to vše poví Jonasovi, který se velmi stydí, že Daniel není na Kelowně, kterou zachránil, uznáván jako hrdina. Mezitím v SGC se doktorka Fraiserová a Sam pokoušejí Daniela zachránit, Sam dokonce zkusí použít goa'uldské léčebné zařízení, avšak bezvýsledně. Daniel rozmlouvá s Omou Desalou o svém životě, co udělal dobrého, špatného, čeho dosáhl a také, jak se dostat do jiné úrovně bytí. Jonas pak přichází bránou s naquadrií a s tím, že řekl své vládě pravdu a sebral naquadrii. Zůstává v SGC, protože se nemůže vrátit na svou domovskou planetu, kde je nadále pokládán za zrádce. Do SGC přichází i Jacob/Selmak a pokouší se zachránit Daniela. Ale ten si již vybral svou cestu. Během léčebného procesu Daniel řekne Jackovi, že již nechce dále žít a touží odejít s Omou. Jack požádá Jacoba, aby přestal s léčením. Skoro okamžitě Daniel "umírá" a z těla vystupuje už jako ascendovaný.

Starting: 13-09-2024 13:25:00

End
13-09-2024 14:25:00

Trojice goa'uldských ha'taků se objeví u nejmenované planety chráněné smlouvou uzavřenou Asgardy a Vládci Soustavy. Samozřejmě zde nejsou náhodou a Usirev, sledující přilétající Asgardskou loď, spokojeně přechází po můstku. Asgardský velitel Thor je upozorní, že porušili smlouvu. Po krátké výměně názorů, kdy Usirev nehodlá ustoupit, Thor zahájí palbu. Vylepšené goa'uldské štíty však nápor vydrží. Usirev si jen spokojeně zamručí, že dny, kdy ustupovali Asgardům, jsou konečně pryč. Na... základně Sam prochází Danielovu kancelář, bere do rukou ležící knihy a stále nedokáže překousnout, že Daniel už tady není. Přichází i generál Hammond a zkouší ji utěšit, jenomže právě skutečnost, že si nejsou úplně jistí jeho smrtí, ji nejvíc užírá. Během hovoru dojde k náhlému výpadku energie. Po chvilce naskočí generátory a generála naléhavě volají do prostoru brány. Tam již přichází asgardský zástupce Freyr. Informuje o mimořádně nepříjemné situaci a jejich nedávné nepřítomnosti. Přišel však z jiného důvodu. Kvůli nedávnému incidentu s Goa'uldy, během něhož byl zabit velitel Thor, protože se Goa'uldům podařilo zničit jeho loď. Na Teal'covu poznámku Freyr připouští, že Goa'uldi nyní mají výkonnější štíty a zbraně, což výhodu Asgardů v následujících střetnutí značně snižuje.

Starting: 13-09-2024 14:25:00

End
13-09-2024 15:20:00

Aby odlákali pozornost Buffy od Povýšení, Faith zasáhne Angela šípem, na kterém je jed, jehož jediným lékem je krev Přemožitelky.

Starting: 13-09-2024 15:20:00

End
13-09-2024 16:20:00

Aby odlákali pozornost Buffy od Povýšení, Faith zasáhne Angela šípem, na kterém je jed, jehož jediným lékem je krev Přemožitelky.

Starting: 13-09-2024 15:25:00

End
13-09-2024 16:20:00

Ve Springfieldu se v rámci pivních slavností konala soutěž O nejlepšího výčepáka roku, ve které se na prvním místě umístil Vočko. Jeho fotka měla být tedy umístěna na titulní straně prestižního pivního kalendáře, ale vzhledem k tomu, že jeho tvář neodpovídala.

Starting: 13-09-2024 16:20:00

End
13-09-2024 16:45:00

Bart tajně pronikne do indiánského kasina, kde se seznámí s jeho šéfem - indiánským šamanem, jenž mu umožní nahlédnout do 30 let vzdálené budoucnosti.

Starting: 13-09-2024 16:45:00

End
13-09-2024 17:15:00

Bart tajně pronikne do indiánského kasina, kde se seznámí s jeho šéfem - indiánským šamanem, jenž mu umožní nahlédnout do 30 let vzdálené budoucnosti.

Starting: 13-09-2024 16:50:00

End
13-09-2024 17:15:00

Burnyho jednoho dne přepadne smutek - uvědomí si totiž svou závislost na alkoholu, a tak se rozhodne k radikálnímu činu: končí s pitím a dělá si kurz létání! Jeho místo.

Starting: 13-09-2024 17:15:00

End
13-09-2024 17:45:00

Homera postihne nová mánie - stane se kvízovým specialistou. V jednom kvízu se dozví, že mu zbývají 3 roky života. Začne být v depresi a tak raději vyhledá odbornou pomoc. Psychiatr mu doporučí, že mu od stresu pomůže Florida, kam také s rodinou odcestuje. Homer se ale moc odváže a tak ho rodinka připoutá k posteli. On se z toho ale samozřejmě dostane a zajde na pařbu. Zbytek rodiny si udělal projížďku po loďce. Homer zatím vypije obří láhev piva a šerif ho odvede domů. Jakmile se náš... hrdina chystá další den na novou pařbu, zjistí, že právě končí prázdniny a všichni se vrací studova t. Tak se jede projet s rodinou po lodi a čirou náhodou zabije maskota města - krokodýla Kapitána Jacka. Ujede šerifovi, ale auto srazí vlak, se kterým rodina ujede kus cesty. Narazí na restauraci, kde je starší žena zaměstná. Všichni si zde žijí skvěle, ale nakonec jsou zatčeni. Při pokusu o útěk z večírku, kde dělají poskoky se přijde na to, že krokodýl žije. Nakonec jsou Simpsonovi propuštěni pod podmínkou, že již nikdy nevkročí na území Floridy.

Starting: 13-09-2024 17:45:00

End
13-09-2024 18:15:00

Posádka lodi Enterprise, asi nejznámějšího filmového vesmírného korábu, vyráží na další misi, která tentokrát povede do temnoty.

Starting: 13-09-2024 18:15:00

End
13-09-2024 21:00:00

Malé americké městečko žije svým poklidným životem ospalého zapadákova. Nevyruší ho ani chemická havárie, při které unikne do okolí biologicky mutagenní látka. Takové věci se prostě stávají a většinou se připíší na vrub nezbytných negativ civilizace. Jenže tentokrát bude mít událost poněkud dalekosáhlejší důsledky. Dalekosáhlejší v poměru zhruba sto ku jedné. Chemikálie totiž zasáhne do života stvoření zvaných odborně Araneidea, česky jednoduše pavouci. Stovky jich doslova přes noc... zmutují do velikosti slušně vyvinutého tanku a hbitě se rozeběhnou po kraji hledat výživnější potravu než jakou jim dosud skýtaly mouchy. Ty teď mají nahradit občané ze širokého dalekého okolí. Jenže lidé ti se jen tak nevzdávají. Důlní inženýr Chris McCormack a policistka Sam Parkerová začnou organizovat lidskou odpověď na teror krvežíznivých osminohých monster.

Starting: 13-09-2024 21:00:00

End
13-09-2024 22:55:00

Malé americké městečko žije svým poklidným životem ospalého zapadákova. Nevyruší ho ani chemická havárie, při které unikne do okolí biologicky mutagenní látka. Takové věci se prostě stávají a většinou se připíší na vrub nezbytných negativ civilizace. Jenže tentokrát bude mít událost poněkud dalekosáhlejší důsledky. Dalekosáhlejší v poměru zhruba sto ku jedné. Chemikálie totiž zasáhne do života stvoření zvaných odborně Araneidea, česky jednoduše pavouci. Stovky jich doslova přes noc... zmutují do velikosti slušně vyvinutého tanku a hbitě se rozeběhnou po kraji hledat výživnější potravu než jakou jim dosud skýtaly mouchy. Ty teď mají nahradit občané ze širokého dalekého okolí. Jenže lidé ti se jen tak nevzdávají. Důlní inženýr Chris McCormack a policistka Sam Parkerová začnou organizovat lidskou odpověď na teror krvežíznivých osminohých monster.

Starting: 13-09-2024 21:05:00

End
13-09-2024 23:00:00

Ve Springfieldu se v rámci pivních slavností konala soutěž O nejlepšího výčepáka roku, ve které se na prvním místě umístil Vočko. Jeho fotka měla být tedy umístěna na titulní straně prestižního pivního kalendáře, ale vzhledem k tomu, že jeho tvář neodpovídala.

Starting: 13-09-2024 22:55:00

End
13-09-2024 23:25:00

Ve Springfieldu se v rámci pivních slavností konala soutěž O nejlepšího výčepáka roku, ve které se na prvním místě umístil Vočko. Jeho fotka měla být tedy umístěna na titulní straně prestižního pivního kalendáře, ale vzhledem k tomu, že jeho tvář neodpovídala.

Starting: 13-09-2024 23:00:00

End
13-09-2024 23:30:00

Bart tajně pronikne do indiánského kasina, kde se seznámí s jeho šéfem - indiánským šamanem, jenž mu umožní nahlédnout do 30 let vzdálené budoucnosti.

Starting: 13-09-2024 23:25:00

End
13-09-2024 23:55:00

Bart tajně pronikne do indiánského kasina, kde se seznámí s jeho šéfem - indiánským šamanem, jenž mu umožní nahlédnout do 30 let vzdálené budoucnosti.

Starting: 13-09-2024 23:30:00

End
13-09-2024 23:55:00

Burnyho jednoho dne přepadne smutek - uvědomí si totiž svou závislost na alkoholu, a tak se rozhodne k radikálnímu činu: končí s pitím a dělá si kurz létání! Jeho místo.

Starting: 13-09-2024 23:55:00

End
14-09-2024 00:25:00

Homera postihne nová mánie - stane se kvízovým specialistou. V jednom kvízu se dozví, že mu zbývají 3 roky života. Začne být v depresi a tak raději vyhledá odbornou pomoc. Psychiatr mu doporučí, že mu od stresu pomůže Florida, kam také s rodinou odcestuje. Homer se ale moc odváže a tak ho rodinka připoutá k posteli. On se z toho ale samozřejmě dostane a zajde na pařbu. Zbytek rodiny si udělal projížďku po loďce. Homer zatím vypije obří láhev piva a šerif ho odvede domů. Jakmile se náš... hrdina chystá další den na novou pařbu, zjistí, že právě končí prázdniny a všichni se vrací studova t. Tak se jede projet s rodinou po lodi a čirou náhodou zabije maskota města - krokodýla Kapitána Jacka. Ujede šerifovi, ale auto srazí vlak, se kterým rodina ujede kus cesty. Narazí na restauraci, kde je starší žena zaměstná. Všichni si zde žijí skvěle, ale nakonec jsou zatčeni. Při pokusu o útěk z večírku, kde dělají poskoky se přijde na to, že krokodýl žije. Nakonec jsou Simpsonovi propuštěni pod podmínkou, že již nikdy nevkročí na území Floridy.

Starting: 14-09-2024 00:25:00

End
14-09-2024 00:45:00

Aby odlákali pozornost Buffy od Povýšení, Faith zasáhne Angela šípem, na kterém je jed, jehož jediným lékem je krev Přemožitelky.

Starting: 14-09-2024 00:45:00

End
14-09-2024 01:45:00

Stíhačka z letadlové lodi Allegiance se srazila s neidentifikovaným létajícím objektem. Agenti Námořní vyšetřovací služby musí vypátrat, kdo za tím stojí.

Starting: 14-09-2024 01:45:00

End
14-09-2024 02:55:00

Americký krimiseriál 2021.

Starting: 14-09-2024 02:55:00

End
14-09-2024 04:20:00

Tohle není jenom nějaká špinavá práce, tohle je opravdu těžká dřina! Co mimořádného jde zažít tam, kde se tvrdě maká.

Starting: 14-09-2024 04:20:00

End
14-09-2024 04:45:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 14-09-2024 04:45:00

End
14-09-2024 05:45:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 14-09-2024 05:45:00

End
14-09-2024 06:45:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 14-09-2024 06:45:00

End
14-09-2024 07:50:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 14-09-2024 07:50:00

End
14-09-2024 09:05:00

Herní magazín o novinkách na počítačové scéně. Recenze, rozhovory, novinky, triky, preview... Přesně to, co máte rádi a na co čekáte. Hrajte s námi.

Starting: 14-09-2024 09:05:00

End
14-09-2024 09:30:00

Aby odlákali pozornost Buffy od Povýšení, Faith zasáhne Angela šípem, na kterém je jed, jehož jediným lékem je krev Přemožitelky.

Starting: 14-09-2024 09:30:00

End
14-09-2024 10:40:00

Marge se bojí předjíždět, vždyť na Homerovo staré auto se přece nedá spolehnout.

Starting: 14-09-2024 10:40:00

End
14-09-2024 11:10:00

Jak už to v životě někdy bývá, rodiče jsou neústupní, pokud jde o jejich vlastní zájmy, a tak Líza přijde o svůj pokoj a je nucena sdílet společný prostor s Bartem. Vzhledem k jejím školním ambicím je to však pravé peklo.

Starting: 14-09-2024 11:10:00

End
14-09-2024 11:40:00

Homer zaskakuje za řidiče kamionu - do tří dnů musí náklad dovézt na určené místo. Jako závozníka si s sebou vezme Barta. Jenže cesta je příliš dlouhá..

Starting: 14-09-2024 11:40:00

End
14-09-2024 12:10:00

Je parný letní den. V kostele je horko, a tak se není čemu divit, že mnozí příchozí při kázání usnuli. Marge se zdá o tom, že ji Bůh díky Homerovi-Adamovi vyžene z ráje. Líza sní o Mojžíšovi, který svůj lid vyvedl z Egypta. Homer prožívá příběh krále Šalamouna a Bart je Davidem, jenž bojuje se synem Goliáše.

Starting: 14-09-2024 12:10:00

End
14-09-2024 12:30:00

Max Zorin získal díky nacistickému genetickému experimentu mimořádnou inteligenci, kterou chce využít k ovládnutí světového trhu. Podaří se mu krádež tajného materiálu o výzkumu mikročipů. James Bond má zabránit Zorinovi, aby pomocí zemětřesení v San Andrasu a zatopeném Silicon Valley v Kalifornii uskutečnil svůj ďábelský plán. Agent 007 však zatím stěží chrání vlastní život před May Day. Tato černoška v Zorinových službách je totiž psychopatický vrah.

Starting: 14-09-2024 12:30:00

End
14-09-2024 15:20:00

Buffy, její přátelé a všichni studenti se připravují na zdánlivě prohraný boj se Starostou a jeho partou upírů.

Starting: 14-09-2024 15:20:00

End
14-09-2024 16:20:00

Marge vyčítá Homerovi, že se dívá příliš zblízka na seriál v televizi a následně jde rodina vyřešit mj. Homerovy oči do nákupního centra. On si jde zde skutečně spraví, ale má na nich jen koule vypadající jako volská oka. Líza s Marge zajdou na film Tango De La Muerte. Po vzoru filmu se Líza chce stát tanečnicí a za tím účelem zajdou do školy Malé Vikki, kde se jí však moc nedaří. Bart s Milhousem zatím uvíznou v zavřeném obchoďáku, kde si slušně zařádí. Kvůli jejich zábavě je však nutné... ráno obchodní dům zavřít. Líze stále nejde stepovat, ikdyž od ní rodiče hodně očekávají. Na přesdtavení stepu obsadí Vikki Lízu jako oponářku, zatímco natěšení rodiče sedí v publiku. Záchranné lano hodí holčičce profesor Frink, který jí do bot nainstaluje čip, díky kterému při každém zvuku podobnému tlesknutí je to i zvuk stepování provede nějaký stepový útvar. Mezitím vyoustí policisté do obchoďáku lvici, před níž kamarádi tak tak utečou. Lízin podvod rodiče po šílenmé stepu odhalí, ale nikdo se nezlobí a všichni přijmou pravdu, že Líza se pro step nehodí.

Starting: 14-09-2024 16:20:00

End
14-09-2024 16:45:00

Simpsonovi se rozhodnou Ottovi řidiči školního autobusu uspořádat svatbu. Obřad ovšem skončí fiaskem, neboť ženich v poslední chvíli od oltáře uteče. Zhrzená nevěsta zůstává u Simpsonových, kteří se cítí za onen nešťastný zvrat zodpovědni, a pomáhá Marge v domácnosti. Počáteční Margino nadšení se však mění v noční můru.

Starting: 14-09-2024 16:45:00

End
14-09-2024 17:15:00

A parody documentary in the style of the show 'Behind the Music' uses clips from previous episodes to show how the Simpsons first became famous and the problems that the fame brought them, culminating in an acrimonious break-up. However they all get back together again to appear in a supposed awards show hosted by Willie Nelson but specifically designed to engineer their reunion.

Starting: 14-09-2024 17:15:00

End
14-09-2024 17:45:00

Opět jsou tu tři hrůzu nahánějící historky. Homer po otravě brokolicí zemře, děti uvíznou v doupěti zlé čarodějnice a delfíni zaútočí na Springfield.

Starting: 14-09-2024 17:45:00

End
14-09-2024 18:15:00

Když McCallisterovi odjíždějí na dovolenou, nechají doma jen jedinou věc - a to je Kevin, jejich osmiletý syn. A když se dva nešikovní lupiči pokouší dostat do domu, Kevin musí úplně sám bránit svůj domov a přelstít lupiče ve válce, kterou vede jediným způsobem, který zná.

Starting: 14-09-2024 18:15:00

End
14-09-2024 20:25:00

Arthur Bishop je "mechanik" - elitní zabiják s unikátním talentem pro čisté odklízení cílů. Je to práce, která vyžaduje profesionální přesnost a absolutní nestrannost... a Bishop je ten nejlepší. Když však zabijí jeho rádce a kamaráda Harryho, Bishop ztrácí jednu ze svých předností - nezaujatost. Další úkol tak přichází od něj samého: zodpovědní budou pykat! Jeho mise se však zkomplikuje, když se Harryho syn, Steve, k němu přidá se stejnou touhou po pomstě a odhodláním přiučit se Bishopovu... řemeslu. Mechanik jel vždy jen sám na sebe, ale nemůže se obrátit zády k Harryho synovi. Metodický ná jemný vrah zavede impulzivního studenta do hloubi svého světa a smrtelné partnerství je zpečetěno.

Starting: 14-09-2024 20:25:00

End
14-09-2024 22:15:00

Marge vyčítá Homerovi, že se dívá příliš zblízka na seriál v televizi a následně jde rodina vyřešit mj. Homerovy oči do nákupního centra. On si jde zde skutečně spraví, ale má na nich jen koule vypadající jako volská oka. Líza s Marge zajdou na film Tango De La Muerte. Po vzoru filmu se Líza chce stát tanečnicí a za tím účelem zajdou do školy Malé Vikki, kde se jí však moc nedaří. Bart s Milhousem zatím uvíznou v zavřeném obchoďáku, kde si slušně zařádí. Kvůli jejich zábavě je však nutné... ráno obchodní dům zavřít. Líze stále nejde stepovat, ikdyž od ní rodiče hodně očekávají. Na přesdtavení stepu obsadí Vikki Lízu jako oponářku, zatímco natěšení rodiče sedí v publiku. Záchranné lano hodí holčičce profesor Frink, který jí do bot nainstaluje čip, díky kterému při každém zvuku podobnému tlesknutí je to i zvuk stepování provede nějaký stepový útvar. Mezitím vyoustí policisté do obchoďáku lvici, před níž kamarádi tak tak utečou. Lízin podvod rodiče po šílenmé stepu odhalí, ale nikdo se nezlobí a všichni přijmou pravdu, že Líza se pro step nehodí.

Starting: 14-09-2024 22:15:00

End
14-09-2024 22:45:00

Simpsonovi se rozhodnou Ottovi řidiči školního autobusu uspořádat svatbu. Obřad ovšem skončí fiaskem, neboť ženich v poslední chvíli od oltáře uteče. Zhrzená nevěsta zůstává u Simpsonových, kteří se cítí za onen nešťastný zvrat zodpovědni, a pomáhá Marge v domácnosti. Počáteční Margino nadšení se však mění v noční můru.

Starting: 14-09-2024 22:45:00

End
14-09-2024 23:15:00

A parody documentary in the style of the show 'Behind the Music' uses clips from previous episodes to show how the Simpsons first became famous and the problems that the fame brought them, culminating in an acrimonious break-up. However they all get back together again to appear in a supposed awards show hosted by Willie Nelson but specifically designed to engineer their reunion.

Starting: 14-09-2024 23:15:00

End
14-09-2024 23:45:00

Opět jsou tu tři hrůzu nahánějící historky. Homer po otravě brokolicí zemře, děti uvíznou v doupěti zlé čarodějnice a delfíni zaútočí na Springfield.

Starting: 14-09-2024 23:45:00

End
15-09-2024 00:05:00

Buffy, její přátelé a všichni studenti se připravují na zdánlivě prohraný boj se Starostou a jeho partou upírů.

Starting: 15-09-2024 00:05:00

End
15-09-2024 01:15:00

Herní magazín o novinkách na počítačové scéně. Recenze, rozhovory, novinky, triky, preview... Přesně to, co máte rádi a na co čekáte. Hrajte s námi.

Starting: 15-09-2024 01:15:00

End
15-09-2024 01:40:00

Americký krimiseriál 2021.

Starting: 15-09-2024 01:40:00

End
15-09-2024 02:45:00

Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.

Starting: 15-09-2024 02:45:00

End
15-09-2024 04:20:00

Tohle není jenom nějaká špinavá práce, tohle je opravdu těžká dřina! Co mimořádného jde zažít tam, kde se tvrdě maká.

Starting: 15-09-2024 04:20:00

End
15-09-2024 04:45:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 15-09-2024 04:45:00

End
15-09-2024 05:50:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 15-09-2024 05:50:00

End
15-09-2024 06:50:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 15-09-2024 06:50:00

End
15-09-2024 07:50:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 15-09-2024 07:50:00

End
15-09-2024 09:00:00

Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.

Starting: 15-09-2024 09:00:00

End
15-09-2024 10:10:00

Buffy, její přátelé a všichni studenti se připravují na zdánlivě prohraný boj se Starostou a jeho partou upírů.

Starting: 15-09-2024 10:10:00

End
15-09-2024 11:20:00

Homer v návalu vzteku zničí nový gril. Jedni tohle na ulici pohozené torzo považují za hromadu šrotu, druzí v tom však vidí umělecké dílo, tzv. outsider-art. Homer přijímá nabídku springfieldské galerie a uspořádá výstavu..

Starting: 15-09-2024 11:20:00

End
15-09-2024 11:50:00

Díky Líze se mají příští olympijské hry konat ve Springfieldu. Veškeré přípravné akce vycházejí až do chvíle, kdy Bart před nastoupeným organizačním výborem olympijských her, který má definitivně rozhodnout, prohodí vtipné poznámky o některých jeho členech - a všechny sny jsou okamžitě pohřbeny. Za trest se pak musí všechny děti zúčastnit dobročinných akcí. Bart je vyslán do domova důchodců.

Starting: 15-09-2024 11:50:00

End
15-09-2024 12:20:00

Pan Burns chce být milován a uctíván davem. Leč veškerá doporučení Smitherse se míjejí účinkem. A tak si pan Burns vezme jako odborného poradce Homera Simpsona.

Starting: 15-09-2024 12:20:00

End
15-09-2024 12:50:00

Líza je přijata mezi springfieldské členy Mensy - sdružení lidí s vysokým IQ. Ti posléze přebírají úřad starosty a snaží se Springfield přetvořit k obrazu svému.

Starting: 15-09-2024 12:50:00

End
15-09-2024 13:10:00

Když McCallisterovi odjíždějí na dovolenou, nechají doma jen jedinou věc - a to je Kevin, jejich osmiletý syn. A když se dva nešikovní lupiči pokouší dostat do domu, Kevin musí úplně sám bránit svůj domov a přelstít lupiče ve válce, kterou vede jediným způsobem, který zná.

Starting: 15-09-2024 13:10:00

End
15-09-2024 15:20:00

Willow a Buffy nastupují na vysokou. Zatímco Willow se cítí jako ryba ve vodě, neboť má Oze, který zde často se svou skupinou vystupuje. Buffy dostane za spolubydlící otravnou Kathy, je vyhozena z hodiny psychologie profesorkou Maggie Walshovou, zalíbí se jí její asistent Riley, na kterého však omylem shodila knihy, a navíc ji navíc přehlíží... a aby toho nebylo málo, jako vždy, objeví se zde skupinka upírů.

Starting: 15-09-2024 15:20:00

End
15-09-2024 16:20:00

Telefonní úřad ve Springfieldu nemá dostatek čísel, a tak pro některé domácnosti zavede novou předvolbu. To se ale nelíbí Homerovi, který si musí zapamatovat nová čísla, a navíc odhalí i to, že novou předvolbu dostali jen ti chudí občané Springfieldu. Dojde k rebelii, která vyústí až v založení Nového Springfieldu, jehož starostou je zvolen Homer Simpson.

Starting: 15-09-2024 16:20:00

End
15-09-2024 16:45:00

Šáša Krusty má nemanželské dítě! Nebyla by to zas až tak fascinující zpráva, Šáša tuto novou informaci přijal celkem chladně, ale malá holčička po něm chce, aby s ní trávil některé dny jako otec. Jenže otcovství je pořádná fuška, což si uvědomuje i sám Šáša, a tak se rozhodne požádat o zasvěcené rady zasloužilého otce Homera Simpsona.

Starting: 15-09-2024 16:45:00

End
15-09-2024 17:15:00

Líza se zamiluje do ekologického aktivisty a chce se stát členkou organizace Děti hlíny. Jejím prvním úkolem je zabránit pokácení nejstarší springfieldské sekvoje.

Starting: 15-09-2024 17:15:00

End
15-09-2024 17:45:00

Homer splácí několik hypoték, nemá žádné úspory, a tak se rozhodne, že požádá pana Burnse o zvýšení platu. Jenže pan Burn, jakožto znuděný a zasmušilý stařec, má pro Homera jiný návrh: Homer bude za úplatu dělat cokoli, co si pan Burns usmyslí. P.S.: Co by člověk pro peníze neudělal? Aneb Homer cvičenou opicí.

Starting: 15-09-2024 17:45:00

End
15-09-2024 18:15:00

Jeho úkol: najít americké válečné vězně ve Vietnamu. Skrývat se před nepřítelem. Neútočit... byl zrazen a zanechán na nepřátelském území a nyní se chce dostat zpátky... jakýmkoliv způsobem! Za jakoukoliv cenu. Žene ho touha po pomstě.

Starting: 15-09-2024 18:15:00

End
15-09-2024 20:10:00

Skupina irských mnichů má za úkol přepravit do Říma cennou náboženskou relikvii. Ta má údajně velkou moc a mohla by zvrátit průběh křížových výprav v Jeruzalémě. Relikvie se však chtějí zmocnit normandští vojáci, a mnichy tak čeká boj nejen o vzácný poklad, ale i o holý život.

Starting: 15-09-2024 20:10:00

End
15-09-2024 22:00:00

Telefonní úřad ve Springfieldu nemá dostatek čísel, a tak pro některé domácnosti zavede novou předvolbu. To se ale nelíbí Homerovi, který si musí zapamatovat nová čísla, a navíc odhalí i to, že novou předvolbu dostali jen ti chudí občané Springfieldu. Dojde k rebelii, která vyústí až v založení Nového Springfieldu, jehož starostou je zvolen Homer Simpson.

Starting: 15-09-2024 22:00:00

End
15-09-2024 22:30:00

Šáša Krusty má nemanželské dítě! Nebyla by to zas až tak fascinující zpráva, Šáša tuto novou informaci přijal celkem chladně, ale malá holčička po něm chce, aby s ní trávil některé dny jako otec. Jenže otcovství je pořádná fuška, což si uvědomuje i sám Šáša, a tak se rozhodne požádat o zasvěcené rady zasloužilého otce Homera Simpsona.

Starting: 15-09-2024 22:30:00

End
15-09-2024 23:00:00

Líza se zamiluje do ekologického aktivisty a chce se stát členkou organizace Děti hlíny. Jejím prvním úkolem je zabránit pokácení nejstarší springfieldské sekvoje.

Starting: 15-09-2024 23:00:00

End
15-09-2024 23:30:00

Homer splácí několik hypoték, nemá žádné úspory, a tak se rozhodne, že požádá pana Burnse o zvýšení platu. Jenže pan Burn, jakožto znuděný a zasmušilý stařec, má pro Homera jiný návrh: Homer bude za úplatu dělat cokoli, co si pan Burns usmyslí. P.S.: Co by člověk pro peníze neudělal? Aneb Homer cvičenou opicí.

Starting: 15-09-2024 23:30:00

End
15-09-2024 23:50:00

Willow a Buffy nastupují na vysokou. Zatímco Willow se cítí jako ryba ve vodě, neboť má Oze, který zde často se svou skupinou vystupuje. Buffy dostane za spolubydlící otravnou Kathy, je vyhozena z hodiny psychologie profesorkou Maggie Walshovou, zalíbí se jí její asistent Riley, na kterého však omylem shodila knihy, a navíc ji navíc přehlíží... a aby toho nebylo málo, jako vždy, objeví se zde skupinka upírů.

Starting: 15-09-2024 23:50:00

End
16-09-2024 00:50:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 16-09-2024 00:50:00

End
16-09-2024 02:10:00

Americký krimiseriál 2021.

Starting: 16-09-2024 02:10:00

End
16-09-2024 03:15:00

Tohle není jenom nějaká špinavá práce, tohle je opravdu těžká dřina! Co mimořádného jde zažít tam, kde se tvrdě maká.

Starting: 16-09-2024 03:15:00

End
16-09-2024 04:15:00

Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.

Starting: 16-09-2024 04:15:00

End
16-09-2024 05:05:00

Oblíbená a nespoutaná Partička! Sledujte show, která srší humorem, improvizací a neskutečnými momenty, za kterými i letos budou stát Michal Suchánek, Richard Genzer, Daniel Dangl, Igor Chmela a Michal Novotný společně se speciálními hosty.

Starting: 16-09-2024 05:05:00

End
16-09-2024 06:20:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008-2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 16-09-2024 06:20:00

End
16-09-2024 07:25:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 16-09-2024 07:25:00

End
16-09-2024 08:30:00

Na planetě Kelowna, kde se nachází prvek, který se nevyskytuje nikde jinde v galaxii - naquadria, která vznikla z normálního naquadahu, probíhá výzkum tohoto prvku. Daniel se zde seznámí s Jonasem Quinnem, kelownským vědcem, který se později stane členem SG-1. Když pozorují jeden experiment, dojde k havárii a nestabilní naquadria začne vydávat energii a radiaci. Vědci, kteří se pokusu účastnili, skoro okamžitě zemřeli na nemoc z ozáření. V té chvíli hrozí exploze naquadrie a tím by prakticky... započala řetězová reakce, protože na planetě jsou dvě žíly naquadahu - jedna je přeměněna na naquad rii a druhá, hlubší obsahuje nepřeměněný naquadah, což by zničilo celou planetu. Daniel však rozstřílí sklo laboratoře a vrhne se dovnitř. Zde se mu podaří zažehnat hrozbu, ale to vše za cenu obrovské dávky záření, která je bohužel smrtelná. Kelownská vláda však nezná pravdu a mylně se domnívá, že nehodu způsobil dr. Jackson. Protože však Země chce udržet s Kelownou diplomatické styky kvůli naquadrii, která je velmi důležitá pro mnoho projektů, nemohou říci pravdu a generál Hammond raději uzná Danielovu vinu. Jack to vše poví Jonasovi, který se velmi stydí, že Daniel není na Kelowně, kterou zachránil, uznáván jako hrdina. Mezitím v SGC se doktorka Fraiserová a Sam pokoušejí Daniela zachránit, Sam dokonce zkusí použít goa'uldské léčebné zařízení, avšak bezvýsledně. Daniel rozmlouvá s Omou Desalou o svém životě, co udělal dobrého, špatného, čeho dosáhl a také, jak se dostat do jiné úrovně bytí. Jonas pak přichází bránou s naquadrií a s tím, že řekl své vládě pravdu a sebral naquadrii. Zůstává v SGC, protože se nemůže vrátit na svou domovskou planetu, kde je nadále pokládán za zrádce. Do SGC přichází i Jacob/Selmak a pokouší se zachránit Daniela. Ale ten si již vybral svou cestu. Během léčebného procesu Daniel řekne Jackovi, že již nechce dále žít a touží odejít s Omou. Jack požádá Jacoba, aby přestal s léčením. Skoro okamžitě Daniel "umírá" a z těla vystupuje už jako ascendovaný.

Starting: 16-09-2024 08:30:00

End
16-09-2024 09:25:00

Trojice goa'uldských ha'taků se objeví u nejmenované planety chráněné smlouvou uzavřenou Asgardy a Vládci Soustavy. Samozřejmě zde nejsou náhodou a Usirev, sledující přilétající Asgardskou loď, spokojeně přechází po můstku. Asgardský velitel Thor je upozorní, že porušili smlouvu. Po krátké výměně názorů, kdy Usirev nehodlá ustoupit, Thor zahájí palbu. Vylepšené goa'uldské štíty však nápor vydrží. Usirev si jen spokojeně zamručí, že dny, kdy ustupovali Asgardům, jsou konečně pryč. Na... základně Sam prochází Danielovu kancelář, bere do rukou ležící knihy a stále nedokáže překousnout, že Daniel už tady není. Přichází i generál Hammond a zkouší ji utěšit, jenomže právě skutečnost, že si nejsou úplně jistí jeho smrtí, ji nejvíc užírá. Během hovoru dojde k náhlému výpadku energie. Po chvilce naskočí generátory a generála naléhavě volají do prostoru brány. Tam již přichází asgardský zástupce Freyr. Informuje o mimořádně nepříjemné situaci a jejich nedávné nepřítomnosti. Přišel však z jiného důvodu. Kvůli nedávnému incidentu s Goa'uldy, během něhož byl zabit velitel Thor, protože se Goa'uldům podařilo zničit jeho loď. Na Teal'covu poznámku Freyr připouští, že Goa'uldi nyní mají výkonnější štíty a zbraně, což výhodu Asgardů v následujících střetnutí značně snižuje.

Starting: 16-09-2024 09:25:00

End
16-09-2024 10:25:00

Willow a Buffy nastupují na vysokou. Zatímco Willow se cítí jako ryba ve vodě, neboť má Oze, který zde často se svou skupinou vystupuje. Buffy dostane za spolubydlící otravnou Kathy, je vyhozena z hodiny psychologie profesorkou Maggie Walshovou, zalíbí se jí její asistent Riley, na kterého však omylem shodila knihy, a navíc ji navíc přehlíží... a aby toho nebylo málo, jako vždy, objeví se zde skupinka upírů.

Starting: 16-09-2024 10:25:00

End
16-09-2024 11:35:00

Rodina Simpsonových chce ušetřit i na dovolené, a tak se rozhodne čekat na letišti tak dlouho, až v nějakém letadle bude pět volných míst - letenky v tomto případě vyjdou mnohem levněji, byť za cenu, že dopředu nevíte, kam poletíte. Jediná země, která je však opravdu neláká, je Japonsko. A co čert nechtěl, volná místa jsou v letu do Tokia, takže raději než aby tam letěl Flanders.

Starting: 16-09-2024 11:35:00

End
16-09-2024 12:05:00

Ve Springfieldu se koná zkušební projekce nového akčního filmu s Melem Gibsonem. Po zhlédnutí mají diváci své připomínky k dílu napsat na kartičky, aby Hollywood mohl případně něco poopravit. Jako největší kritik se projeví Homer Simpson, načež dostane od Mela Gibsona nabídku spolupracovat s ním na novém scénáři. A tak se celá rodinka vydává do Hollywoodu.

Starting: 16-09-2024 12:05:00

End
16-09-2024 12:35:00

Bart tropí ve škole výtržnosti, a tak ředitel Skinner doporučí Simpsonovým návštěvu výzkumného pracoviště, kde by na Bartovi mohli vyzkoušet účinky nového.

Starting: 16-09-2024 12:35:00

End
16-09-2024 13:05:00

Homerovi nabídnou místo kritika jídel v prestižním springfieldském časopise. Jenomže Homer je schopen jen kritizovat, žádná pochvalná řeč ho nenapadá, a tak požádá o pomoc Lízu a úspěch na sebe nenechá dlouho čekat.

Starting: 16-09-2024 13:05:00

End
16-09-2024 13:25:00

Epizoda začíná neúspěšnou misí SG-1 na P2X-374. Zatím nemohou najít vhodnou náhradu za Daniela. Další kandidát se neosvědčil a oni jen zázrakem unikli domů. Generál informuje Sam, hned po neúspěšném návratu, že projekt v Oblasti 51 je dokončen. Ta zajde za Jonasem, který se na Zemi pomalu zabydluje, a nachází si nového koníčka v meteorologii. Na generálův pokyn ho vezme do oblasti Oblasti 51, kde Jonas spatří dokončenou a plně funkční verzi prototypu X-302, z které je nadšen. Po návratu na... základnu, najde Jack generála, jak mluví s plukovníkem Čechovem, který se snaží protlačit ruské zájmy a lidi v rámci smlouvy do SGC i do týmu SG-1, což Jack kategoricky odmítá před ním i poté, co zůstane s generálem o samotě. Jonas se během rozhovoru se Sam snaží naznačit, jestli by on nemohl být tím čtvrtým členem SG-1. Sam se však zatváří poněkud rozpačitě, neboť ani ona si není jistá, jestli má Daniela nahradit Kelowňan, kvůli kterému Daniel zemřel povznesl se. Jonas o tom zkouší mluvit i s Teal'cem během boxu a Teal'c se tváří nejvíc souhlasně. Později v jídelně Teal'c zkusí Jackovi nadhodit volbu Jonase, než na základnu přichází Bra'tac se špatnou zprávou. Teal'cova žena umírá, její symbiont dosáhl stádia plné dospělosti..

Starting: 16-09-2024 13:25:00

End
16-09-2024 14:25:00

Krátce po Anubisově dramatickém holo-představení "Připravte se na svou smrt" dostává doktor McKay nápad. Vyslat silný elektromagnetický výboj, který zničí vše na druhé straně. Sam má námitky, že nápad nebude fungovat. Generál ji vyzve, ať najde něco lepšího, jinak bude mít McKay zelenou. Jediné, s čím Sam přijde, je výpočet, kdy v případě neúspěchu se zkrátí čas do výbuchu brány na polovinu. Generál ji však nařídí s McKayem spolupracovat. Tou dobou vystoupí z hyperprostoru teltak... pilotovaný Shaq'relem s Teal'cem, Bra'tacem a Rya'cem na palubě. Kolem planety je spousta ha'taků, což je důk az, že jsou na správném místě. V SGC již probíhají plné přípravy vedené McKayem, jež je ve svém živlu. Mezi ním a Sam srší rivalita a osobní nesnášenlivost, přesto se pouštějí společně do práce. Jack se po pár hodinách vrací do SGC. Generál Hammond si balí věci a ptá se Jacka, zda už se rozhodl, kam by chtěl být přidělen a co bude dále dělat. Zdá se, že projekt Hvězdné brány končí, protože nemohou používat bránu bez rizika dalšího útoku. Krátce na to přilétá teltak a Teal'c informuje základnu, že Anubisova zbraň byla zničena. Tím se vše mění - je jasné, že projekt může dále pokračovat. Jonas si stihne promluvit s Jackem. Ten mu nedává za vinu, co se stalo Danielovi. Později, když generál Jacka informuje o ruských podmínkách, za kterých jim pronajali bránu, se konečně rozhodne. Čtvrtým členem SG-1 se stává Jonas Quinn.

Starting: 16-09-2024 14:25:00

End
16-09-2024 15:20:00

Buffy se stále víc nemůže snést se svojí spolubydlící Kathy a neustále se hádají i kvůli maličkostem. Buffy se zdá sen, ve kterém jí po břiše leze škorpion, z krku jí stříká krev a zelenooký démon z ní cosi vysává. Byl to však jen sen.

Starting: 16-09-2024 15:20:00

End
16-09-2024 16:20:00

Homer chce jít s dobou, a tak si pořídí počítač a vytvoří si svou vlastní webovou stránku. Pod jménem Pan X zde publikuje veškeré špinavosti, které se ve Springfieldu dějí. Neznámý internetový čmuchal vyvolá ve městě paniku.

Starting: 16-09-2024 16:20:00

End
16-09-2024 16:45:00

Realising how gullible people are,Bart and Homer become grifters,conning people out of money - until they are arrested by a law officer who is actually another grifter,who steals their money. Resuming their dishonest career they find that a scam involving a supposed car theft goes wrong after Groundskeeper Willie shoots and kills Seymour Skinner and they end up in court. In fact the ashooting and court are in fact set-ups,designed to scare them out of their grifting ways.

Starting: 16-09-2024 16:45:00

End
16-09-2024 17:15:00

Springfield zasáhne sněhová kalamita ve chvíli, kdy jsou děti zrovna ve škole. Ředitel Skinner se z nenadálé situace těší, neboť nebude muset trávit Vánoce doma se svou matkou. Děti jsou však nešťastné, a tak se vzbouří a převezmou velení.

Starting: 16-09-2024 17:15:00

End
16-09-2024 17:45:00

Homer přijde o všechny životní úspory, a tak se rozhodne za úplatu poskytnout svou maličkost k testování v zájmu vědy. Vědci pak náhodou zjistí, že Homer má v mozku zapíchnutou pastelku, která v jeho případě způsobuje velký pokles IQ. Když ji odstraní, jeho inteligence vzroste, ale s tím vyvstává nový problém: Má chlap s IQ 105 někde šanci.

Starting: 16-09-2024 17:45:00

End
16-09-2024 18:15:00

Oblíbená a nespoutaná Partička! Sledujte show, která srší humorem, improvizací a neskutečnými momenty, za kterými letos budou stát Michal Suchánek, Richard Genzer, Daniel Dangl, Jakub Kohák a Michal Novotný společně se speciálními hosty.

Starting: 16-09-2024 18:15:00

End
16-09-2024 19:15:00

Prima Partička hledá parťáka! Ti nejvtipnější, nejpohotovější a nejodvážnější z Čech i z Moravy změří své síly v nové talentové show! Kdo se stane improvizační star a polechtá bránici gigantům televizní zábavy v podání Michala Suchánka, Richarda Genzera a Daniela Dangla v moderaci Michala Novotného? A kdo si naopak vyslechne jejich nemilosrdný ortel? Uvidíte v novém zábavném pořadu Partička Nová krev.

Starting: 16-09-2024 19:15:00

End
16-09-2024 20:05:00

Sam využije své dlouho nepoužité krycí jméno pro akce v utajení a chce najít pachatele vraždy tajného agenta. Kensi, Deeks, Rountree a Kilbride hledají leteckou konstruktérku, která ukradla tajné plány námořnictva.

Starting: 16-09-2024 20:05:00

End
16-09-2024 21:10:00

Herní magazín o novinkách na počítačové scéně. Recenze, rozhovory, novinky, triky, preview... Přesně to, co máte rádi a na co čekáte. Hrajte s námi.

Starting: 16-09-2024 21:10:00

End
16-09-2024 21:35:00

Homer chce jít s dobou, a tak si pořídí počítač a vytvoří si svou vlastní webovou stránku. Pod jménem Pan X zde publikuje veškeré špinavosti, které se ve Springfieldu dějí. Neznámý internetový čmuchal vyvolá ve městě paniku.

Starting: 16-09-2024 21:35:00

End
16-09-2024 22:00:00

Realising how gullible people are,Bart and Homer become grifters,conning people out of money - until they are arrested by a law officer who is actually another grifter,who steals their money. Resuming their dishonest career they find that a scam involving a supposed car theft goes wrong after Groundskeeper Willie shoots and kills Seymour Skinner and they end up in court. In fact the ashooting and court are in fact set-ups,designed to scare them out of their grifting ways.

Starting: 16-09-2024 22:00:00

End
16-09-2024 22:25:00

Springfield zasáhne sněhová kalamita ve chvíli, kdy jsou děti zrovna ve škole. Ředitel Skinner se z nenadálé situace těší, neboť nebude muset trávit Vánoce doma se svou matkou. Děti jsou však nešťastné, a tak se vzbouří a převezmou velení.

Starting: 16-09-2024 22:25:00

End
16-09-2024 22:55:00

Homer přijde o všechny životní úspory, a tak se rozhodne za úplatu poskytnout svou maličkost k testování v zájmu vědy. Vědci pak náhodou zjistí, že Homer má v mozku zapíchnutou pastelku, která v jeho případě způsobuje velký pokles IQ. Když ji odstraní, jeho inteligence vzroste, ale s tím vyvstává nový problém: Má chlap s IQ 105 někde šanci.

Starting: 16-09-2024 22:55:00

End
16-09-2024 23:20:00

Buffy se stále víc nemůže snést se svojí spolubydlící Kathy a neustále se hádají i kvůli maličkostem. Buffy se zdá sen, ve kterém jí po břiše leze škorpion, z krku jí stříká krev a zelenooký démon z ní cosi vysává. Byl to však jen sen.

Starting: 16-09-2024 23:20:00

End
17-09-2024 00:15:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 17-09-2024 00:15:00

End
17-09-2024 01:35:00

Závěr amerického krimiseriálu 2021.

Starting: 17-09-2024 01:35:00

End
17-09-2024 02:40:00

Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.

Starting: 17-09-2024 02:40:00

End
17-09-2024 04:20:00

Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.

Starting: 17-09-2024 04:20:00

End
17-09-2024 05:10:00

Improvizační show, kde je zábava tak hustá, že by se dala krájet. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze "Suchoše a Geni", konkrétně tedy jejich kolegové Igor Chmela, Ondřej Sokol a Daniel Dangl. A jak takové trápení bavičů vypadá? Uvidíte v Partičce.

Starting: 17-09-2024 05:10:00

End
17-09-2024 05:50:00

V šesté řadě Fotra na tripu obohatí posádku i pes Lumi, aby tak s Pepou a jeho dcerami objevoval zajímavosti Normanských ostrovů, Irska, Walesu, Skotska, Shetlandských ostrovů, ale také i staré dobré Anglie.

Starting: 17-09-2024 05:50:00

End
17-09-2024 06:25:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008-2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 17-09-2024 06:25:00

End
17-09-2024 07:30:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 17-09-2024 07:30:00

End
17-09-2024 08:30:00

Epizoda začíná neúspěšnou misí SG-1 na P2X-374. Zatím nemohou najít vhodnou náhradu za Daniela. Další kandidát se neosvědčil a oni jen zázrakem unikli domů. Generál informuje Sam, hned po neúspěšném návratu, že projekt v Oblasti 51 je dokončen. Ta zajde za Jonasem, který se na Zemi pomalu zabydluje, a nachází si nového koníčka v meteorologii. Na generálův pokyn ho vezme do oblasti Oblasti 51, kde Jonas spatří dokončenou a plně funkční verzi prototypu X-302, z které je nadšen. Po návratu na... základnu, najde Jack generála, jak mluví s plukovníkem Čechovem, který se snaží protlačit ruské zájmy a lidi v rámci smlouvy do SGC i do týmu SG-1, což Jack kategoricky odmítá před ním i poté, co zůstane s generálem o samotě. Jonas se během rozhovoru se Sam snaží naznačit, jestli by on nemohl být tím čtvrtým členem SG-1. Sam se však zatváří poněkud rozpačitě, neboť ani ona si není jistá, jestli má Daniela nahradit Kelowňan, kvůli kterému Daniel zemřel povznesl se. Jonas o tom zkouší mluvit i s Teal'cem během boxu a Teal'c se tváří nejvíc souhlasně. Později v jídelně Teal'c zkusí Jackovi nadhodit volbu Jonase, než na základnu přichází Bra'tac se špatnou zprávou. Teal'cova žena umírá, její symbiont dosáhl stádia plné dospělosti..

Starting: 17-09-2024 08:30:00

End
17-09-2024 09:30:00

Krátce po Anubisově dramatickém holo-představení "Připravte se na svou smrt" dostává doktor McKay nápad. Vyslat silný elektromagnetický výboj, který zničí vše na druhé straně. Sam má námitky, že nápad nebude fungovat. Generál ji vyzve, ať najde něco lepšího, jinak bude mít McKay zelenou. Jediné, s čím Sam přijde, je výpočet, kdy v případě neúspěchu se zkrátí čas do výbuchu brány na polovinu. Generál ji však nařídí s McKayem spolupracovat. Tou dobou vystoupí z hyperprostoru teltak... pilotovaný Shaq'relem s Teal'cem, Bra'tacem a Rya'cem na palubě. Kolem planety je spousta ha'taků, což je důk az, že jsou na správném místě. V SGC již probíhají plné přípravy vedené McKayem, jež je ve svém živlu. Mezi ním a Sam srší rivalita a osobní nesnášenlivost, přesto se pouštějí společně do práce. Jack se po pár hodinách vrací do SGC. Generál Hammond si balí věci a ptá se Jacka, zda už se rozhodl, kam by chtěl být přidělen a co bude dále dělat. Zdá se, že projekt Hvězdné brány končí, protože nemohou používat bránu bez rizika dalšího útoku. Krátce na to přilétá teltak a Teal'c informuje základnu, že Anubisova zbraň byla zničena. Tím se vše mění - je jasné, že projekt může dále pokračovat. Jonas si stihne promluvit s Jackem. Ten mu nedává za vinu, co se stalo Danielovi. Později, když generál Jacka informuje o ruských podmínkách, za kterých jim pronajali bránu, se konečně rozhodne. Čtvrtým členem SG-1 se stává Jonas Quinn.

Starting: 17-09-2024 09:30:00

End
17-09-2024 10:25:00

Buffy se stále víc nemůže snést se svojí spolubydlící Kathy a neustále se hádají i kvůli maličkostem. Buffy se zdá sen, ve kterém jí po břiše leze škorpion, z krku jí stříká krev a zelenooký démon z ní cosi vysává. Byl to však jen sen.

Starting: 17-09-2024 10:25:00

End
17-09-2024 11:35:00

Podlehnou Simpsonovi hrůzostrašným představám? Aneb jak se probudit v dobré psychické kondici.

Starting: 17-09-2024 11:35:00

End
17-09-2024 12:05:00

Homer je nadšen filmovou postavou Zorra mstitele, a tak se rozhodne, že bude v praxi realizovat jeho ideály, tedy za jakoukoli urážku že uštědří facku. Zpočátku jde všechno hladce, poněvadž každý, kdo je vyzván k souboji, uteče. Ale jednou se přece jen objeví někdo, kdo Homerovu výzvu přijme.

Starting: 17-09-2024 12:05:00

End
17-09-2024 12:35:00

Homer vyhraje turnaj v bowlingu. Jako nejúspěšnějšího hráče Springfieldu ho oslavují i televizní reportéři, zvou ho do nejrůznějších pořadů.

Starting: 17-09-2024 12:35:00

End
17-09-2024 13:05:00

Apu a Manjula by chtěli mít vlastního potomka, ale příroda je k nim nějak skoupá. A tak se Apu rozhodne požádat o radu Homera, který nápady přímo exploduje.

Starting: 17-09-2024 13:05:00

End
17-09-2024 13:25:00

SG-1 s Jacobem, majorem Davisem a doktorem Friesenem letí goa'uldskou nákladní lodí - teltakem. Jejich cílem je goa'uldský ha'tak, jež přiletěl do Sluneční soustavy, aniž by zaútočil. Zůstal stát na své pozici. Ukazuje se, že by mohlo jít o loď, na jejíž palubě byl Thor. Důvod, proč nezaútočili, je, že senzory na palubě neukazují známky života. Jacob navrhuje, aby se na palubu raději přesunuli kruhy. Jack nechává Teal'ca s Jonasem na palubě, čímž novému členovi SG-1 zkazí trochu nadšení z... prvního letu vesmírem.

Starting: 17-09-2024 13:25:00

End
17-09-2024 14:25:00

Díl začíná v Antarktidě, kde Jack a Sam nalezli druhou hvězdnou bránu viz Solitudes, během nehody před 4 lety. Na tomto místě založil Pentagon výzkumnou stanici a skupinka vědců zde hledá další artefakty. Dr. Michaelsová mluví se Sam, přičemž ta jí vysvětluje teorii o tom, že antarktická brána je jedna z nejstarších bran, které nalezli kolem 50 miliónů let. Sam trvá na tom, že tam pod ní ještě musí něco být. Kromě dvojice zmrzlých Jaffů však zatím za poslední čtyři roky neučinili žádný... další objev. Říká Sam, že zdejší projekt Pentagon nejspíš ukončí, protože tady nic důležitého nenajdo u. Během hovoru vpadnou dovnitř její dva kolegové dr. Woods a dr. Osbourne. Učinili totiž nečekaný nález v blízkosti původních vykopávek..

Starting: 17-09-2024 14:25:00

End
17-09-2024 15:20:00

Willow se po dlouhé době vidí s Harmony, chvíli si povídají, jenže Harmony už není taková jako bývala, je upír. Napadne Willow, kterou ale naštěstí zachrání Oz. Než Harmony zdrhne, sdělí jim, že její kluk bude naštvaný, až zjistí, že k ní byla Willow lakomá. Buffy se sbližuje s Parkerem, jenže idylku naruší starý znamý.

Starting: 17-09-2024 15:20:00

End
17-09-2024 16:20:00

Simpsonovi se jdou podívat na Springfieldské vězeňské rodeo. Tam se Marge seznámí s vězněm, který jí učaruje svým malířským nadáním, a tak se Marge jakožto milovnice umění zasadí o jeho podmínečné propuštění.

Starting: 17-09-2024 16:20:00

End
17-09-2024 16:45:00

Prodavač komiksů dostane infarkt. Bart s Milhousem mu svým pohotovým zásahem zachrání život. Prodavač je pak z vděčnosti pověří dočasným vedením své prodejny. Využijí ti dva svého obchodního ducha.

Starting: 17-09-2024 16:45:00

End
17-09-2024 17:15:00

Simpsonovi si před domem nechají vybudovat tenisový kurt a učí se hrát tenis. Jejich prestiž ve městě náhle stoupá, lidé je poctívají svou návštěvou, neboť si díky Homerovu hráčskému umění zvedají sebevědomí. A tak se Marge rozhodne, že si místo Homera k sobě vezme jakožto spoluhráče Barta, a uražené mužské ego vyráží do protiútoku.

Starting: 17-09-2024 17:15:00

End
17-09-2024 17:45:00

Šáša Krusty chce ukončit svůj zábavný pořad a nadobro odejít ze světa showbyznysu. Jeho rozhodnutí vyvolá u televizních diváků zděšení. V tu samou dobu je z vězení propuštěn bratr Krustyho - Lebák Bob, který má na něj spadeno a chce jeho derniéry využít ke své premiéře.

Starting: 17-09-2024 17:45:00

End
17-09-2024 18:15:00

Oblíbená a nespoutaná Partička! Sledujte show, která srší humorem, improvizací a neskutečnými momenty, za kterými i letos budou stát Michal Suchánek, Richard Genzer, Daniel Dangl, Igor Chmela a Michal Novotný společně se speciálními hosty.

Starting: 17-09-2024 18:15:00

End
17-09-2024 19:45:00

Vydejte se na motorce cestou necestou a objevte exotické krásy Turecka. Extrémní výprava českých celebrit do míst, kam se normální člověk nedostane a kde se může přihodit cokoli. Účinkují Pavel Liška, Filip Blažek a Egon Kulhánek.

Starting: 17-09-2024 19:45:00

End
17-09-2024 20:05:00

Z depozitáře výtvarného umění někdo ukradl několik obrazů. Zloději vybrali i kóji, kterou využívala ruská špionka Káťa Romanovová.

Starting: 17-09-2024 20:05:00

End
17-09-2024 21:05:00

Prima Partička hledá parťáka! Ti nejvtipnější, nejpohotovější a nejodvážnější z Čech i z Moravy změří své síly v nové talentové show! Kdo se stane improvizační star a polechtá bránici gigantům televizní zábavy v podání Michala Suchánka, Richarda Genzera a Daniela Dangla v moderaci Michala Novotného? A kdo si naopak vyslechne jejich nemilosrdný ortel? Uvidíte v novém zábavném pořadu Partička Nová krev.

Starting: 17-09-2024 21:05:00

End
17-09-2024 21:50:00

Simpsonovi se jdou podívat na Springfieldské vězeňské rodeo. Tam se Marge seznámí s vězněm, který jí učaruje svým malířským nadáním, a tak se Marge jakožto milovnice umění zasadí o jeho podmínečné propuštění.

Starting: 17-09-2024 21:50:00

End
17-09-2024 22:20:00

Prodavač komiksů dostane infarkt. Bart s Milhousem mu svým pohotovým zásahem zachrání život. Prodavač je pak z vděčnosti pověří dočasným vedením své prodejny. Využijí ti dva svého obchodního ducha.

Starting: 17-09-2024 22:20:00

End
17-09-2024 22:50:00

Simpsonovi si před domem nechají vybudovat tenisový kurt a učí se hrát tenis. Jejich prestiž ve městě náhle stoupá, lidé je poctívají svou návštěvou, neboť si díky Homerovu hráčskému umění zvedají sebevědomí. A tak se Marge rozhodne, že si místo Homera k sobě vezme jakožto spoluhráče Barta, a uražené mužské ego vyráží do protiútoku.

Starting: 17-09-2024 22:50:00

End
17-09-2024 23:20:00

Šáša Krusty chce ukončit svůj zábavný pořad a nadobro odejít ze světa showbyznysu. Jeho rozhodnutí vyvolá u televizních diváků zděšení. V tu samou dobu je z vězení propuštěn bratr Krustyho - Lebák Bob, který má na něj spadeno a chce jeho derniéry využít ke své premiéře.

Starting: 17-09-2024 23:20:00

End
17-09-2024 23:40:00

Willow se po dlouhé době vidí s Harmony, chvíli si povídají, jenže Harmony už není taková jako bývala, je upír. Napadne Willow, kterou ale naštěstí zachrání Oz. Než Harmony zdrhne, sdělí jim, že její kluk bude naštvaný, až zjistí, že k ní byla Willow lakomá. Buffy se sbližuje s Parkerem, jenže idylku naruší starý znamý.

Starting: 17-09-2024 23:40:00

End
18-09-2024 00:40:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 18-09-2024 00:40:00

End
18-09-2024 01:55:00

Agentka FBI Emily Byrneová zmizela během hledání sériového vraha a byla šest let nezvěstná.

Starting: 18-09-2024 01:55:00

End
18-09-2024 03:10:00

Tohle není jenom nějaká špinavá práce, tohle je opravdu těžká dřina! Co mimořádného jde zažít tam, kde se tvrdě maká.

Starting: 18-09-2024 03:10:00

End
18-09-2024 04:00:00

Starting: 18-09-2024 04:00:00

End
18-09-2024 04:25:00

Oblíbená a nespoutaná Partička! Sledujte show, která srší humorem, improvizací a neskutečnými momenty, za kterými letos budou stát Michal Suchánek, Richard Genzer, Daniel Dangl, Jakub Kohák a Michal Novotný společně se speciálními hosty.

Starting: 18-09-2024 04:25:00

End
18-09-2024 05:10:00

Prima Partička hledá parťáka! Ti nejvtipnější, nejpohotovější a nejodvážnější z Čech i z Moravy změří své síly v nové talentové show! Kdo se stane improvizační star a polechtá bránici gigantům televizní zábavy v podání Michala Suchánka, Richarda Genzera a Daniela Dangla v moderaci Michala Novotného? A kdo si naopak vyslechne jejich nemilosrdný ortel? Uvidíte v novém zábavném pořadu Partička Nová krev.

Starting: 18-09-2024 05:10:00

End
18-09-2024 05:55:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008-2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 18-09-2024 05:55:00

End
18-09-2024 06:55:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 18-09-2024 06:55:00

End
18-09-2024 08:30:00

SG-1 s Jacobem, majorem Davisem a doktorem Friesenem letí goa'uldskou nákladní lodí - teltakem. Jejich cílem je goa'uldský ha'tak, jež přiletěl do Sluneční soustavy, aniž by zaútočil. Zůstal stát na své pozici. Ukazuje se, že by mohlo jít o loď, na jejíž palubě byl Thor. Důvod, proč nezaútočili, je, že senzory na palubě neukazují známky života. Jacob navrhuje, aby se na palubu raději přesunuli kruhy. Jack nechává Teal'ca s Jonasem na palubě, čímž novému členovi SG-1 zkazí trochu nadšení z... prvního letu vesmírem.

Starting: 18-09-2024 08:30:00

End
18-09-2024 09:25:00

Díl začíná v Antarktidě, kde Jack a Sam nalezli druhou hvězdnou bránu viz Solitudes, během nehody před 4 lety. Na tomto místě založil Pentagon výzkumnou stanici a skupinka vědců zde hledá další artefakty. Dr. Michaelsová mluví se Sam, přičemž ta jí vysvětluje teorii o tom, že antarktická brána je jedna z nejstarších bran, které nalezli kolem 50 miliónů let. Sam trvá na tom, že tam pod ní ještě musí něco být. Kromě dvojice zmrzlých Jaffů však zatím za poslední čtyři roky neučinili žádný... další objev. Říká Sam, že zdejší projekt Pentagon nejspíš ukončí, protože tady nic důležitého nenajdo u. Během hovoru vpadnou dovnitř její dva kolegové dr. Woods a dr. Osbourne. Učinili totiž nečekaný nález v blízkosti původních vykopávek..

Starting: 18-09-2024 09:25:00

End
18-09-2024 10:25:00

Willow se po dlouhé době vidí s Harmony, chvíli si povídají, jenže Harmony už není taková jako bývala, je upír. Napadne Willow, kterou ale naštěstí zachrání Oz. Než Harmony zdrhne, sdělí jim, že její kluk bude naštvaný, až zjistí, že k ní byla Willow lakomá. Buffy se sbližuje s Parkerem, jenže idylku naruší starý znamý.

Starting: 18-09-2024 10:25:00

End
18-09-2024 11:35:00

Homer se s Marge v restauraci ve stylu 50. let zúčastní taneční soutěže a vyhraje motorku Harley Davidson. A protože svou lásku k rychlému stroji nemůže skrývat, jezdí na motorce i do kostela. Spolu se svými přáteli založí motorkářský gang Pekelní satani, což se ale nelíbí stejnojmennému gangu ze sousedního města.

Starting: 18-09-2024 11:35:00

End
18-09-2024 12:05:00

Kvůli nedostatku financí jsou radní nuceni uzavřít základní školu ve Springfieldu. Rodiče jsou zděšeni a začínají shánět peníze, kde se dá.

Starting: 18-09-2024 12:05:00

End
18-09-2024 12:35:00

Simpsonovi vyrážejí na hory. Homer na lyžích sjíždí černou sjezdovku, Líza si půjčí běžky, Brt skateboard, Maggie nevystupuje z lanovky a Marge v bufetu popíjí grog, aby se nezranila.

Starting: 18-09-2024 12:35:00

End
18-09-2024 13:05:00

Homer se zase jednou dostane do průšvihu a na pomoc mu přispěchá Bart. Ten při té příležitosti zjistí, že má.

Starting: 18-09-2024 13:05:00

End
18-09-2024 13:25:00

Pozdě v noci neznámý muž, dr. Richard Flemming, vyděšený nasedá do svého auta a rychle odjíždí pryč. Cestou vytáčí na mobilu číslo. Telefon zvedá Sam s ospalým hlasem. Dr. Flemming mluví rychle a zmínka o Adrianu Conradovi vzbudí její zájem. Stihne říci ještě o projektu a požádat o ochranu než do něj zezadu někdo prudce narazí. Telefon ohluchne a Sam se nic dalšího nedoví. Ráno na poradě v SGC Sam rozebírá celou záležitost kolem doktora Flemminga. Pracoval u řady vědeckých... společností a obzvláště u Immunitech Research, dceřiné společnosti Zetatron Industries, kterou vlastnil Adrian Conrad. Jonas okamžitě všechny překvapí, když doktora pozná podle jména, ale dále předstírá, že netuší, kdo je Adrian Conrad viz Desperate Measures. Generál Hammond mu osvětluje, že Conrad si před nějakým časem zkoušel sám implantovat symbionta, aby vyléčil smrtelnou chorobu. Sam zarytě mlčí a nekomentuje, proč tehdy unesli i ji. Společnost byla přesunuta do malé vesničky Steveston na pobřeží Oregonu. Jelikož doktor Flemming je od rána pohřešován, generál Hammond nařídí vyšetřování a pošle SG-1 vyřešit záhadu. U stolu zůstává pouze Sam s Jonasem. Sam se ptá, zda Jonas skutečně nevěděl o Adrianu Conradovi. Ten připouští, že věděl, jenom nechtěl vypadat před ostatními příliš podivně tím, že ví všechno..

Starting: 18-09-2024 13:25:00

End
18-09-2024 14:25:00

Protože Jackovi hrozí smrt, stává se hostitelem Tok'ry Kanana, který ho vyléčí. Jack/Kanan se poté nevrátí do SGC, ale odchází na planetu, na které byl Tok'ra Kanan při jedné ze svých posledních misí a zanechal tam svému osudu otrokyni, kterou se nyní chce pokusit ovobodit. Záchrana se ale nepodaří. Jack je vážně zraněn tyčovou zbraní a padne do rukou Goa'ulda Baala. Jeho symbiont Tok'ra Kanan spáchá sebevraždu, aby jeho znalosti nepadly do rukou nepřítele. Baal se domnívá, že Jack by si... mohl uchovat nějaké vzpomínky svého symbionta a opakovaně ho mučí až k smrti a poté oživuje pomocí sark ofágu. Opět se setkáváme s dr. Danielem Jacksonem, který přichází Jackovi pomoci překonat a vydržet útrapy mučení.

Starting: 18-09-2024 14:25:00

End
18-09-2024 15:20:00

Nastává doba Halloweenu a nebyla by to naše stará známá parta, kdyby jim zas nešlo o život.

Starting: 18-09-2024 15:20:00

End
18-09-2024 16:20:00

Do Springfieldu přijede hudební producent, který shání kluky do nové chlapecké kapely. Vybráni jsou Bart, Milhouse, Nelson a Ralph. To, že zpívat neumějí, to přece nevadí, hvězdu jde udělat z kohokoli, jen k tomu musíte mít ty správné prostředky. A tak se na scéně objevuje kapela Paka z party.

Starting: 18-09-2024 16:20:00

End
18-09-2024 16:45:00

I Homer jednou zjistí, že když se člověk někoho zastane, má z toho dobrý pocit. A tak se rozhodne, že.

Starting: 18-09-2024 16:45:00

End
18-09-2024 17:15:00

Do springfieldské základní školy přichází nová žákyně, která okamžitě začne fyzicky napadat jen ty.

Starting: 18-09-2024 17:15:00

End
18-09-2024 17:45:00

Simpsonovi vyhrávají zájezd do Nového Zanzibaru. Společně s místním průvodcem si vychutnávají krásu přírody, seznamují se s domorodým obyvatelstvem a narazí i na pytláky.

Starting: 18-09-2024 17:45:00

End
18-09-2024 18:15:00

Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.

Starting: 18-09-2024 18:15:00

End
18-09-2024 19:20:00

Fotr na tripu speciál, Pepa a jeho dcery Leontýnka a Josefínka přináší to nejlepší, s čím se setkali na svých cestách za dobrodružstvím.

Starting: 18-09-2024 19:20:00

End
18-09-2024 20:05:00

NCIS zkoumá vraždu fotografky, která pracovala na základně námořnictva, kde byl odcizen vojenský materiál. Může vražda s krádeží souviset, nebo se jedná o dva individuální případy...

Starting: 18-09-2024 20:05:00

End
18-09-2024 21:05:00

Vydejte se na motorce cestou necestou a objevte exotické krásy Turecka. Extrémní výprava českých celebrit do míst, kam se normální člověk nedostane a kde se může přihodit cokoli. Účinkují Pavel Liška, Filip Blažek a Egon Kulhánek.

Starting: 18-09-2024 21:05:00

End
18-09-2024 21:30:00

Do Springfieldu přijede hudební producent, který shání kluky do nové chlapecké kapely. Vybráni jsou Bart, Milhouse, Nelson a Ralph. To, že zpívat neumějí, to přece nevadí, hvězdu jde udělat z kohokoli, jen k tomu musíte mít ty správné prostředky. A tak se na scéně objevuje kapela Paka z party.

Starting: 18-09-2024 21:30:00

End
18-09-2024 21:50:00

I Homer jednou zjistí, že když se člověk někoho zastane, má z toho dobrý pocit. A tak se rozhodne, že.

Starting: 18-09-2024 21:50:00

End
18-09-2024 22:20:00

Do springfieldské základní školy přichází nová žákyně, která okamžitě začne fyzicky napadat jen ty.

Starting: 18-09-2024 22:20:00

End
18-09-2024 22:50:00

Simpsonovi vyhrávají zájezd do Nového Zanzibaru. Společně s místním průvodcem si vychutnávají krásu přírody, seznamují se s domorodým obyvatelstvem a narazí i na pytláky.

Starting: 18-09-2024 22:50:00

End
18-09-2024 23:10:00

Nastává doba Halloweenu a nebyla by to naše stará známá parta, kdyby jim zas nešlo o život.

Starting: 18-09-2024 23:10:00

End
19-09-2024 00:10:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 19-09-2024 00:10:00

End
19-09-2024 01:50:00

Sam využije své dlouho nepoužité krycí jméno pro akce v utajení a chce najít pachatele vraždy tajného agenta. Kensi, Deeks, Rountree a Kilbride hledají leteckou konstruktérku, která ukradla tajné plány námořnictva.

Starting: 19-09-2024 01:50:00

End
19-09-2024 02:55:00

Americký krimiseriál.

Starting: 19-09-2024 02:55:00

End
19-09-2024 04:00:00

Starting: 19-09-2024 04:00:00

End
19-09-2024 04:15:00

Tohle není jenom nějaká špinavá práce, tohle je opravdu těžká dřina! Co mimořádného jde zažít tam, kde se tvrdě maká.

Starting: 19-09-2024 04:15:00

End
19-09-2024 04:40:00

Oblíbená a nespoutaná Partička! Sledujte show, která srší humorem, improvizací a neskutečnými momenty, za kterými i letos budou stát Michal Suchánek, Richard Genzer, Daniel Dangl, Igor Chmela a Michal Novotný společně se speciálními hosty.

Starting: 19-09-2024 04:40:00

End
19-09-2024 06:00:00

Herní magazín o novinkách na počítačové scéně. Recenze, rozhovory, novinky, triky, preview... Přesně to, co máte rádi a na co čekáte. Hrajte s námi.

Starting: 19-09-2024 06:00:00

End
19-09-2024 06:25:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008-2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 19-09-2024 06:25:00

End
19-09-2024 07:30:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 19-09-2024 07:30:00

End
19-09-2024 08:30:00

Pozdě v noci neznámý muž, dr. Richard Flemming, vyděšený nasedá do svého auta a rychle odjíždí pryč. Cestou vytáčí na mobilu číslo. Telefon zvedá Sam s ospalým hlasem. Dr. Flemming mluví rychle a zmínka o Adrianu Conradovi vzbudí její zájem. Stihne říci ještě o projektu a požádat o ochranu než do něj zezadu někdo prudce narazí. Telefon ohluchne a Sam se nic dalšího nedoví. Ráno na poradě v SGC Sam rozebírá celou záležitost kolem doktora Flemminga. Pracoval u řady vědeckých... společností a obzvláště u Immunitech Research, dceřiné společnosti Zetatron Industries, kterou vlastnil Adrian Conrad. Jonas okamžitě všechny překvapí, když doktora pozná podle jména, ale dále předstírá, že netuší, kdo je Adrian Conrad viz Desperate Measures. Generál Hammond mu osvětluje, že Conrad si před nějakým časem zkoušel sám implantovat symbionta, aby vyléčil smrtelnou chorobu. Sam zarytě mlčí a nekomentuje, proč tehdy unesli i ji. Společnost byla přesunuta do malé vesničky Steveston na pobřeží Oregonu. Jelikož doktor Flemming je od rána pohřešován, generál Hammond nařídí vyšetřování a pošle SG-1 vyřešit záhadu. U stolu zůstává pouze Sam s Jonasem. Sam se ptá, zda Jonas skutečně nevěděl o Adrianu Conradovi. Ten připouští, že věděl, jenom nechtěl vypadat před ostatními příliš podivně tím, že ví všechno..

Starting: 19-09-2024 08:30:00

End
19-09-2024 09:30:00

Protože Jackovi hrozí smrt, stává se hostitelem Tok'ry Kanana, který ho vyléčí. Jack/Kanan se poté nevrátí do SGC, ale odchází na planetu, na které byl Tok'ra Kanan při jedné ze svých posledních misí a zanechal tam svému osudu otrokyni, kterou se nyní chce pokusit ovobodit. Záchrana se ale nepodaří. Jack je vážně zraněn tyčovou zbraní a padne do rukou Goa'ulda Baala. Jeho symbiont Tok'ra Kanan spáchá sebevraždu, aby jeho znalosti nepadly do rukou nepřítele. Baal se domnívá, že Jack by si... mohl uchovat nějaké vzpomínky svého symbionta a opakovaně ho mučí až k smrti a poté oživuje pomocí sark ofágu. Opět se setkáváme s dr. Danielem Jacksonem, který přichází Jackovi pomoci překonat a vydržet útrapy mučení.

Starting: 19-09-2024 09:30:00

End
19-09-2024 10:25:00

Nastává doba Halloweenu a nebyla by to naše stará známá parta, kdyby jim zas nešlo o život.

Starting: 19-09-2024 10:25:00

End
19-09-2024 11:35:00

Pan Burns svěří správu svého sídla po dobu své nepřítomnosti do rukou rodiny Simpsonových, která si na životní styl.

Starting: 19-09-2024 11:35:00

End
19-09-2024 12:05:00

Simpsonovi mají nového člena rodiny - koně, jenž byl kdysi pouťovou atrakcí, ale pro neschopnost měl být utracen. Jenže i pro Simpsonovy jsou výdaje na jeho obživu neúnosné, a tak přemýšlejí, jak by si na sebe mohl vydělat. Spásná myšlenka napadne samozřejmě Homera - dostihy! A kdo jiný by se měl ujmout role trenéra než sám veliký Homer a jako žokej se přece nabízí Bart.

Starting: 19-09-2024 12:05:00

End
19-09-2024 12:35:00

Homer's juvenile antics at the speedway track result in Maude Flanders falling to her death. For once Homer is genuinely sorry for his bereaved neighbour and attempts to help Ned find a new lady-friend via video dating. However, it does not work and Ned is in danger of losing his faith - until he meets the lead singer in a Christian rock band, Rachel Jordan, with whom he strikes up a new friendship.

Starting: 19-09-2024 12:35:00

End
19-09-2024 13:05:00

Nebyl by to Homer, kdyby se svým vlastním přičiněním nedostal do maléru - tentokrát jej pronásledují producenti televizní stanice kvůli sponzorskému daru. Zoufalý Homer hledá azyl v kostele. Reverend ve snaze zachránit ještě, co se dá, posílá Homera do Mikronésie jakožto misionáře.

Starting: 19-09-2024 13:05:00

End
19-09-2024 13:25:00

Velitelství SG-1 kontaktují Kelowňané a navrhují diplomatické jednání. Na základnu přichází velitel Hale, velvyslankyně Dreylocková a dr. Kieran, Jonasův učitel na universitě a také muž jenž ho zatáhl do projektu naquadrie. Vyslanec hovoří o napjaté situaci na Kelowně, kdy Tirania a Federace Andari hodlají podepsat dohodu o neútočení a je jen otázkou času, než zaútočí na ně. Tím pádem jim nezbude nic jiného než použít naquadriovou bombu, jíž doktor Kieran úspěšně otestoval. Nabízí naquadrii... výměnou za pomoc v oboru technologie tryskového pohonu. Generál Hammond a SG-1 váhá s jakoukoliv akc í, protože už se jednou spálili. Jonas jenom potvrzuje, co bylo řečeno, protože byl toho všeho součástí..

Starting: 19-09-2024 13:25:00

End
19-09-2024 14:25:00

Profesor Jay Felger pracuje jako vědec v SG-1 a je velkým příznivcem SG-1. Zároveň je ale také velikým snílkem. Proto je celý bez sebe, když se s týmem SG-1 setká během jedné mise, kde provádějí výzkum technologie transportních kruhů. Jeho obdivování hrdinů má současně vliv na jeho práci, neboť více času stráví mluvením o nich, než výzkumem. Netuší ale, že Jaffa Herak dostal za úkol zajmout SG-1 a přivést je k Anubisovi. Náhle přilétá ha'tak a zaútočí al-keshem, z něhož se transportují... Anubisovi Jaffové. Dochází k přestřelce a Jay dostává od Jacka rozkaz, aby se s ostatními vědci schoval d okud neodletí. Po krátké přestřelce je tým SG-1 skutečně zajat. Trojlístek vědců s Jayem v čele to sleduje z nedaleké duny, ale Jaffové si jich nevšímají a odlétají i s SG-1. Jay dostane šílený plán zachránit SG-1. Přesvědčí svého kolegu profesora Coombse, aby použili transportní kruhy k přesunu na goa'uldskou loď. Všichni to považují za šílené, ale Jay se od toho nenechá odradit. Třetího kolegu pošlou na základnu SGC, aby informoval generála Hammonda o situaci.

Starting: 19-09-2024 14:25:00

End
19-09-2024 15:20:00

Buffy trpí tím, jak odporně se k ní Parker zachoval a jak je mu to naprosto jedno. Rozhodne se jít utápět svůj žal pivem v hospodě, kde začal pracovat Alex jako barman. Jenže s Buffy se začnou dít zvláštní věci, jakoby stále víc hloupla.

Starting: 19-09-2024 15:20:00

End
19-09-2024 16:20:00

Vše začíná, když přijedou popeláři, vysypou Simpsonovic popelnici a také znehodnotí Flandersovu schránku. Začíná Homerův den. Všichni se seběhnou dolů na snídani, kde Marge představuje.

Starting: 19-09-2024 16:20:00

End
19-09-2024 16:45:00

Ned Flanders si při svém truchlení vzpomene, že posledním přáním Maude bylo postavit zábavní park. A nebyli by to Simpsonovi, kdyby Nedovi jeho plány nepomohli uskutečnit. A tak se jednoho dne ve Springfieldu otevírá Svatopark, kam si lidé chodí pro duševní vzpruhu.

Starting: 19-09-2024 16:45:00

End
19-09-2024 17:15:00

Rodina Simpsonových si zajde do YMCA, kde si můžou zadarmo vyzkoušet zkušební hodiny různých aktivit. Homer si vybere basketbal a při vrcholovém koši si zraní koleno. Dr. Dlaha mu kromě morphia dá instrukce k aktivitám, které může dělat. Bohužel mu nezbývá nic jiného než sedět doma na zadku. Jako dobrým zabijákem času je hlídání Flandersčat, jejichž otec jde na koncert Chrise Rocka. A tak jim Homer nastolí skvělou zábavu a Rod s Toddym prosí otce, jestli by je Homer nemohl hlídat častěji. A... tak se v Homerově hlavě zrodila myšlenka, že by mohl provozovat dětské centrum. Dětsk é centrum Strýčka Homera tak vznikne a většina springfieldských dětí zde najde útočiště. Ale Homer bohužel kvůli péči o děti z centra začne zanedbávat vlastní děti tedy, ne že by se jim někdy věnoval, ale je to ještě horší. Třeba je nutí dlouho do noci stříhat srdíčka nebo využívá jejich pokoje k natáčení dokumentu. Homer je nominován na cenu.

Starting: 19-09-2024 17:15:00

End
19-09-2024 17:45:00

Lakota opět zvítězila, a tak Simpsonovi cestují načerno v nákladním vagonu. Spolu s nimi se zadarmo veze i tulák, který jim pro ukrácení chvíle vypráví příběhy.

Starting: 19-09-2024 17:45:00

End
19-09-2024 18:15:00

Oblíbená a nespoutaná Partička! Sledujte show, která srší humorem, improvizací a neskutečnými momenty, za kterými i letos budou stát Michal Suchánek, Richard Genzer, Daniel Dangl, Igor Chmela a Michal Novotný společně se speciálními hosty.

Starting: 19-09-2024 18:15:00

End
19-09-2024 20:00:00

Jedno z nejmodernějších letadel US Air Force vybavené speciálním laserovým systémem se zřítí do moře v oblasti kontrolované silami Sovětského svazu. CIA okamžitě vysílá svého nejlepšího agenta Kena Tamiho, aby zachránil tajné zařízení před nepřátely a jako pojistku si nechávají v blízkém hotelu na ostrově jeho syna. Kenovým protihráčem je tvrdý ruský agent.

Starting: 19-09-2024 20:00:00

End
19-09-2024 22:10:00

Vše začíná, když přijedou popeláři, vysypou Simpsonovic popelnici a také znehodnotí Flandersovu schránku. Začíná Homerův den. Všichni se seběhnou dolů na snídani, kde Marge představuje.

Starting: 19-09-2024 22:10:00

End
19-09-2024 22:35:00

Ned Flanders si při svém truchlení vzpomene, že posledním přáním Maude bylo postavit zábavní park. A nebyli by to Simpsonovi, kdyby Nedovi jeho plány nepomohli uskutečnit. A tak se jednoho dne ve Springfieldu otevírá Svatopark, kam si lidé chodí pro duševní vzpruhu.

Starting: 19-09-2024 22:35:00

End
19-09-2024 23:05:00

Rodina Simpsonových si zajde do YMCA, kde si můžou zadarmo vyzkoušet zkušební hodiny různých aktivit. Homer si vybere basketbal a při vrcholovém koši si zraní koleno. Dr. Dlaha mu kromě morphia dá instrukce k aktivitám, které může dělat. Bohužel mu nezbývá nic jiného než sedět doma na zadku. Jako dobrým zabijákem času je hlídání Flandersčat, jejichž otec jde na koncert Chrise Rocka. A tak jim Homer nastolí skvělou zábavu a Rod s Toddym prosí otce, jestli by je Homer nemohl hlídat častěji. A... tak se v Homerově hlavě zrodila myšlenka, že by mohl provozovat dětské centrum. Dětsk é centrum Strýčka Homera tak vznikne a většina springfieldských dětí zde najde útočiště. Ale Homer bohužel kvůli péči o děti z centra začne zanedbávat vlastní děti tedy, ne že by se jim někdy věnoval, ale je to ještě horší. Třeba je nutí dlouho do noci stříhat srdíčka nebo využívá jejich pokoje k natáčení dokumentu. Homer je nominován na cenu.

Starting: 19-09-2024 23:05:00

End
19-09-2024 23:40:00

Lakota opět zvítězila, a tak Simpsonovi cestují načerno v nákladním vagonu. Spolu s nimi se zadarmo veze i tulák, který jim pro ukrácení chvíle vypráví příběhy.

Starting: 19-09-2024 23:40:00

End
20-09-2024 00:00:00

Buffy trpí tím, jak odporně se k ní Parker zachoval a jak je mu to naprosto jedno. Rozhodne se jít utápět svůj žal pivem v hospodě, kde začal pracovat Alex jako barman. Jenže s Buffy se začnou dít zvláštní věci, jakoby stále víc hloupla.

Starting: 20-09-2024 00:00:00

End
20-09-2024 01:00:00

Z depozitáře výtvarného umění někdo ukradl několik obrazů. Zloději vybrali i kóji, kterou využívala ruská špionka Káťa Romanovová.

Starting: 20-09-2024 01:00:00

End
20-09-2024 01:55:00

Agentka FBI Emily Byrneová zmizela během hledání sériového vraha a byla šest let nezvěstná. Když se po letech věznění neznámým pachatelem dostane opět na svobodu, rozjede se pátrání po tom, kdo a proč ji věznil.

Starting: 20-09-2024 01:55:00

End
20-09-2024 03:05:00

Tohle není jenom nějaká špinavá práce, tohle je opravdu těžká dřina! Co mimořádného jde zažít tam, kde se tvrdě maká.

Starting: 20-09-2024 03:05:00

End
20-09-2024 04:00:00

Starting: 20-09-2024 04:00:00

End
20-09-2024 04:25:00

Improvizační show, kde je zábava tak hustá, že by se dala krájet. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze "Suchoše a Geni", konkrétně tedy jejich kolegové Igor Chmela, Ondřej Sokol a Daniel Dangl. A jak takové trápení bavičů vypadá? Uvidíte v Partičce.

Starting: 20-09-2024 04:25:00

End
20-09-2024 04:55:00

Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.

Starting: 20-09-2024 04:55:00

End
20-09-2024 05:50:00

Tohle není jenom nějaká špinavá práce, tohle je opravdu těžká dřina! Návrat kultu, který nám umožňuje netradiční vhled do míst, kde se fakt tvrdě maká.

Starting: 20-09-2024 05:50:00

End
20-09-2024 06:25:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín 2008 - 2009. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 20-09-2024 06:25:00

End
20-09-2024 07:30:00

Top Gear Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.

Starting: 20-09-2024 07:30:00

End
20-09-2024 08:30:00

Velitelství SG-1 kontaktují Kelowňané a navrhují diplomatické jednání. Na základnu přichází velitel Hale, velvyslankyně Dreylocková a dr. Kieran, Jonasův učitel na universitě a také muž jenž ho zatáhl do projektu naquadrie. Vyslanec hovoří o napjaté situaci na Kelowně, kdy Tirania a Federace Andari hodlají podepsat dohodu o neútočení a je jen otázkou času, než zaútočí na ně. Tím pádem jim nezbude nic jiného než použít naquadriovou bombu, jíž doktor Kieran úspěšně otestoval. Nabízí naquadrii... výměnou za pomoc v oboru technologie tryskového pohonu. Generál Hammond a SG-1 váhá s jakoukoliv akc í, protože už se jednou spálili. Jonas jenom potvrzuje, co bylo řečeno, protože byl toho všeho součástí..

Starting: 20-09-2024 08:30:00

End
20-09-2024 09:30:00

Profesor Jay Felger pracuje jako vědec v SG-1 a je velkým příznivcem SG-1. Zároveň je ale také velikým snílkem. Proto je celý bez sebe, když se s týmem SG-1 setká během jedné mise, kde provádějí výzkum technologie transportních kruhů. Jeho obdivování hrdinů má současně vliv na jeho práci, neboť více času stráví mluvením o nich, než výzkumem. Netuší ale, že Jaffa Herak dostal za úkol zajmout SG-1 a přivést je k Anubisovi. Náhle přilétá ha'tak a zaútočí al-keshem, z něhož se transportují... Anubisovi Jaffové. Dochází k přestřelce a Jay dostává od Jacka rozkaz, aby se s ostatními vědci schoval d okud neodletí. Po krátké přestřelce je tým SG-1 skutečně zajat. Trojlístek vědců s Jayem v čele to sleduje z nedaleké duny, ale Jaffové si jich nevšímají a odlétají i s SG-1. Jay dostane šílený plán zachránit SG-1. Přesvědčí svého kolegu profesora Coombse, aby použili transportní kruhy k přesunu na goa'uldskou loď. Všichni to považují za šílené, ale Jay se od toho nenechá odradit. Třetího kolegu pošlou na základnu SGC, aby informoval generála Hammonda o situaci.

Starting: 20-09-2024 09:30:00

End
20-09-2024 10:25:00

Buffy trpí tím, jak odporně se k ní Parker zachoval a jak je mu to naprosto jedno. Rozhodne se jít utápět svůj žal pivem v hospodě, kde začal pracovat Alex jako barman. Jenže s Buffy se začnou dít zvláštní věci, jakoby stále víc hloupla.

Starting: 20-09-2024 10:25:00

End
20-09-2024 11:35:00

Ve Springfieldu se v rámci pivních slavností konala soutěž O nejlepšího výčepáka roku, ve které se na prvním místě umístil Vočko. Jeho fotka měla být tedy umístěna na titulní straně prestižního pivního kalendáře, ale vzhledem k tomu, že jeho tvář neodpovídala.

Starting: 20-09-2024 11:35:00

End
20-09-2024 12:05:00

Bart tajně pronikne do indiánského kasina, kde se seznámí s jeho šéfem - indiánským šamanem, jenž mu umožní nahlédnout do 30 let vzdálené budoucnosti.

Starting: 20-09-2024 12:05:00

End
20-09-2024 12:35:00

Burnyho jednoho dne přepadne smutek - uvědomí si totiž svou závislost na alkoholu, a tak se rozhodne k radikálnímu činu: končí s pitím a dělá si kurz létání! Jeho místo.

Starting: 20-09-2024 12:35:00

End
20-09-2024 13:05:00

Homera postihne nová mánie - stane se kvízovým specialistou. V jednom kvízu se dozví, že mu zbývají 3 roky života. Začne být v depresi a tak raději vyhledá odbornou pomoc. Psychiatr mu doporučí, že mu od stresu pomůže Florida, kam také s rodinou odcestuje. Homer se ale moc odváže a tak ho rodinka připoutá k posteli. On se z toho ale samozřejmě dostane a zajde na pařbu. Zbytek rodiny si udělal projížďku po loďce. Homer zatím vypije obří láhev piva a šerif ho odvede domů. Jakmile se náš... hrdina chystá další den na novou pařbu, zjistí, že právě končí prázdniny a všichni se vrací studova t. Tak se jede projet s rodinou po lodi a čirou náhodou zabije maskota města - krokodýla Kapitána Jacka. Ujede šerifovi, ale auto srazí vlak, se kterým rodina ujede kus cesty. Narazí na restauraci, kde je starší žena zaměstná. Všichni si zde žijí skvěle, ale nakonec jsou zatčeni. Při pokusu o útěk z večírku, kde dělají poskoky se přijde na to, že krokodýl žije. Nakonec jsou Simpsonovi propuštěni pod podmínkou, že již nikdy nevkročí na území Floridy.

Starting: 20-09-2024 13:05:00

End
20-09-2024 13:25:00

Na pozemské stanoviště Alfa přicházejí prchající Tok'rové ze základny Risa, kterou napadla Anubisova vojska. Spousta Tok'rů je zabita a zraněna. Jako poslední prochází bránou Jacob s Malekem. Jacob je sice zasažen, ale ujišťuje Jacka, že na druhé straně odpálil dostatečně silnou nálož, aby nikdo z Anubisových Jaffů neviděl, kam odešli. Na stanovišti jsou také Jaffové, vedeni Bra'tacem a Teal'cem. Už první setkání vyvolává mezi oběma stranami napětí, přestože bojují za stejnou věc proti... stejnému nepříteli. Situaci musí uklidňovat až Jack. Ale Tok'rové mají svůj důvod k averzi vůči Jaffům, s tejně jako Jaffové mají averzi vůči Tok'rům. Vůdcové obou skupin proto musí své lidi držet na uzdě, aby se předešlo problémům. Jacob později vysvětluje Jackovi proč tomu tak je a bylo. Tok'rové byli po staletí zabíjeni Jaffy, stejně jako Jaffové byli zabíjeni Goa'uldy, v nichž přes všechno vidí i Tok'ry. Útok na základnu Tok'rů vzbuzuje v Jacobovi obavy, že konec Tok'rů je mnohem blíže, než si kdokoliv myslel.

Starting: 20-09-2024 13:25:00

End
20-09-2024 14:25:00

SG-1 naváže kontakt s planetou Pangar. Pangarané chtějí navázat s lidmi ze Země spojenectví a získat více znalostí o hvězdné bráně. Po první opatrné výměně názorů nabízejí výměnou Tretonin, vakcínu, jež posiluje imunitu, zajišťuje pevné zdraví a téměř stoprocentní ochranu vůči nemocem. Teal'c s Jonasem si jdou prohlédnout místní vykopávky. Ujme se jich archeoložka Zenna Valková, vedoucí projektu, která je vezme do místa hlavních vykopávek. Zatím Sam s Jackem jednají o Tretoninu. Obratem... nabízejí deset adres vedoucích na mírumilovné světy, jenomže Pangarané chtějí navštívit jiná, více nebez pečnější místa ovládaná Goa'uldy. Jack je sice informuje o nebezpečích, ale oni jsou připraveni riskovat. Archeoložka Valková, zatím vezme Teal'ca s Jonasem do chrámu, kde jim ukazuje nápisy na stěnách, které zatím nedokázali přeložit. Teal'c na jedné ze stěn přeloží část nápisů, pojednávajících o Goa'uldovi Shak'ranovi, který vládl na Pangaru dlouho předtím, než byl zničen Apophisem. Pangaranka jim chce povědět více Tretoninu ve smyslu, že není úplně tím, čím se zdá být. Zmlkne, když kolem prochází jeden z dělníků a víc už o tom nemluví.

Starting: 20-09-2024 14:25:00

End
20-09-2024 15:20:00

Zdá se, že doteď pevný vztah Willow a Oze se začíná hroutit. Na scéně se totiž objevuje uhrančivá zpěvačka Veruca, která Ozovi naprosto učarovala. Spike sleduje z povzdálí znuděnou Buffy, ta je totiž otrávená tím, jak je zabíjení upírů v poslední době tak jednoduché, když si však pro sebe říká své hrozby ohledně přemožitelky, je omráčen skupinou mužů a odtáhnut pryč.

Starting: 20-09-2024 15:20:00

End
20-09-2024 16:20:00

Ve třech epizodách čelí Homer smůle, a tentokrát vskutku osudové - on i jeho blízcí jsou prokleti vědmou; Simpsonovi se musí vypořádat s agresivním domem-počítačem; a Bart s Lízou navštěvují čarodějnickou školu.

Starting: 20-09-2024 16:20:00

End
20-09-2024 16:45:00

Bartovy klukoviny přivedou Simpsonovy až před soud pro mladistvé. Cestou k nápravě má být těsnější pouto mezi rodičem a dítětem, a to doslova. Homer a Bart, z rozhodnutí soudu připoutáni k sobě, jsou tak nuceni trávit dny i noci spolu.

Starting: 20-09-2024 16:45:00

End
20-09-2024 17:15:00

V této epizodě se otřese v základech jedna z jistot seriálu - Vočkova hospoda. Ve snaze přilákat větší a lukrativnější klientelu Vočko inovuje - a známá parta štamgastů v čele s Homerem musí jednat, nechce-li zůstat na suchu.

Starting: 20-09-2024 17:15:00

End
20-09-2024 17:45:00

Štěstíčko v čínském pečivu předpoví Burnsovi, že najde svou velkou lásku. Což se i stane a Burns se dočista zblázní. Udržovat krok s mladou přítelkyní mu pomáhá - kdo jiný - Homer Simpson.

Starting: 20-09-2024 17:45:00

End
20-09-2024 18:15:00

Posádka hvězdné lodi U.S.S. Enterprise zkoumá nejvzdálenější kouty a nezmapovaná místa vesmíru. A zde se setkávají s novým, záhadným nepřítelem, který je i celou Federaci vystaví těžké zkoušce.

Starting: 20-09-2024 18:15:00

End
20-09-2024 20:40:00

Fotograf, modelka a vizážistka se vypraví na focení na skalní výběžek, viditelný pouze při odlivu. Příliv se blíží, čas se krátí a v mělkých vodách na ně číhá hladový žralok.

Starting: 20-09-2024 20:40:00

End
20-09-2024 22:25:00